- 18 Eylül 2020
- 187
- 276
- 27
evet canım olabilir benim de bir hafta geriden geliyor doktor normal 1 hafta oynama olabilir dediMerhaba arkadaşlarım dün kanamam oldu. doktora gittim bebek iyi ama kese etrafında kanama alanı varmış 12.haftaya dek 3 günde bir pruluton günde 3 öğün de progestan yazdı bol bol istirahat edeceksin dedi bebek 7+4 ama orada 6+5 çıktı kafam karıştı geriden gelmesi normal mi aranızda benim gibi kanama yaşayan var mı?
BEnim 4 tane vardı 4 kutu yazmış doktor bugünkızlar oscapar iğne kullanıp bitmeden yazdıran var mı 7sinde btmiş olacak iğnem yalnız ben o tarihde tatilde olacağım için gitmeden yazdırmak istiyorum doktoruma
HaklısınızCok guzel masallahmakina ve olcen kisiye göre değişiyor gunler genelde, o yuzden hep ayni kiside takip yapmak gelisim icin daha iyi oluyor
MaşallahEki Görüntüle 2902818 Az önce ilaç yazdırmak için devlet hastanesine gittim 7+5 günlük orda 8+2 çıktı buda benim miniğim teyzeleri
Gayet güzel canım ben 48 ile öğrendim bata 2 kala bat günü 85 2 gün sonra 321 2 gün yani bugün 869 olmuş benimde cumada nasipse kese görmeye gidicemKızlar beta hcg degerim 101 cikmis nasil sizce
Benim bat gunu 135 di, sizinde gayet güzel, artışa bakmak lazim 2 gun sonraKızlar beta hcg degerim 101 cikmis nasil sizce
Gozukcekmi merak ediyorum, benim daha önce 6 binlerde gozukmemisti, haberlerinizi bekliyorum :)Gayet güzel canım ben 48 ile öğrendim bata 2 kala bat günü 85 2 gün sonra 321 2 gün yani bugün 869 olmuş benimde cumada nasipse kese görmeye gidicem
E nabiza düşmedi sağlik ocagini aradim 101 dedi,nasil diye sordum biraz düşük dedi o yuzden kafam karisti.Tesekkur ederim cevabiniz icinGayet güzel canım ben 48 ile öğrendim bata 2 kala bat günü 85 2 gün sonra 321 2 gün yani bugün 869 olmuş benimde cumada nasipse kese görmeye gidicem
Kızımda 951 değer ile 5+0 da görmüştük inşallah bunda da görürüzGozukcekmi merak ediyorum, benim daha önce 6 binlerde gozukmemisti, haberlerinizi bekliyorum :)
Bana da öyle dediler hatta şöyle söyleyeyim doktorlar keseyi bebeği görmedikleri sürece gebesiniz demiyorlar yani bana doktorum evet kağıt üzerinde hamilesin ama keseyi bebeği görmemiz lazım dedi işte dış gebelik, boş kese, kimyasal gebelik falan ihtimallerine karşı sanırım..E nabiza düşmedi sağlik ocagini aradim 101 dedi,nasil diye sordum biraz düşük dedi o yuzden kafam karisti.Tesekkur ederim cevabiniz icin
Değeriniz 6000 lerde iken kaç haftalıktınız yada kaçıncı haftada keseyi gördünüzGozukcekmi merak ediyorum, benim daha önce 6 binlerde gozukmemisti, haberlerinizi bekliyorum :)
Düşüklüğü yada yüksekliği bat gününüze bağlı. Misal bat gününüzse normal ama battan 4 gün sonra ise düşüktür. Düşük olması da çok bişey ifade etmez geç döllenme olabilir. Önemli olan hergün ki artış miktarıdır. İki katına çıkması beklenir... İnşaallah sağlıklı bir gebelik başlangıcıdırE nabiza düşmedi sağlik ocagini aradim 101 dedi,nasil diye sordum biraz düşük dedi o yuzden kafam karisti.Tesekkur ederim cevabiniz icin
4.haftadan sonra alttan muayene ile kese görülebiliyor.Değeriniz 6000 lerde iken kaç haftalıktınız yada kaçıncı haftada keseyi gördünüz
Gerçekten hergün kan verdiniz miGayet güzel canım ben 48 ile öğrendim bata 2 kala bat günü 85 2 gün sonra 321 2 gün yani bugün 869 olmuş benimde cumada nasipse kese görmeye gidicem
oyy masallahh minigeeeEki Görüntüle 2902818 Az önce ilaç yazdırmak için devlet hastanesine gittim 7+5 günlük orda 8+2 çıktı buda benim miniğim teyzeleri
saol canim, amin insallahhGozunaydin, darısı başımıza
Hergün değil 2 güne bir verdimGerçekten hergün kan verdiniz mi
Cok iyi, ben kiloluyum ondan gozukmuyor galibaKızımda 951 değer ile 5+0 da görmüştük inşallah bunda da görürüz
Bu gebeliğimde bende kiloluyum ilkinde değildim kiloyla alakalımıdır bilmiyorum valla cuma günü öğreniriz artıkCok iyi, ben kiloluyum ondan gozukmuyor galiba
Siz ne zaman gittiniz? Alttan bakmadımı alttan bakınca kilo sorun olmuyor.Cok iyi, ben kiloluyum ondan gozukmuyor galiba
2.gebeligimdi kac haftalikti hatirlamiyorum ama gittigim doktorun makinasida cok iyi değildi galiba, bana idrara sıkışık olman lazım dedi, bi kac litre su içtim bakti yine yoktu alttan bakti da gordu ama daha bebek gozukmuyordu, duzenli olmayan bir kese var demisti ama sonra duzelmisti. 3.gebeligimde de doktora gitmeden 2.once baktığımda 8 binlerdeydi yani doktora gittigim gun 16 bin civarı olmasi lazim o zaman karından gozukmustu yine bebek yoktu ve kese duzenli degil demistiDeğeriniz 6000 lerde iken kaç haftalıktınız yada kaçıncı haftada keseyi gördünüz