- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Yag tabakası oluyor ister istemez biraz farkediyor, bi doktorum oyle demisti insallah gözükür hadi bakalimBu gebeliğimde bende kiloluyum ilkinde değildim kiloyla alakalımıdır bilmiyorum valla cuma günü öğreniriz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yag tabakası oluyor ister istemez biraz farkediyor, bi doktorum oyle demisti insallah gözükür hadi bakalimBu gebeliğimde bende kiloluyum ilkinde değildim kiloyla alakalımıdır bilmiyorum valla cuma günü öğreniriz artık
Benim onceki gebeliklerden tecrübeler, alttan bakınca yine gozukuyor ama ben karından olsun istiyorum, alttan muayene ola ola bi hal oldum zaten o yuzden bu sefer bekliyorum battan 2 hafta sonra giderim doktora, arada kan değeri bakiyorum sadeceSiz ne zaman gittiniz? Alttan bakmadımı alttan bakınca kilo sorun olmuyor.
Yumurtlama takip etmedim,ama soyle dusunuyorum ilk testimi 17.gun yaptim silik cikti demek ki regl bittigi gibi yumurtladim 6.gun falan yani uzerine 11 gun ekleyince 17.gun oluyor testte çıktığı gün yani. Kısacası ya bugun regl gunum du ya da 1,2 gün sonra.3 haftalik bile degil zaten son adet tarihimden hesaplayinca 20 gunlukDüşüklüğü yada yüksekliği bat gününüze bağlı. Misal bat gününüzse normal ama battan 4 gün sonra ise düşüktür. Düşük olması da çok bişey ifade etmez geç döllenme olabilir. Önemli olan hergün ki artış miktarıdır. İki katına çıkması beklenir... İnşaallah sağlıklı bir gebelik başlangıcıdır
4.haftadan sonra alttan muayene ile kese görülebiliyor.
olacağına varıcak herşey allah hepimize insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinYaa dün evde kaldım işte kanama olursa geri gel dedi şükür yoktu birsey ınsallah olmaz bir daha
Bugün doktora gittim, ultrasondan baktı kese oluşumu var, düzgün yere yerleşmiş dedi. Alttan bakmadı ama direk karından baktı haftaya tekrar gel kese gelişimine bakalım dediTebrikler bende çok yeni öğrendim daha 1 kere kan verdim kan testi yaptırın mutlaka, sonucu bekliyoruz
Gozunaydin, cok guzelBugün doktora gittim, ultrasondan baktı kese oluşumu var, düzgün yere yerleşmiş dedi. Alttan bakmadı ama direk karından baktı haftaya tekrar gel kese gelişimine bakalım dedi
Ne güzel bir hismiş bu böyle , allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGozunaydin, cok guzel
Amin insallahNe güzel bir hismiş bu böyle , allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sizin kaç haftalıktı. Yani son adet tarihiniz neydi?Bugün doktora gittim, ultrasondan baktı kese oluşumu var, düzgün yere yerleşmiş dedi. Alttan bakmadı ama direk karından baktı haftaya tekrar gel kese gelişimine bakalım dedi
Benim de son hafta gibi gözüküyor. İdrarda ve kanda pozitifim ama doktora cumartesi gidicem inşallah.Merhaba benim eğer varsa nisanın son günü doğar diye tahmin ettiğimden kendimi burada buldum. Aranıza katılmaya aday adayıyım şu an
Bakalım benim daha test yaptırmama var. Sağlıcakla al kucağına inşallahBenim de son hafta gibi gözüküyor. İdrarda ve kanda pozitifim ama doktora cumartesi gidicem inşallah.
Gunaydin canim :) neler sorcan bizede ornek olsunn :) Bizim de bugun kendi doktorumuzda randevumuz var (dun gittigim farkli bi doktordu devlette tahliller icin orada da kaydim olsun dedim).Kızlar günaydın benim de bugün kontrolum var. Doktora da bir liste yaptım soru listesi. Bakalım bugün heyecanlıyım. 3. Çocuk bir de noluyorsa sanki diyorum yok hepsinin ayrı tadı varmıs demek 9 da olsa böyle mi olur bilemiyorum sağlıkla sihhatla hayirla gelsin hepimizin minnoslari ins.
Arkadaşlar aranızda hastaneden dogum paketi alan var mi? Daha önce sigortami dogum teminatlı yapmistim planli oldugu icin ama bu sefer standart sigortam var ve dogum ile ilgili şeyleri karşılamıyor, hastaneyi aradim sadece dogumu ve sonrasını kapsayan bir paketleri varmış, ben muayene ve tatlıların dahil olduğu bir paket istiyordum aslinda, sizin bildiğiniz böyle uygulamasi olan hastaneler var mi acaba?
Insallah canm ❤olacağına varıcak herşey allah hepimize insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İstanbuldayım, guzelmis paket dediğinin oyle olmasi gerekir aslindaben paket aldım Ankaradaysan yonlendırebılırım. Rutın gebelıkte olması gereken hersey var
Kac tane olursa olsun heyecan değişmiyor benceKızlar günaydın benim de bugün kontrolum var. Doktora da bir liste yaptım soru listesi. Bakalım bugün heyecanlıyım. 3. Çocuk bir de noluyorsa sanki diyorum yok hepsinin ayrı tadı varmıs demek 9 da olsa böyle mi olur bilemiyorum sağlıkla sihhatla hayirla gelsin hepimizin minnoslari ins.