- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 36
İnşallah canım inşallah sende görürsün sırada bebek ve kalp atışları var onun için 10 gün sonra çağırdıMaşallah minnosa sağlıkla gelsin inşallahyarında ben gideceğim kuzum dua et gorey bende keseyi bebegi
Ilk gebeligim canm 1 senelik evliyim daha kiz leke gelmese yatmam da leke çok korkutuyor bulanti ilacına başladım bulanti ogume yapıyor ya sanki lekeyi o arttırıyor gibi geldi hiç hareket etmiyorm desem yeri ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorumOhh güzel sen dinlenmeye devam hamileliğin tadını çıkar. Başka çocuğun varmı, bu ilk bebek mi? Doğumdan sonra harika günler bizi bekliyor olacak, uykusuz günler geceler olacak. Dinlen ki enerji topla
Maşallah yaa darısı bizlere bende ctesi 5+4 olcak görebilriz büyük ihtimalle o zaman ama bana ilk gidince dr hafta olarak bişey söylemedi uygulamalarda bu şeklde çıkıyor şu an 5+2 yaniCanım doktorum yarın işi çıktım bugun çağırdı gittim kesemiz oluşmaya başlamış çok şükür 5+0 dün beta değerim 869 idi inşallah sağlıkla ilerler teyzeleri
Yaa çok geçmiş olsun geçer elbet bu süreçte sende miniğinde sağlıkla atlatırsınız bu süreci inşallahIlk gebeligim canm 1 senelik evliyim daha kiz leke gelmese yatmam da leke çok korkutuyor bulanti ilacına başladım bulanti ogume yapıyor ya sanki lekeyi o arttırıyor gibi geldi hiç hareket etmiyorm desem yeri ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum
Bebek olsun diye yastık koyuyordum smdi lekelenme olmasn bebek dursun diye bu yastıktan kurtuluş yok galiba
Haber vereyim dedim canım kesemiz oluşmaya başlamış çok şükürGozukcekmi merak ediyorum, benim daha önce 6 binlerde gozukmemisti, haberlerinizi bekliyorum :)
Benim kesemde yeni oluşmaya başlamış canım sende görürsün inşallah bana haftalık olarak bişey demedi uygulamada 5+0 ız bizdeMaşallah yaa darısı bizlere bende ctesi 5+4 olcak görebilriz büyük ihtimalle o zaman ama bana ilk gidince dr hafta olarak bişey söylemedi uygulamalarda bu şeklde çıkıyor şu an 5+2 yani
Insallah canm ınsallahYaa çok geçmiş olsun geçer elbet bu süreçte sende miniğinde sağlıkla atlatırsınız bu süreci inşallah
Bndede vardı canm hatta hala var ama biraz lekelenmem oldu onunla karisik devam ediyorMerhaba benim de son adetim 20 temmuz nisan annesi olucam. Kısmetse. Benim sadece sarımsı bir akintim . Var sizlerde de varmi
Hic kötüsünü dusunme canm insallah bebeğin seninleMerhaba kızlar.
Benim de bugün tam 5 hafta.
cumartesi beta 1600 pazartesi 3680.
Bugün de verdim kan henüz çıkmadı.
Karın dan bakıldı kese 9 mm çıktı.
Vajinal bakmıyor düşük tehlikesi olabilir diye adenomyozis im var çünkü.
Ben de 3 yıldır gebelik istiyorum bir defa boş gebelik yaşadım bir defa tüp bebek yaptırdım.
Eskiden boş gebelik yaşadığım için şu an endişeliyim
Ben 31 Eşim 38 yaşında olup da 2 senedir hiç olmayınca bekleyememiştik ama PCOS yaşlandıkça hamile kalma oranı artarmış. Doktorum söyledi. Sizin de hiç bu zorlu sürece girmeden hamile kalmanıza çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYa ne güzel, bende tüp bebek yaptırmak üzereyken vazgeçmiştim biraz ertelemiştim. Güzel sürprizler yaşamışız
Anı hareketler etme canm dikkat et gecer insallahKızlar dün gece yüzüstü yatarken bi an böyle geriye doğru kalktım kasıklara ama tam aşağıya bıcak saplanır gibi oldu kıpırdayamadm resmen bugünde hala devam ediyor endişe etmeli miyim sizce
Canım doktorum yarın işi çıktım bugun çağırdı gittim kesemiz oluşmaya başlamış çok şükür 5+0 dün beta değerim 869 idi inşallah sağlıkla ilerler teyzeleri
Keşke elimde olsa canım. O kadar isterdim ki düşünmeyen bir insan olmayı.Hic kötüsünü dusunme canm insallah bebeğin seninle
Ben surekli herseyin kötüsünü düşündüm başıma gelmeyen kalmadı artk kötü düşünmemeye çalışıyorum
Bende senin gibi bir yıllık evliyim ilk tecrübe yani herşeyde aşırı panik oluyorum leke görüncede haklısın tabi ama çok şükür bebişte sıkıntı yokmuş kistte küçülmüş diosun tabi bilemedim. Dikkat et bişe olmaz Allah ın izniyleInsallah canm ınsallahkendimi geçtim artk ya aklim cikti lekeyi görünce nasıl hastaneye gittim ne ara yatış oldu aklımdan uçtu gitti o derece
Bide bende 7cm e yakın kist vardı 6 cm dedi yatış olduğunda acaba o dağılıyor falan da bu kahve akıntı ondan mı doktor bilemedi kan yok bebekte kesede görüldü sukur ama hafif leke oluyor bnde ilaçları bırakmadım kullanip yatıyorum surekli
Kiz benim çatlama geçti 4 gün snra başladı belirtileriMerhaba. Benim de yarın tam 5.haftam olacak. Ben de pek bi belirti yok. Siz nasilsiniz? Sanitim 5.haftadan sonra belirtiler başlarmiş
Kese boyuyla ilgili bişey demedi haftasına göre küçük dedi yeni oluşmaya başlamış dedi o kadar 10 gün sonra tekrar gidicemBenim de bugün tam 5 haftalık kesenizin boyu kaç mm sizin ?
Aynı şekilde canm doktor kist falan bebeğe zarar diye nasil ağlıyorum anlatamam snra bebekten uzak dedi iste nasıl sustum hemen tmm o zman önemi yok idare ederim ben diyeBende senin gibi bir yıllık evliyim ilk tecrübe yani herşeyde aşırı panik oluyorum leke görüncede haklısın tabi ama çok şükür bebişte sıkıntı yokmuş kistte küçülmüş diosun tabi bilemedim. Dikkat et bişe olmaz Allah ın izniyle