2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çatlamanin 14.gunu regl olurum ben,16.gun olan da var.O yuzden 26 agustos olamaz adet tarihiniz,catlamanin uzerine 14 ya da 16 sayip hesaplayabilirsiniz adet tarihinizi.2 gundur cikiyorsa testlerde kan verseniz kesin cikar.Benim 2 gun pozitif cikti 3.gun kan verdim 101 cikti

Kacinci haftadasin

Merabalar
Bende nisan annesi olacagim galiba..
5 haftalık hamile olarak görünüyorum suan..
Hayırlısıyla kavuşalım insallah
Merhaba. Benim de yarın tam 5.haftam olacak. Ben de pek bi belirti yok. Siz nasilsiniz? Sanitim 5.haftadan sonra belirtiler başlarmiş

O zaman 14 gün koyarsam pazara denk geliyor salı günü gideyim çok teşekkür ederim

Merhaba. Benim de yarın tam 5.haftam olacak. Ben de pek bi belirti yok. Siz nasilsiniz? Sanitim 5.haftadan sonra belirtiler başlarmiş
Merabalar
Bende de pek belirti yok, hatta neden olmuyor acaba diye düşünmeye başladım.. hamileligi zor geçiririm normalde.. inşallah böyle devam eder

Merabalar
Bende de pek belirti yok, hatta neden olmuyor acaba diye düşünmeye başladım.. hamileligi zor geçiririm normalde.. inşallah böyle devam eder
Sizin ilk degil o zaman tecrubelisiniz. Benim ilk ve her sabah bakalim bugun ne yasiycam diyip hicbir belirti yasamadan gunu bitiriyorum. :)

İlaçlara devam ediyorum canm aslında leke de değil çok uçuk kahve kremsi akıntı oluyor ama ilaca da dinlenmeyede devam ediyorum hiç kalkmıyorum şaşırdım kaldim inan
Ohh güzel sen dinlenmeye devam hamileliğin tadını çıkar. Başka çocuğun varmı, bu ilk bebek mi? Doğumdan sonra harika günler bizi bekliyor olacak, uykusuz günler geceler olacak. Dinlen ki enerji topla

Herkese merhaba. Ben hala hamile olduğumu kabullenmediğim için sessizce grubu takip ediyordum. 3 yıllık evliliğimizde ilk defa kendiliğinden gebelik oldu. Daha önce 2 tüp bebek denemesinde 1 kere gebelik yaşadım. 8. haftada yoğun kanamalı kaybettim. Aradan 5 ay geçtiğinde Beta Hcg değerimin yükselmesine inanamadım.

Ama bende şöyle bir durum var. PCOS'um olduğu için sanırım geç döllenme yaşıyorum.

SAT: 2 Temmuz. BAT: 1 Ağustos. BATtan 2 gün önce kan değerim 0 çıktı. Bat'ı 7 gün geçince yine kan verdim 106 çıktı. katlanarak artması çok güzel. En son 2500'leri gördüm. dün de keseyi gördüm. Ama ben ne ara yumurtladım acaba

Ne mutlu sana bebeğin supriz yapmış ve rahmine düşmüş, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini.

Normalde catlamadan 14 gun sonra regl beklenir, sizin dongunuz kac gun sürüyor?? Ben bir önceki gebeligimi catlamadan 11 gun sonra ogrenmistim sonra kan testi vererek emin olmustum, progestan pozitif yapar mi bilmiyorum, en iyisi yine kan vererek emin olmak

Merhaba, biraz once doktorun yanindaydim. Ultrasona gore 6+3 oldugunu soyledi (6+4 diye hesaplanmisti once). CRL 5 mm, kalp atisini da duyduk sukur hersey yolundaymis.

Yorgunlugumu sordum gayet normal, kalbin ikiniz icin atiyor tabi ki yorulacaksin dedi. Bol bol dinlenmek gerekiyormus. Vucudumda kizarikliklar vardi onlarada ostrojen artisindan oldugunu soyledi.

Ya ne güzel, bende tüp bebek yaptırmak üzereyken vazgeçmiştim biraz ertelemiştim. Güzel sürprizler yaşamışız

Hayirli olsun, darısı başımiza

Gunaydin canim :) neler sorcan bizede ornek olsunn :) Bizim de bugun kendi doktorumuzda randevumuz var (dun gittigim farkli bi doktordu devlette tahliller icin orada da kaydim olsun dedim).
Canım, benim hemoroidim var doğumdan kalan onunla ilgili merhemler istedim, korona geçirmiştim o yüzden asi yapmadilar bize ama asi olamadan da günü gelmemişti hamile kaldım. Şimdi ne yapayım diye sordum? Doktorum bebek canlansın aşıyı yaptır dedi. Canlanması dan kasıt heralde kalp atışı. Kalp atışını duyamadik ama şükür kese göründü. Onceki hamileliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanmıştım şimdi vermedi o yüzden tedirgindik onu sordum. Coraspin verdi iğne vermedi zaten bende istemedim iğneler beni çok yordu iki hamileliğimde de. Tahliller verdi 30 Ağustos da gel dedi kalp atışı için. Bakalım hayırlısı olsun 30 Ağustosa kada bekleyecegiz

Pko oldugum için çok düzensiz bir adet döngüm vardı cnm 30 35 38 gün pikide net göremiyordum ilk defa bu ay klomenle piki yakaladım bugünde 11.gün ve ben sürekli uyukluyorum yarın progestanım bitiyor bakalım salı günü gideceğim olmadı

İnşallah canım haberlerini bekliyorum
Canım doktorum yarın işi çıktım bugun çağırdı gittim kesemiz oluşmaya başlamış çok şükür 5+0 dün beta değerim 869 idi inşallah sağlıkla ilerler teyzeleri

Eklentiler

• IMG_20210819_133728.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 42
Canım doktorum yarın işi çıktım bugun çağırdı gittim kesemiz oluşmaya başlamış çok şükür 5+0 dün beta değerim 869 idi inşallah sağlıkla ilerler teyzeleri
Maşallah minnosa sağlıkla gelsin inşallah yarında ben gideceğim kuzum dua et gorey bende keseyi bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…