2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Siz ne zaman gittiniz? Alttan bakmadımı alttan bakınca kilo sorun olmuyor.
Benim onceki gebeliklerden tecrübeler, alttan bakınca yine gozukuyor ama ben karından olsun istiyorum, alttan muayene ola ola bi hal oldum zaten o yuzden bu sefer bekliyorum battan 2 hafta sonra giderim doktora, arada kan değeri bakiyorum sadece

Yumurtlama takip etmedim,ama soyle dusunuyorum ilk testimi 17.gun yaptim silik cikti demek ki regl bittigi gibi yumurtladim 6.gun falan yani uzerine 11 gun ekleyince 17.gun oluyor testte çıktığı gün yani. Kısacası ya bugun regl gunum du ya da 1,2 gün sonra.3 haftalik bile degil zaten son adet tarihimden hesaplayinca 20 gunluk

Arkadaşlar aranızda hastaneden dogum paketi alan var mi? Daha önce sigortami dogum teminatlı yapmistim planli oldugu icin ama bu sefer standart sigortam var ve dogum ile ilgili şeyleri karşılamıyor, hastaneyi aradim sadece dogumu ve sonrasını kapsayan bir paketleri varmış, ben muayene ve tatlıların dahil olduğu bir paket istiyordum aslinda, sizin bildiğiniz böyle uygulamasi olan hastaneler var mi acaba?

Tebrikler bende çok yeni öğrendim daha 1 kere kan verdim kan testi yaptırın mutlaka, sonucu bekliyoruz
Bugün doktora gittim, ultrasondan baktı kese oluşumu var, düzgün yere yerleşmiş dedi. Alttan bakmadı ama direk karından baktı haftaya tekrar gel kese gelişimine bakalım dedi

Eklentiler

• F577A97A-A333-4C1E-827A-0ECDBCE8F157.jpeg
    91,7 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Kızlar günaydın benim de bugün kontrolum var. Doktora da bir liste yaptım soru listesi. Bakalım bugün heyecanlıyım. 3. Çocuk bir de noluyorsa sanki diyorum yok hepsinin ayrı tadı varmıs demek 9 da olsa böyle mi olur bilemiyorum sağlıkla sihhatla hayirla gelsin hepimizin minnoslari ins.

Gunaydin canim :) neler sorcan bizede ornek olsunn :) Bizim de bugun kendi doktorumuzda randevumuz var (dun gittigim farkli bi doktordu devlette tahliller icin orada da kaydim olsun dedim).

ben paket aldım Ankaradaysan yonlendırebılırım. Rutın gebelıkte olması gereken hersey var

Kac tane olursa olsun heyecan değişmiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…