2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi :nazar: :KK200: ben ilk kandan 2 gün sonra vermiştim kanı yani 2 katı artmış olması gerekiyor diye o şekilde takip etmiştim.
Amin inşallah siz de ♥️ Ben de öyle yapayım o zaman çok teşekkür ederim 😍

Teşekkür ederim hepimize hayırlı uğurlu sağlıklı analı babalı olsun inaşallah :nazar: :anneadayı: :KK68: :dua:
Siz de 😍 Ya aslında bir şey daha sorayım dün kan testine göre 2 haftalık gözüküyor hatta yumurtlama tarihime göre de cidden 2 haftalık. Ana hesaplarken sat tarihini baz alırsam yarın 4 haftalık oluyor. Ben şimdi keseyi görmek için sata göre mi gideyim yoksa asıl yumurtlama tarihinden baz alıp hesaplayarak mı gideyim 🤭

Siz de 😍 Ya aslında bir şey daha sorayım dün kan testine göre 2 haftalık gözüküyor hatta yumurtlama tarihime göre de cidden 2 haftalık. Ana hesaplarken sat tarihini baz alırsam yarın 4 haftalık oluyor. Ben şimdi keseyi görmek için sata göre mi gideyim yoksa asıl yumurtlama tarihinden baz alıp hesaplayarak mı gideyim 🤭
inan o tarihler bende de şuan karıştı yeniden hesapladım vs :KK70: normalde ben de 5. haftaya yeni girdim sanıyordum ama 6. haftaya girmişim siz en iyisi 2 gun sonra kan verin sonrasın da doktorunuza bir danışın bir süre sonra 3. kanı istiyorlar değerleri ona göre takip ediyorlar sanırım. Keseyi de muhtemelen hcg değeri ve sata göre hesaplarlar :KK68:

inan o tarihler bende de şuan karıştı yeniden hesapladım vs :KK70: normalde ben de 5. haftaya yeni girdim sanıyordum ama 6. haftaya girmişim siz en iyisi 2 gun sonra kan verin sonrasın da doktorunuza bir danışın bir süre sonra 3. kanı istiyorlar değerleri ona göre takip ediyorlar sanırım. Keseyi de muhtemelen hcg değeri ve sata göre hesaplarlar :KK68:
Hahah 😄 Tamam o zamann öyle yapayımm 😘

4 haftalıksın canım sat'a göre hesaplanıyor

Kızlar yaa ben aşılamayla gebe kaldım hamilelik hesaplayıcılarında 3 hafta 4 günlük olarak görünüyor sat 3 temmuz olduğu için ama 13 temmuzda aşılama yaptım 511 çıktı değerim bu değer 3 hafta 4 günlük bir değer değil ki neye göre hesaplamam lazım

Kızlar yaa ben aşılamayla gebe kaldım hamilelik hesaplayıcılarında 3 hafta 4 günlük olarak görünüyor sat 3 temmuz olduğu için ama 13 temmuzda aşılama yaptım 511 çıktı değerim bu değer 3 hafta 4 günlük bir değer değil ki neye göre hesaplamam lazım
Kalp atımı görüldükten sonra olcumlerde mm olarak hesaplanır haftasi, siz bunu düşünmeyin. Sağlıklı ilerlesin gerisi boş, az sabir edin yeter

Selamlar herkese...
İlk olarak kısa bir hikayemi anlatayım
2017 yılında oluşturulan embriyolarımın 2 tanesi 17 temmuz da transfer edildi. 24 temmuz da çift çizgiyi gördüm çok şükür sonra da 8.gün 241 10.gün 637 çıktı değerim. Doktorumla telefonla görüştük 1 haftaya kadar gidicem inşallah..
Bol hamişli bir topic olsun...
Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah🤲
Merhaba 💕 21 temmuzda tek embriyo transferi oldum ben de ☺️ Bakalım nasip olur mu nisan annesi olmak.. Umut ve duayla inşAllah 🤲🏻

İlk sonucum 180 iki gun sonraki yani bugün 348 çıktı beta hcg. Ctesi tekrar kan vereceğim. 🙏 Hayırlısıyla gecseydi su gunler, diken üstündeyim

İlk sonucum 180 iki gun sonraki yani bugün 348 çıktı beta hcg. Ctesi tekrar kan vereceğim. 🙏 Hayırlısıyla gecseydi su gunler, diken üstündeyim
Ben de erken farketmenin stresini yaşıyorum . Salı günü 56 çıktı benim de daha vermedim yarın veririm kan inşallah. Belirtileriniz var mı bariz ?🥺

X