2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Senin kaç bebe vardı? Tek değildi hatırladığım kadarıyla.
Benim 4 çocuğum var büyükler okulda 3 .çocuğum spralle oldu o yüzden 2 .ayda hamile olduğumu farkettim yoksa ilk iki çocukdan başka çocuk istemiyorduk sonra kordon bağlatma yaptırma kararı ile 4 .çocuğumu doğurdum

Son düzenleme:
Öyle tabiki, kızım olmasa çok daha kafaya takardım bu durumu . Toparlamamda en büyük paya sahip kendisi inşallah sizin uykular da düzene girer çok zor uykusuz kalmak, hele 2 bebek olursa baş etmesi çok daha zor hale gelir . Dediğin doğru en mantıklısı biri kreşe başlayınca diğerini dünyaya getirmek. Allah en doğru zamanda versin inşallah memeyi bıraktırmayacak mısın ? Belki de ondan uyanıyordur

Oyyy kokusu yeter annesi inşallah ya, aslında uykuları kötü değil şükür. Gece 1 kez kalkardı mama içer yatardı. 18 ayda uykuı gerilemesi var sanırım onu yaşıyoruz. Tekrar dalması zor oluyor. Belki de köpek dişleri zorluyor bilmiyorum.Memeye çok düşkün değil aslında, hep mama meme gittik o yüzden bence. 2 yaş olsunda sonra bıraktırırım sanırım ya, şuan sakinleştirmek daha kolay çünkü memeyle

Evet o uyku gerilemesini biz de yaşadık dişlerle de aynı zamana denk geldiği için zor oluyor umarım bir an önce kurtulursunuz bizim de çıkmayan 1 azı kaldı çocuğum perişan oldu baya uzun sürdü hala da çıkmadı nefret ediyorum dişlerden . 1 buçuk yıllık anneliğimde beni en zorlayan şey diş çıkarması oldu

Yaa banyodan sonra saçıma sıktığım saç açma spreyi kayıp. Alıp kendi kafasına sıkıyor sonra da yok etmiş işte şimdiki çocuklar erken başlıyor böyle şeylere heralde
evet süs ve bakımlarına düşkünler burada bir üyenin kızı annesinin yüz maskesini takmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…