2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben 3.bebisimle bu gruba katılmıştım :) planli degildi suprizdi ama tabi ki iyiki olmus diyorum :) suan buyuk kizim 8 yasinda, ortanca 3.5, en küçüğü 1.5 yasinda. Zor mu zor ama guzel mi cok guzel :)) büyüdüklerinde daha kolaylaşıyor gerçekten. Cocuklar arasi kiskancliklarin yas ile değil tamamen cocugun yapisi, karakteri ile alakali oldugunu dusunuyorum. Buyuk kizim kiskanc mizaclidir, aralarında cok yas oldugu halde cok şey de küçüklere kiskanclik yapiyor. Ama ortanca hic kimseyi kıskanmıyor, cok daha sevgi dolu ve merhametli, bu da benim işimi kolaylaştırdı. Tek cocuk olmaktansa ben en az 2 cocugu savunuyorum. Hatta suan bile gebelik şüphem var, bir yarim hic istemezken, diger yanim olsun diyor, bakalim kismet :)) vee o ev işleri hic bitmiyor, tekte olsa 3 te olsa ayni :) ama bir yardimci olursa o zaman tabi cogu şey kolaylaşıyor :KK66:
Maşallah ya valla kocaman olmuş hepsi. 4. De geliyorsa inşallah sağlıkla gelsin🤲 bize de haber vermeyi unutma😀 benim sıkıntım yardım edecek kimsenin olmaması aslında. Yoksa bu kadar korkmazdım. Dediğin gibi ben de yaş farkından çok çocuğun huyu yla alakalı olduğunu düşünüyorum. Oğlum kıskanç ya da çok huysuz bi bebek değil şükür ama yine de ilgi istiyor. Yeri geliyo kahvaltısını hazırlamak bile zulüm oluyor bana. Kreşe başladıktan sonra olursa sanırım daha kolay olur benim için de🤷‍♀️

planlı bir hamilelik her zaman iyidir kendini hazır hissediyorsan neden olmasın zaten iki çocuk istiyirsan arada çok yaş farki olmamas iyi olur ki her istediğimiz an hamile de kalmıyoruz ne zaman Kısmetse o zaman oluyor tüp ligasyonu olmaya karar verince hamile kalmam 3 sene sonra oldu mesela üçüncü çocuğu hiç istemezken spralle hamile kaldım gibi
Evet ben de şak diye olsun istemem aslında. Tabi herşey Allah'tan, olursa da başımla beraber. Ama planlı olması, tamam artık idare edebilirim diyebilmek daha doğru gibi. Ben de biraz beklemiştim hamilelik için ama baskılardan ve kafadaki takıntıdan kaynaklı bence bu problemler. Şuan bi çocuğum var şükür, ikincide kafam daha rahat olur bu kadar zor olmaz diye düşünüyorum tabi nasip olursa.

Iyiyiz ama burası çok soğudu oğlum dışarı çıkmak istiyor sürekli ne kadar sıkı giyinsede sık sık hasta oluyoruz
Burası da öyle malesef , acayip bir fırtına vardı geçen günlerde . Şimdi de çok soğuk. Yazın rahatlığa alıştık her kafamıza estiğinde dışardaydık şimdi çıkamıyoruz biz de çok fazla . Evde devamlı oyun aktivite , zeka yaşım küçüldü yemin ederim habire 0-3 yaş aktivitesi yapmaktan 🙈

Canım çok üzüldüm. Ne söylesek az kalıyor biliyorum. İstediğiniz zamanda, aratmadan tekrar nasip etsin Rabbim🤲
Çok teşekkür ederim. Ben onu kalbimin bi yerlerine gömdüm, eşimle bile hiç konuşmuyoruz bu konuyu , toparlanmam biraz zor oldu çünkü. Sen de düşünüyorsun sanırım 2.yi, Allah hayırlısıyla sağlıkla versin 🙏🏻

Burası da öyle malesef , acayip bir fırtına vardı geçen günlerde . Şimdi de çok soğuk. Yazın rahatlığa alıştık her kafamıza estiğinde dışardaydık şimdi çıkamıyoruz biz de çok fazla . Evde devamlı oyun aktivite , zeka yaşım küçüldü yemin ederim habire 0-3 yaş aktivitesi yapmaktan 🙈
Evet ya yaz çocuklar için de bizim için de çok iyiydi

Çok teşekkür ederim. Ben onu kalbimin bi yerlerine gömdüm, eşimle bile hiç konuşmuyoruz bu konuyu , toparlanmam biraz zor oldu çünkü. Sen de düşünüyorsun sanırım 2.yi, Allah hayırlısıyla sağlıkla versin 🙏🏻
Çok şükür sağlıklı bi kızın var ona sarılıp şükret bol bol. Düşünmenin kendini üzmenin kimseye faydası olmuyor. Ben 1 sene uğraştan sonra hamile kalıp boş gebelik yaşadım ilk olunca çok koymuştu. Ama şükür şimdi sağlıklı bi oğlum var. Önceliğim onu bi sene daha sakin kafayla bi büyütebilmek. Ondan sonra düşünüyorum kısmetse. Bu aralar uyku gerilemesi var. Dün gece 1-5 ayaktaydım. Kaç kere uyudu uyandı sayamadım. Dalmakta zorlanıyor tekrar. Meme salıncsk meme salıncak derken sinirlerim zıpladı. Uykusu düzene girer, kreş yaşı da gelir daha kolay olur ondan sonra diye umuyorum. Nasip artık 😊

X