2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Maşallah ya valla kocaman olmuş hepsi. 4. De geliyorsa inşallah sağlıkla gelsin bize de haber vermeyi unutma benim sıkıntım yardım edecek kimsenin olmaması aslında. Yoksa bu kadar korkmazdım. Dediğin gibi ben de yaş farkından çok çocuğun huyu yla alakalı olduğunu düşünüyorum. Oğlum kıskanç ya da çok huysuz bi bebek değil şükür ama yine de ilgi istiyor. Yeri geliyo kahvaltısını hazırlamak bile zulüm oluyor bana. Kreşe başladıktan sonra olursa sanırım daha kolay olur benim için de

Evet ben de şak diye olsun istemem aslında. Tabi herşey Allah'tan, olursa da başımla beraber. Ama planlı olması, tamam artık idare edebilirim diyebilmek daha doğru gibi. Ben de biraz beklemiştim hamilelik için ama baskılardan ve kafadaki takıntıdan kaynaklı bence bu problemler. Şuan bi çocuğum var şükür, ikincide kafam daha rahat olur bu kadar zor olmaz diye düşünüyorum tabi nasip olursa.

Iyiyiz ama burası çok soğudu oğlum dışarı çıkmak istiyor sürekli ne kadar sıkı giyinsede sık sık hasta oluyoruz
Burası da öyle malesef , acayip bir fırtına vardı geçen günlerde . Şimdi de çok soğuk. Yazın rahatlığa alıştık her kafamıza estiğinde dışardaydık şimdi çıkamıyoruz biz de çok fazla . Evde devamlı oyun aktivite , zeka yaşım küçüldü yemin ederim habire 0-3 yaş aktivitesi yapmaktan

Canım çok üzüldüm. Ne söylesek az kalıyor biliyorum. İstediğiniz zamanda, aratmadan tekrar nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederim. Ben onu kalbimin bi yerlerine gömdüm, eşimle bile hiç konuşmuyoruz bu konuyu , toparlanmam biraz zor oldu çünkü. Sen de düşünüyorsun sanırım 2.yi, Allah hayırlısıyla sağlıkla versin

Evet ya yaz çocuklar için de bizim için de çok iyiydi

Çok şükür sağlıklı bi kızın var ona sarılıp şükret bol bol. Düşünmenin kendini üzmenin kimseye faydası olmuyor. Ben 1 sene uğraştan sonra hamile kalıp boş gebelik yaşadım ilk olunca çok koymuştu. Ama şükür şimdi sağlıklı bi oğlum var. Önceliğim onu bi sene daha sakin kafayla bi büyütebilmek. Ondan sonra düşünüyorum kısmetse. Bu aralar uyku gerilemesi var. Dün gece 1-5 ayaktaydım. Kaç kere uyudu uyandı sayamadım. Dalmakta zorlanıyor tekrar. Meme salıncsk meme salıncak derken sinirlerim zıpladı. Uykusu düzene girer, kreş yaşı da gelir daha kolay olur ondan sonra diye umuyorum. Nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…