2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben druma danışarak bırakırdım çünkü gece uykusu süt emmekten daha önemli dedi. Bende gece biraktirmayi denedim ama çok agliyodu. Son zamanlarda gece sadece 1 saat uyuyodu beni emzik gibi kullaniyodu. Mecburen biraktirdim. Duygusal bağa katılıyorum ama sürekli sariliyorum zaten o da kucağıma geliyo. Yakın temastayim sürekli. Ben gerçektem çok yıprandım uyku probleminden. Tamam her bebek gece kalkar ama benimki uyumuyodu o yüzden bütün gün çok huysuz oluyordu. Ama şimdi maşallah uyuyo

kizlar selam, hamilelikte cook asindirdim buralari ama girmeyeli uzun zaman olmustu :) bi nasilsiniz demek istedim, cocuklar neredeyse 1,5 yasina geldiler :)

Merhaba kızlar bebişleriniz nasıl işaret parmağıyla gösteriyorlar mı isteklerini komut alıp veriyorlar mı

Ay uzun süredir girmiyordum şöyle bir son sayfayı okuyayım dedim 2 tane gebe gördüm 10 gün sonra oğluşum 18 aylık oluyor öyle böyle büyüttük valla. Ve şuan da 25+6 haftalık hamileyim. İkinci oğluşum geliyor nasipse Aralık başında ilk gebeliğim yani en tecrübesiz zamanlarım sizlerle geçti hepinizi ve bebelerinizi öpüyorum

Gözün aydın canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah abi olacak paşayı da öptüm

Selam kızlar, 2. Bebiş bekleyen arkadaşlara sorum olacak ben de istiyorum ama asla cesaret edemiyorum. Nasıl karar verdiniz? İlk bebişler zorlamıyor mu? Ben başlarda çok çok zorlandım, eminim 2.de daha kolay olur bir çok şey ama evde başka bir çocuk daha olunca nasıl yetişirim bilmiyorum. Şuanda bile eve asla zaman ayıramıyorum. Yedir içir yatırla geçiyor günüm. Bulaşıklar bile geceyi beklıyor. Ha şimdi eskiye göre daha kolay geliyor ama sürekli ilgi beklıyor yemek yaparken bile tepeme tırmanıyor. Onun dışında çok tatlı velet. Konuşmaya başlayınca daha da güzelleşti herşey

Vallahi benimkilerin arası 4.5 yaş şuan 2. Çocuğu yapana helal olsun ben asla kızımla bir bebeğe bakamam cok ciddi uyku problemleri vs var butun gunum onla ugrasmakla gecerken su durumda imkansiz olurdu sanirim ufak bir bebege bakmak benim icin ama cocuguna girede degisir tabi

Ben 3.bebisimle bu gruba katılmıştım :) planli degildi suprizdi ama tabi ki iyiki olmus diyorum :) suan buyuk kizim 8 yasinda, ortanca 3.5, en küçüğü 1.5 yasinda. Zor mu zor ama guzel mi cok guzel :)) büyüdüklerinde daha kolaylaşıyor gerçekten. Cocuklar arasi kiskancliklarin yas ile değil tamamen cocugun yapisi, karakteri ile alakali oldugunu dusunuyorum. Buyuk kizim kiskanc mizaclidir, aralarında cok yas oldugu halde cok şey de küçüklere kiskanclik yapiyor. Ama ortanca hic kimseyi kıskanmıyor, cok daha sevgi dolu ve merhametli, bu da benim işimi kolaylaştırdı. Tek cocuk olmaktansa ben en az 2 cocugu savunuyorum. Hatta suan bile gebelik şüphem var, bir yarim hic istemezken, diger yanim olsun diyor, bakalim kismet :)) vee o ev işleri hic bitmiyor, tekte olsa 3 te olsa ayni :) ama bir yardimci olursa o zaman tabi cogu şey kolaylaşıyor

planlı bir hamilelik her zaman iyidir kendini hazır hissediyorsan neden olmasın zaten iki çocuk istiyirsan arada çok yaş farki olmamas iyi olur ki her istediğimiz an hamile de kalmıyoruz ne zaman Kısmetse o zaman oluyor tüp ligasyonu olmaya karar verince hamile kalmam 3 sene sonra oldu mesela üçüncü çocuğu hiç istemezken spralle hamile kaldım gibi

Evet işte ben de aynı düşünüyorum. Uyuyor o konuda fena değil ama uykusu hafif. Yanında yatmazsam öğle uykusu yalan oluyo. Biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…