- 1 Aralık 2021
- 12.079
- 40.587
- 34
Biz dün Lego yapıyorduk hep beraberBabası öyle şeyler olmaz diyor
Benim büyükler de öyle bir şey yok küçük fenaBiz dün Lego yapıyorduk hep beraberbank yaptık piknik alanı park falan yaptık. Banka da karşılıklı bir erkek bir de kız oturttuk. Eşim diyor bunlar date e çıktılar manita olacaklar heralde sonra kızım ordan dedi babaa bu Leyla (Leyla benim kızımın ilk ismi.) Tamam o zaman date falan yok parkta oturmak da yok kaldır o adamı karşından gitsin başka yerde otursun adamın oyunda bile tahammülü yok erkek kişisine
Koç Burcu mu seninki deBenim büyükler de öyle bir şey yok küçük fena
Yok oğlak kızımKoç Burcu mu seninki de
Çok şanslısın ya bende olmayınxa 2.ye niyetlenemiyorum işteBenim yardım edenim var dı ilk iki de o yüzden çok rahat geçti onların bebeklikleri
Aslında çok da değil tam anlamı ile annelik duygusunu yaşayamıyorsun öyle deÇok şanslısın ya bende olmayınxa 2.ye niyetlenemiyorum işte
Oy kıyamam ya yavrum. Bazı bebişler aşırı zorlanıyor cidden. O da çıksın bişey anlamadan inşallah. Benim de en sıkıntı yaşamadığım konu diş resmen. Çok şükür fazla uğraştırmadı bizi. Köpekler daha çıkmadı bizim. Alt önler 3 ta neydi o 4lendi yeni. Bakalım nerden gelir sıradaki.Evet o uyku gerilemesini biz de yaşadık dişlerle de aynı zamana denk geldiği için zor oluyor umarım bir an önce kurtulursunuzbizim de çıkmayan 1 azı kaldı çocuğum perişan oldu baya uzun sürdü hala da çıkmadı nefret ediyorum dişlerden . 1 buçuk yıllık anneliğimde beni en zorlayan şey diş çıkarması oldu
Maşallah maşallah , kalanı da böyle kolaylıkla geçer umarım. Kök söktürdü bize huyu değişti o dişler gelirken acısından karakteri huyu suyu değişiyordu. Devamlı ağlama krizleri falan çok şükür geçti bitti şu kalan 1 tane de çıksın rahatız sonra . Dişi ağrımasın da kalan her şeyle baş ediyorumOy kıyamam ya yavrum. Bazı bebişler aşırı zorlanıyor cidden. O da çıksın bişey anlamadan inşallah. Benim de en sıkıntı yaşamadığım konu diş resmen. Çok şükür fazla uğraştırmadı bizi. Köpekler daha çıkmadı bizim. Alt önler 3 ta neydi o 4lendi yeni. Bakalım nerden gelir sıradaki.
Çoğu gitti azı kaldı bundan sonra sı daha rahat geçecekMaşallah maşallah , kalanı da böyle kolaylıkla geçer umarım. Kök söktürdü bize huyu değişti o dişler gelirken acısından karakteri huyu suyu değişiyordu. Devamlı ağlama krizleri falan çok şükür geçti bitti şu kalan 1 tane de çıksın rahatız sonra . Dişi ağrımasın da kalan her şeyle baş ediyorum
Ya yemek beni en çok zorlayan şey ona desteğim olsa çok bişey istemiyorum aslındaAslında çok da değil tam anlamı ile annelik duygusunu yaşayamıyorsun öyle de
Evet yemek işi zorluyor o dönem deYa yemek beni en çok zorlayan şey ona desteğim olsa çok bişey istemiyorum aslında
Aaamin çok sağol inşallahMaşallah maşallah , kalanı da böyle kolaylıkla geçer umarım. Kök söktürdü bize huyu değişti o dişler gelirken acısından karakteri huyu suyu değişiyordu. Devamlı ağlama krizleri falan çok şükür geçti bitti şu kalan 1 tane de çıksın rahatız sonra . Dişi ağrımasın da kalan her şeyle baş ediyorum
Geçen sene bakışmalı bi aşkı vardı, bu yıl okulu değişmiş. Şimdi yeni biri var pek bahsetmiyor, ismini biliyorum sadeceJane Doe gel kız senin kızın gönül işlerinde son durum ne
Çok tatlı yaa ❤Geçen sene bakışmalı bi aşkı vardı, bu yıl okulu değişmiş. Şimdi yeni biri var pek bahsetmiyor, ismini biliyorum sadeceBi gün bana şey dedi, "annesiyle kanka olur musun"
aslında en iyisi akşamdan yapıp koymak yemeği, gündüz hiç vakit olmuyor . Ben çözümü onda buldumYa yemek beni en çok zorlayan şey ona desteğim olsa çok bişey istemiyorum aslında
Ya evet olabilir ama ben çok yoruluyorum. 9 gibi uyuyor. Sonra eşimle biraz oturuyoruz tv falan derken 12 oluyor. Bulaşıklsr bekliyor onlsrı toparla falan derken saat 2 oluyor. Yemek de yapsam halim nece olur bilmiyorumaslında en iyisi akşamdan yapıp koymak yemeği, gündüz hiç vakit olmuyor . Ben çözümü onda buldum
Allah yardımcın olsun canımyaa uzun zaman oldu girmeyeli
Ben işe başladım , oğlum evde ( bakıcı yerine eşimin yeğeni geldi, kuzenler takılıyorlar) o ara eve gelen yardımcı abla başka işe girdi ve bana muhteşem bir hız kattı iş ayrı , oğlum ayrı ev temziliği ayrı vurdu beni ..
geceden yemek yapmasam tepetaklak olurum..
:))
Daha oğluma kreş bakcam :) her işe yetişemem ya ben :)) ama kötünün iyisi kilo verdim :) eski halime 2 kg var :)
Yaaa işe başlamana çok sevindim. Evet çocuğu bırakıp gitmek zordur ama sana da değişiklik olmuştur. Eğer güzel bi kreş bulabilirsin çok katkısı oluyor çocuğa. Yeme durumunu aşabildiniz mi? Kilo mu verdin ayyy püüü ( kınayayım da başıma gelsin)yaa uzun zaman oldu girmeyeli
Ben işe başladım , oğlum evde ( bakıcı yerine eşimin yeğeni geldi, kuzenler takılıyorlar) o ara eve gelen yardımcı abla başka işe girdi ve bana muhteşem bir hız kattı iş ayrı , oğlum ayrı ev temziliği ayrı vurdu beni ..
geceden yemek yapmasam tepetaklak olurum..
:))
Daha oğluma kreş bakcam :) her işe yetişemem ya ben :)) ama kötünün iyisi kilo verdim :) eski halime 2 kg var :)