- 1 Aralık 2021
- 12.076
- 40.582
- 34
pembemanolya kız çocukları daha bir cimcime oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 4 çocuğum var büyükler okulda 3 .çocuğum spralle oldu o yüzden 2 .ayda hamile olduğumu farkettim yoksa ilk iki çocukdan başka çocuk istemiyorduk sonra kordon bağlatma yaptırma kararı ile 4 .çocuğumu doğurdumSenin kaç bebe vardı? Tek değildi hatırladığım kadarıyla.
Hep öyle devam eder umarımYok sanırım sakin bir çocuk sonradan yeni şeyler eklenmezse
Offffff maşallah ya, valla helal olsun. Ben hiç birşeye yetişemiyorum tek çocukla. Ayakta alkışlıyorumBenim 4 çocuğum var büyükler okulda
Öyle tabiki, kızım olmasa çok daha kafaya takardım bu durumu . Toparlamamda en büyük paya sahip kendisi inşallah sizin uykular da düzene girer çok zor uykusuz kalmak, hele 2 bebek olursa baş etmesi çok daha zor hale gelir . Dediğin doğru en mantıklısı biri kreşe başlayınca diğerini dünyaya getirmek. Allah en doğru zamanda versin inşallah memeyi bıraktırmayacak mısın ? Belki de ondan uyanıyordurÇok şükür sağlıklı bi kızın var ona sarılıp şükret bol bol. Düşünmenin kendini üzmenin kimseye faydası olmuyor. Ben 1 sene uğraştan sonra hamile kalıp boş gebelik yaşadım ilk olunca çok koymuştu. Ama şükür şimdi sağlıklı bi oğlum var. Önceliğim onu bi sene daha sakin kafayla bi büyütebilmek. Ondan sonra düşünüyorum kısmetse. Bu aralar uyku gerilemesi var. Dün gece 1-5 ayaktaydım. Kaç kere uyudu uyandı sayamadım. Dalmakta zorlanıyor tekrar. Meme salıncsk meme salıncak derken sinirlerim zıpladı. Uykusu düzene girer, kreş yaşı da gelir daha kolay olur ondan sonra diye umuyorum. Nasip artık
Benim ilk iki büyüdü lisede 8 sınıf ve 1 sınıf daOffffff maşallah ya, valla helal olsun. Ben hiç birşeye yetişemiyorum tek çocukla. Ayakta alkışlıyorum
Hem de ne cimcime . Kıyafetlerini kendi seçiyor, alışverişe gitmeye bayılıyor . Hayretler içinde izliyorum şu an geldiğimiz noktayıpembemanolya kız çocukları daha bir cimcime oluyor
MMaşallah ona daha neler yaşayacaksınız ben büyük kızla ortak giyiniyorum yada kızlarla aynı kombin yapıyoruzHem de ne cimcime . Kıyafetlerini kendi seçiyor, alışverişe gitmeye bayılıyor . Hayretler içinde izliyorum şu an geldiğimiz noktayı
Bunu ben hala anneme yaparım, kıyafetlerine ortak olurum mutlaka çünkü kız cocugu olmak bunu gerektirirMMaşallah ona daha neler yaşayacaksınız ben büyük kızla ortak giyiniyorum yada kızlarla aynı kombin yapıyoruz
Oyyy kokusu yeter annesi inşallah ya, aslında uykuları kötü değil şükür. Gece 1 kez kalkardı mama içer yatardı. 18 ayda uykuı gerilemesi var sanırım onu yaşıyoruz. Tekrar dalması zor oluyor. Belki de köpek dişleri zorluyor bilmiyorum.Memeye çok düşkün değil aslında, hep mama meme gittik o yüzden bence. 2 yaş olsunda sonra bıraktırırım sanırım ya, şuan sakinleştirmek daha kolay çünkü memeyleÖyle tabiki, kızım olmasa çok daha kafaya takardım bu durumu . Toparlamamda en büyük paya sahip kendisi inşallah sizin uykular da düzene girer çok zor uykusuz kalmak, hele 2 bebek olursa baş etmesi çok daha zor hale gelir . Dediğin doğru en mantıklısı biri kreşe başlayınca diğerini dünyaya getirmek. Allah en doğru zamanda versin inşallah memeyi bıraktırmayacak mısın ? Belki de ondan uyanıyordur
Bir de krem ve makyaj malzemelerine de ortak olmak varBunu ben hala anneme yaparım, kıyafetlerine ortak olurum mutlaka çünkü kız cocugu olmak bunu gerektirir
Oooo yükleri kalmamış ki mis gibi. Onlar da yardım eder hem daha ne olsubBenim ilk iki büyüdü lisede 8 sınıf ve 1 sınıf da
Benim yardım edenim var dı ilk iki de o yüzden çok rahat geçti onların bebeklikleriOooo yükleri kalmamış ki mis gibi. Onlar da yardım eder hem daha ne olsub
Evet o uyku gerilemesini biz de yaşadık dişlerle de aynı zamana denk geldiği için zor oluyor umarım bir an önce kurtulursunuz bizim de çıkmayan 1 azı kaldı çocuğum perişan oldu baya uzun sürdü hala da çıkmadı nefret ediyorum dişlerden . 1 buçuk yıllık anneliğimde beni en zorlayan şey diş çıkarması olduOyyy kokusu yeter annesi inşallah ya, aslında uykuları kötü değil şükür. Gece 1 kez kalkardı mama içer yatardı. 18 ayda uykuı gerilemesi var sanırım onu yaşıyoruz. Tekrar dalması zor oluyor. Belki de köpek dişleri zorluyor bilmiyorum.Memeye çok düşkün değil aslında, hep mama meme gittik o yüzden bence. 2 yaş olsunda sonra bıraktırırım sanırım ya, şuan sakinleştirmek daha kolay çünkü memeyle
Yaa banyodan sonra saçıma sıktığım saç açma spreyi kayıp. Alıp kendi kafasına sıkıyor sonra da yok etmiş işte şimdiki çocuklar erken başlıyor böyle şeylere heraldeBir de krem ve makyaj malzemelerine de ortak olmak var
evet süs ve bakımlarına düşkünler burada bir üyenin kızı annesinin yüz maskesini takmıştıYaa banyodan sonra saçıma sıktığım saç açma spreyi kayıp. Alıp kendi kafasına sıkıyor sonra da yok etmiş işte şimdiki çocuklar erken başlıyor böyle şeylere heralde
Şaşırmam her şeyi beklerim şimdiki çocuklardanevet süs ve bakımlarına düşkünler burada bir üyenin kızı annesinin yüz maskesini takmıştı
geçen sene anaokulunda şu bana aşık ama ben değilim diyor du benim kiz daŞaşırmam her şeyi beklerim şimdiki çocuklardan
Ay ne diyorsun babası ne diyor bu işegeçen sene anaokulunda şu bana aşık ama ben değilim diyor du benim kiz da
Babası öyle şeyler olmaz diyorAy ne diyorsun babası ne diyor bu işe