2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba, kafa şekillendirici yastıklar var. Ben kullanmadım ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.

Merhaba benim oğlumunda sola doğru yattığı için sol tarafında düzlük var .. çok araştırdım istanbulda yaşıyorum, cranial diye bir merkez var orda ölçümler yapıldı gerekli olup olmadığını hakkında bilgi verdiler..
sonuç olarak minimal düzeyde asimetri vardı kask yapıldı 2 haftadır takıyor ,1,5 mm ilk hafta düzeldi .. gelecek hafta kontrole gitcez inş düzelir .. isterseniz ayrıntılı yazarım

Bebeğinin kafası düzeldi mi çevrim içi görünce sormak istedim

Bebeğinin kafası düzeldi mi çevrim içi görünce sormak istedim
Hayır aynı . Yan yatmayı sevmiyor , tummy time sevmiyor . Hamak bile aldık . Tummy time yapsın diye piyano , pilates topu . Akla gelen herşey Biraz daha hareketlenmesini bekliyorum . En kötü ihtimalle kask terapisine kadar gidecek gibi. Kocam da bıktı artık her gün aynı konuyu konuşmaktan

Kafa şekillendirici yastıkları araştırdınız mı?

2 yaşa kadar düzelme sürüyormuş düzelir inşallah

Daha zamanı var kullanmaya devam edin
Kafa şellillendirici yastığın şöyle bir handikapı var. Bir anlamda bebeğin sağa sola dönmesini de engelliyor . Yani daha fazla aynı pozisyonda kalmasına da sebep oluyor aynı zamanda . Mümkün olduğunca uyanıkken yatar pozisyonda kalmaması için elimden geldiğince uğraşıyorum. Kucakta gezmeler, uçak pozisyonu, dızlere yatırmalar, yuvarlanma egzersizleri vs . Maksat yatılı kalmasın uzun süre. Soytarı olduk resmen :)))

Merhaba kizlar. Oglumla 1 seneyi geride biraktik. Mucize gibi birsey hala inanamiyorum buyudu sipa Tutunarak yuruyor, yurume arkadasiyla. Ayakta desteksiz 10-15saniye duruyor. Sanirim 1 aya yurumeye baslar. Ve bizimkinin disleri o kadar gec cikti ki Tam 1 yasinda ilk disi cikti. Ust sol. Ilk yas atagi ve dis huzursuzlastirdi. Hep pesimde ve uyumak istemiyor. Ben de bi yandan evden calisip bi yandan oglumu buyutuyorum. Sukur genel olarak uyumlu bi bebek. Sizler nasilsiniz bebisleriniz nasillar ?

DDoğum günü kutlu olsun paşanın benim oğlum yürüyor iyiyiz şükür

Genişleme kaç mm ben 15 haftalık gebeyim 21 mm stent takmadılar riskli diye ağrılarım var çok korkuyorum. Sizin kaç mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…