2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Merhaba canım benimde idrar kültürümde salmonella çıktı dr. Belki dışkı girdi diye tekrar verdim umarım çıkmaz dua.bende bu aralar çok yumurta yiyordum şimdi süt ve süt ürünleri bıraktım

Merhaba canım sende mi salmonella çıktı öğrenebilir miyim her hangi bir ilac tedavi uygulandı mı

iyiyim çok şükür. Bazen ne yaptım ben diye düşünüyorum. Bazen de elini yüzünü yiyorum. Gel gitli haller hala devam yani sen nasılsın?
Bende iyiyim şükür şu halleri çok tatlı bbence büyüklerin isteği hiç bitmiyor okul açılsın diye gün sayıyorum ilk haftadan

9 ayı geçti benim. Bebeğim mama da alıyor beni çok etkin emmiyor. Günde en az 6 kez memeye geliyor ama uyumak için ya da uyandığında keyif için. Öyle şakır şakır süt yok yani. O yüzden bana geç kaldı gibi geldi. Doktora gittim, rahim duvarın kalın normalde emzirme dönemince ince olmasını bekleriz, senin bu şartlarda adet olabilmen lazım diyip söktürücü verdi. Kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım

Selam 10 ay doldu oğlumun, uyku çok kötü 4 dişi var 5.cıkıyor salya sümük ek gıda ne versem yiyor içiyor masallah ama alerjik Bi bünyesi var hemen pişik oluyor kızarıyor malesef genel alerji testi yüksek çıktı ama doktor aşırı tepki yok diye detaylı test yaptırma maddi manevi zor dedi çocuk küçük dedi koltuk altı kulak arkası popo pişiği şimdilerde de göbek deliği kızarıyor döküntü oluyor, alerjik egzama gb ama bişey kısılıyor malesef her yediğimizde gözü var Medine dilencisi gb diyorum herseyi istiyor ii uzun zamandır sıralıyor zaten ayak atıp koltuga cıkmaya calışıyor artık tay tay duruyor bikac sanıye aaklanbac yakalanbac oynamaya bayılıyor baba abla diyor anne yok hiç ses cıkarmıyodu sesli gülüyordu bile 9aya kadar şükür şimdi susmuyor başkaa gündüz 2 uykuya düştü artık

Yaaa bayıldım profil fotona maşaallah çok tatlı çıkmışsınız
Ayyy çok teşekkür ederiz canım yılbaşında hatıra kalsın diye fotoğraf çekimi yaptırdım . Şimdilerde de 1.yaş için çekim ayarlıyorum. Tutunup kalkıyor, önünde bir destek olursa adımlıyor , iyice ayaklanmadan yaptırmak lazımmış çekimi, yoksa zor oluyormuş

Doğum günün de bende düşünüyorum hatıra kalır diye az kaldı ilk doğum günü de başka bir heyecan verici oluyor

Doğum günün de bende düşünüyorum hatıra kalır diye az kaldı ilk doğum günü de başka bir heyecan verici oluyor
Yaptırmalısın kesinlikle bugünler geri gelmeyecek bi daha bizim doğum günlerimiz peşpeşe oldu benim 5 Nisan kızımın 8 Nisan . 8 inde beraber kutlayacağız, sanırım hayatımda kutlayacağım en özel doğum günü olacak şuna bak ya dün gibi, doğum yaptık da 1 yaşına geldiler gibi, zaman su misali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…