Kızzz benimkinin dili de beyaz ya! Daha önce görmüştüm ama sonra kaybolmustu. Pamukcuk oyle bir görünüp bir kaybolur mu ki?S Shinem M Manda_Lina kızlar şu yazıyı bakın okuduktan sonra bebeğin dilini kontrol ettim bembeyaz. Dünde fark ettim ama sütten sanıyordum. Belki de pamukçuk oldular sizde kontrol edin
Canim hangi damlayı kullandiniz?Benim bebeğimin dili de bembeyazdı geçen ay, sütten falan dedik ama pamukçukmuş meğer . Damla kullandık 1 hafta içinde geçti. Pamukçuk olduğu zaman bebek de huzursuz oluyor keyifli ememiyor. Pamukçuk geçtiğinden beri cok şükür o aşırı huysuz hali bitti .
Fungostatin şurup kullandık canım . Biz yurt dışındayız ama sanırım Türkiye’de de var doktoruna bir danış istersen . İçinde damlalığı var kolay bir şekilde içirdik geçti hemencecik . Sizinki de bi an önce geçer insallahCanim hangi damlayı kullandiniz?
İnşaallah canım Amin Dr Damla ve losyon verdi onları deneyeyim geçer umarım. Senin bebeğinin geçmiş bizimki de geçecek inşaallahİnsallah rahatlar canımPamukçuk mantar enfeksiyonu olduğu için kaşıntı yapabilir rahatsızlık verir, bizde bile herhangi bir mantar problemi olsa ne kadar rahatsız hissediyoruz Allah daha beterinden sakınsın neyseki çözümü var . Eğer sorun pamukçuksa sizde de , damla kullanmak istemezsen kaynamış ılımış 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat koy , gazlı bezi parmağına dola bebişin dilini onunla sil canım o da cok etkili , geçiriyor kısa sürede .
Kesinlikle burası sayesinde çok şey öğreniyorum. İyiki varCanimsiniz, insan yaşarken sadece kendisi yaşıyor sanıyor ama yalnız değiliz o bile insana güç veriyor burada konuşmak paylaşmak birbirini anlayabilecek kişiler olarak dertleşmek harika. Ben gündüz uykusunu bıraktığında iki gün krize girdim uyutmak icin her yolu denedim o agladi ben agladim kafami yastiga basip ciglik attim korkmasin diyepeki ne oldu en sonunda kabullendim şimdi hic zorlamıyorum uyutmak icin deniyorum baktim uyumuyor sinirlenmiyorum uyumazsan uyuma annecim diyorum. Her konusa boyle olmam lazim biliyorum elbet olacak ne diyeyim yoksa hasta olucaz kizlar
Masallah guzel haberler almışsın annesi inş pamukcugunuzda geçsin bir an önce. Benimkinin ağzına detayli bakamadim uyuyor su an uyansin bir daha bakicam foto cekip doktorumuza atar sorarim bakalim ne diyecekpembemanolya S Shinem M Manda_Lina kızlar buradan cevap vereyim.
Bugün 2 aylık kontrolümüz vardı. pamukçukmuş meğer yavrumun dili bembeyaz. Dr olduğundan dolayı meme reddi yaşıyordur ondan az emiyordur dedi. Damla ve losyon verdi. Losyonla günde 3 4 defa gazlı bezi parmağına dolayıp dilini sil dedi.
Kilosu için yeterli dedi. 20 gün önce 54 cm,4700 gramdı. Bugün 58 cm ,5300 gram tartıldı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı hem kiloyu takip edelim dedi hem pamukçuga bakalım dedi. S Shinem belki de senin bebeğinde Pamukçuk ondan oluuyormuş bebeklerimize bı kaybolup tekrar çıkabilir evet azsa geçmiştir belki de bizimki baya yoğun.
Ben de dün ilk defa eşim olmadan çıktım 10 dk emdikten sonra hem deKesinlikle burası sayesinde çok şey öğreniyorum. İyiki varen güzelini yapıyorsun.bende rahat takılacam valla yoksa hergun Moral bozukluğuyla gün bitmiyor. Evde hapis gibiyim. İki üç dk emdiği ile sokağa çıkamıyorum sanki her an acıkacak Gibi geliyor. Bir kere denedim olmadı. AVM dışında bı yere gidemiyorum emzirme odası var diye. Ek gıdaya geçene kadar bu şekilde olacak sanırım. Ne yapalım buna da şükür
Sagol canim sorucam bakalimFungostatin şurup kullandık canım . Biz yurt dışındayız ama sanırım Türkiye’de de var doktoruna bir danış istersen . İçinde damlalığı var kolay bir şekilde içirdik geçti hemencecik . Sizinki de bi an önce geçer insallah
Sağol canım inşallah aminMasallah guzel haberler almışsın annesi inş pamukcugunuzda geçsin bir an önce. Benimkinin ağzına detayli bakamadim uyuyor su an uyansin bir daha bakicam foto cekip doktorumuza atar sorarim bakalim ne diyecek
Ben de dün ilk defa eşim olmadan çıktım 10 dk emdikten sonra hem debiraz mizmizlandi ama arabanin tıngırdatmasından sustu 1.5 saat dışarıda kaldım toplamda bugunde cikacaktim ama yagmur var bundan sonra her hava guzel oldugunda cikicam yoksa kafayi yiyeceğim
Çok sevindim senin adına inşallah çabucak geçer sorunlar illa ki oluyor da önemli olan sebebini bilip çözüm bulabilmek benimkinde pamukçuk yok inşallah bende bi çözüm bulabilirimpembemanolya S Shinem M Manda_Lina kızlar buradan cevap vereyim.
Bugün 2 aylık kontrolümüz vardı. pamukçukmuş meğer yavrumun dili bembeyaz. Dr olduğundan dolayı meme reddi yaşıyordur ondan az emiyordur dedi. Damla ve losyon verdi. Losyonla günde 3 4 defa gazlı bezi parmağına dolayıp dilini sil dedi.
Kilosu için yeterli dedi. 20 gün önce 54 cm,4700 gramdı. Bugün 58 cm ,5300 gram tartıldı. 1 hafta sonra kontrole çağırdı hem kiloyu takip edelim dedi hem pamukçuga bakalım dedi. S Shinem belki de senin bebeğinde Pamukçuk ondan oluuyormuş bebeklerimize bı kaybolup tekrar çıkabilir evet azsa geçmiştir belki de bizimki baya yoğun.
Amin canım teşekkür ederimÇok sevindim senin adına inşallah çabucak geçer sorunlar illa ki oluyor da önemli olan sebebini bilip çözüm bulabilmek benimkinde pamukçuk yok inşallah bende bi çözüm bulabilirim
Canım iki gündür emzik vermiyorum. Uykuya geçişte kullanıyordum zaten çok da severek emiyordu biraz zorlaniyoruz huysuzluk yapiyor ama emme süresi nispeten arttı. Sık dişini bıraktır emziği büyük konuşmayayım ama vermeyi düşünmüyorum artıkÇok sevindim senin adına inşallah çabucak geçer sorunlar illa ki oluyor da önemli olan sebebini bilip çözüm bulabilmek benimkinde pamukçuk yok inşallah bende bi çözüm bulabilirim
Ben 3 aylıkken düşünüyorum canım, dönmeye tam başlamadan fazla hareketlenmeden çok rahat oluyor. Bir iki çiş sonra bebeğin sıkıntısı bitiyor sadece bakımını yapmak kalıyor.Bir de sünnet için lokal öneriyor doktorlar hep.Bir de erkek annesi arkadaşlar sünnet durumlarını ne yaptınız. Bildiklerinizi paylaşabilir misiniz. Önce yeni doğan sünneti yapmaya karar verdik sonra bir doktor vaz geçirdi. 6 aydan sonra yapın diye. Şimdi nasıl olacak nasıl uyuşturulacak. Hangisi daha sağlıklı bilgimiz olsaydı keşke
Bebekler sadece aç oldukları için emmezlermiş, 3. Aya kadar anneye yakın olmak istiyorlar. Belki öyle bir şeydir. Çişli bezi 5-6 tane oluyorsa günde doyuyordur. İnsta doulaları ve hemşirelerinden aktarıyorumKızlar yardım edin lütfen. 2,5 aylık olduk oğlum geceleri saat başı kalkar oldu. Önceden 3 saate bir kalkıyordu bu 3 gündür saat başı kalkıyor. Ne yapmam gerekiyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diyorum anlamadım gitti. Sizde de durumlar böyle mi lütfen anlatın
Bir çok nedeni olabilir ama en yaygın sebebi bebeğin anneye ihtiyaç duyması diye biliniyor tabiki önce eleme yapman lazım ; mesela son dönem pamukçuk sıkıntısı yaşayan oldu , gaz sıkıntısı veya reflü olabilir , burnu tıkalı mı kontrol edebilirsin .. C celiklady nin dediği gibi bes sayısı yeterli ise aç değildir .Kızlar yardım edin lütfen. 2,5 aylık olduk oğlum geceleri saat başı kalkar oldu. Önceden 3 saate bir kalkıyordu bu 3 gündür saat başı kalkıyor. Ne yapmam gerekiyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diyorum anlamadım gitti. Sizde de durumlar böyle mi lütfen anlatın
Ben de sana yazacaktım çağırmışım herhalde baktım etiket yapmışsınS
Bir çok nedeni olabilir ama en yaygın sebebi bebeğin anneye ihtiyaç duyması diye biliniyor tabiki önce eleme yapman lazım ; mesela son dönem pamukçuk sıkıntısı yaşayan oldu , gaz sıkıntısı veya reflü olabilir , burnu tıkalı mı kontrol edebilirsin .. C celiklady nin dediği gibi bes sayısı yeterli ise aç değildir .
Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz keşke sihirli değneklerimiz olsa :)) her saniye ne zaman büyüyecek bu bebek diye soruyorum çevremdekilere 4 ay diyenler çoğunlukta
Kesinlikle ayni durumdayim. 2. Ay aşılarını olduktan sonra başladı bizde, yaklaşık bir haftadır böyle. Eskiden ne güzel kesintisiz en az bir saat uyurdu ama şuan yataga koyduğum an uyaniyor. Beşiğinde yatırdım hep, bir kaç gecedir yanıma aldım koltukaltimda resmen deliksiz 3 saat uyuyor. Yakın olmak istiyor demekki diyorum, bekliyorum sabırlaKızlar yardım edin lütfen. 2,5 aylık olduk oğlum geceleri saat başı kalkar oldu. Önceden 3 saate bir kalkıyordu bu 3 gündür saat başı kalkıyor. Ne yapmam gerekiyor. Acaba sütüm mü yetmiyor diyorum anlamadım gitti. Sizde de durumlar böyle mi lütfen anlatın