Benim bebeğimin de aynı ilk doğduğunda bebeğin nasıl emiyordu? Benimki kesintisiz 15 dk falan Emiyordu büyüdükçe 10 dk falan indi şuan gündüzleri 5-7 dk arası geceleri 10 dk falan Sürüyor. Aynı senin gibi düşünüyordum doymuyor mu noldu birden diye dün baya bı araştırdım. Bebekler büyüdükçe çene kasları geliştiği için eskisine nazaran emme süreleri azalırmış. Kimi Bebek çok çabuk emmek isterken kimi de keyifli emmek istermiş. Bide sütü sonuna kadar içirmek gerekiyor çünkü tok tutan süt sonuna doğru oluyormuş bı şekilde emzirmeye çalışıyorum ama baktım olmuyor bir saat sonra tekrar aynı memeden veriyorum ki son sütü almış olsun. Bir önceki emzirmenin devamı gibi yani.ama doyuyorlar bence. İki gün sonra 2 aylık kontrolü var kaç kilo aldı çok merak ediyorum açıkçası inşaallah kilo alıyordur
M Manda_Lina @Peanuttt Kızlar emzik kullaniyor musunuz? Emzik yüzünden mi yaşıyorum bunları diye çok kafama takıyorum.İlk doğduğunda da uzun emmiyordu max 5-10 arasıydı ama sık emziriyordum sorun olmuyordu 2-3 haftalık olunca yarım saat 45 dk emdiği de oluyordu son bir iki haftadır beş dk emiyor sık da emmiyor 1 saat sonra emer diyorum aranıyor ama memeye gelince çığlık kıyamet bugün artık tak etti sağıp biberonla verdim onu da almadı dedim heralde doyuyor biz zorluyoruz haftaya dr götürecem orda belli olur herhalde doyup doymadığı
Benimki 1.5 ayda vazgectiElveda gündüz uykuları 2,5 ay iyiydik be