- 9 Temmuz 2021
- 40
- 34
- 36
Bizde biraz huysuzluk oldu agladi eve gelince ve halsizlik sürekli uyudu. Dr calpol vermisti ates yükselirse verin acı cekmesin demişti sürekli ölçtüm ama artma olmayınca gerek kalmadı vermedim ben.Kızlar 2. Ay aşıları yapıldı bugün, sizin nasıl geçmişti? Ateş oldu mu?
Suna Dikkat et diyeceginiz bisey var mı,onerileriniz?
Kuzum sürekli uyudu demişsin ya, kac saat uyudu deliksiz? Yani sen hic emmesi icin uyandirdin mi? Yoksa uyanmasini mi bekledinBizdede biraz huysuzluk oldu agladi eve gelince ve halsizlik sürekli uyudu. Dr calpol vermisti ates yükselirse verin acı cekmesin demişti sürekli ölçtüm ama artma olmayınca gerek kalmadı vermedim ben.
Doymasa ağlar, emin ol anlarsın doymadiginiKızlar bebeleriniz memede kaç dk kalıyor benimki 5 dk zor kalıyor ya uyuyor ya etrafa bakınıyor yada ağlıyor doyuyorda mı böyle yapıyor yoksa başka bişey mi anlamıyorum sürekli aç gibi geliyor bana ne yapacağımı şaşırdım bez değişimide 2-3 kakalı 4-5 çişli şekilde
Geçmiş olsun allah beterinden saklasinBuraya giremeyeli ay olmustur. Basima neler geldi kizlar oglum 35 gunlukken bel fitigim patladi yuruyemedim acil ameliyat oldum simdi iyiyim ama kucagima kendim kaldirip almam yasak agir kaldirmam vs cogu sey yasak. Istanbula annemin yanina geldim sagolsun o bakiyor cocuklara... sagliginiz yerindeyde varsiz uykusuz olsunlar hic aklima gelmezdi yasadiklarim
Cnm devlete giriyorum ama çocuk goz doktoru diye bir bölüm cikmiyorKalca ultrason icin radyoloji yönlendirdi, göz için çocuk göze aldim randevuyu
Çocuktan randevü alın onlar sevk ediyor , direkt olarak randevu alınamıyor ( bizde öyleydi ) ..Cnm devlete giriyorum ama çocuk goz doktoru diye bir bölüm cikmiyor
Benim bebeğimin uzamış sarılığı vardı. İlk bir hafta üç kere kan değeri verdik. Değerler düşmeye başladı fakat hemen sarılığı geçmedi uzadı ama bişey olmadı Allah'ın izniyle 1.5- 2 saatte bir emzirdim anne sütü ile gündüzleri güneşli ve gün ışığına, geceleri beyaz ışık altında uyuttum.yavaş yavaş geçti . Doğduktan 1 hafta sonra sarılık oldu 1 aylık olana kadar sürdü geçti. Şuan kalmadı yani.Uzamış sarılığı devam eden var mı kizlar süreç nasıldı sizin acaba
Benim bebeğimin de aynı ilk doğduğunda bebeğin nasıl emiyordu? Benimki kesintisiz 15 dk falan Emiyordu büyüdükçe 10 dk falan indi şuan gündüzleri 5-7 dk arası geceleri 10 dk falan Sürüyor. Aynı senin gibi düşünüyordum doymuyor mu noldu birden diye dün baya bı araştırdım. Bebekler büyüdükçe çene kasları geliştiği için eskisine nazaran emme süreleri azalırmış. Kimi Bebek çok çabuk emmek isterken kimi de keyifli emmek istermiş. Bide sütü sonuna kadar içirmek gerekiyor çünkü tok tutan süt sonuna doğru oluyormuş bı şekilde emzirmeye çalışıyorum ama baktım olmuyor bir saat sonra tekrar aynı memeden veriyorum ki son sütü almış olsun. Bir önceki emzirmenin devamı gibi yani.ama doyuyorlar bence. İki gün sonra 2 aylık kontrolü var kaç kilo aldı çok merak ediyorum açıkçası inşaallah kilo alıyordurKızlar bebeleriniz memede kaç dk kalıyor benimki 5 dk zor kalıyor ya uyuyor ya etrafa bakınıyor yada ağlıyor doyuyorda mı böyle yapıyor yoksa başka bişey mi anlamıyorum sürekli aç gibi geliyor bana ne yapacağımı şaşırdım bez değişimide 2-3 kakalı 4-5 çişli şekilde
İlk doğduğunda da uzun emmiyordu max 5-10 arasıydı ama sık emziriyordum sorun olmuyordu 2-3 haftalık olunca yarım saat 45 dk emdiği de oluyordu son bir iki haftadır beş dk emiyor sık da emmiyor 1 saat sonra emer diyorum aranıyor ama memeye gelince çığlık kıyamet bugün artık tak etti sağıp biberonla verdim onu da almadı dedim heralde doyuyor biz zorluyoruz haftaya dr götürecem orda belli olur herhalde doyup doymadığıBenim bebeğimin de aynı ilk doğduğunda bebeğin nasıl emiyordu? Benimki kesintisiz 15 dk falan Emiyordu büyüdükçe 10 dk falan indi şuan gündüzleri 5-7 dk arası geceleri 10 dk falan Sürüyor. Aynı senin gibi düşünüyordum doymuyor mu noldu birden diye dün baya bı araştırdım. Bebekler büyüdükçe çene kasları geliştiği için eskisine nazaran emme süreleri azalırmış. Kimi Bebek çok çabuk emmek isterken kimi de keyifli emmek istermiş. Bide sütü sonuna kadar içirmek gerekiyor çünkü tok tutan süt sonuna doğru oluyormuş bı şekilde emzirmeye çalışıyorum ama baktım olmuyor bir saat sonra tekrar aynı memeden veriyorum ki son sütü almış olsun. Bir önceki emzirmenin devamı gibi yani.ama doyuyorlar bence. İki gün sonra 2 aylık kontrolü var kaç kilo aldı çok merak ediyorum açıkçası inşaallah kilo alıyordur
Evet canım zorlamamak gerekiyormuş. Bende bırakıyorum belli bı süre sonra acıkınca alıyor memeyi kontrole gidince anlayacaz artık bende çok merak ediyorum kaç kilo aldığını oradan anlayacaz dediğin gibi inşaallah aliiyorlardırİlk doğduğunda da uzun emmiyordu max 5-10 arasıydı ama sık emziriyordum sorun olmuyordu 2-3 haftalık olunca yarım saat 45 dk emdiği de oluyordu son bir iki haftadır beş dk emiyor sık da emmiyor 1 saat sonra emer diyorum aranıyor ama memeye gelince çığlık kıyamet bugün artık tak etti sağıp biberonla verdim onu da almadı dedim heralde doyuyor biz zorluyoruz haftaya dr götürecem orda belli olur herhalde doyup doymadığı
Evet mhrsden çıkmıyor gidip sira aldik ama biz eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdık normal devlette var mi bilmiyorumCnm devlete giriyorum ama çocuk goz doktoru diye bir bölüm cikmiyor
Yok yok öyle sürekli uyuma değilde halsizlikten kaynaklı uyku hali, derin derin değil. Normal emzirdim yine hemen gözünü açtığında, az az emdi normal günlerdeki gibi degildi. Ertesi güne de aşı kaynaklı hicbirsey kalmamıştı normale dönmüştü.Kuzum sürekli uyudu demişsin ya, kac saat uyudu deliksiz? Yani sen hic emmesi icin uyandirdin mi? Yoksa uyanmasini mi bekledin
Teşekkür ederim canım benimYok yok öyle sürekli uyuma değilde halsizlikten kaynaklı uyku hali, derin derin değil. Normal emzirdim yine hemen gözünü açtığında, az az emdi normal günlerdeki gibi degildi. Ertesi güne de aşı kaynaklı hicbirsey kalmamıştı normale dönmüştü.
Ay aynı durum bizde de var. Kesin doymadı diyorum 1 saat sonra falan memeye alıyorum kiyamet kopuyor artik eliyle itiyor beni resmen. Bir de gunduz uykusu kalmadi artik bizde cok üzülüyorum cok yorgunum geceler zaten kötü gündüzleri de uyumuyor artıkİlk doğduğunda da uzun emmiyordu max 5-10 arasıydı ama sık emziriyordum sorun olmuyordu 2-3 haftalık olunca yarım saat 45 dk emdiği de oluyordu son bir iki haftadır beş dk emiyor sık da emmiyor 1 saat sonra emer diyorum aranıyor ama memeye gelince çığlık kıyamet bugün artık tak etti sağıp biberonla verdim onu da almadı dedim heralde doyuyor biz zorluyoruz haftaya dr götürecem orda belli olur herhalde doyup doymadığı
Bebek dediğin uyur, bunların sürümünde hata var benceElveda gündüz uykuları 2,5 ay iyiydik be