2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yalnız değilsin arkadaşım bizim de öyle maalesef o ağladıkça ben ağlıyorum artık çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum bu ay 500 gr alabilmiş sadece dr sütün tazyiklidir dedi gaz içinde zinco verdi bakalım rahatlatır belki biraz daha

Yaaa ne oluyor ki ? Sorun ne ? Gazı mı var acaba bizimki de gazı olunca emmek istemiyor bazen kü sık sık gazı var ..

Benim bebede de öyle oldu iki kere verdikten sonra kaka yaptı , ve felaket gaz çıkarmaya başladı gazı çıktıkça da uyudu .. gaz sancısından kalkıyordu sürekli ..

Yok arkadaşım, başta memeyi geveliyor biberonu güzel alıyordu. Şimdi biberonu itiyor, memeyi daha iyi alıyor ama onda bile savaş var. Üstteki kol geriden gelip kafayı sürtüp bana vuruyor ya gazı sıkıştırdıysa ya da çok uykusu geldiyse yapıyor genelde. Ama seninki atak haftasının etkisi olabilir. 8. Hafta diye biliyorum

Benim bebede de öyle oldu iki kere verdikten sonra kaka yaptı , ve felaket gaz çıkarmaya başladı gazı çıktıkça da uyudu .. gaz sancısından kalkıyordu sürekli ..
Aynen benim de gazdan uyanıyordu hemen. Bugün 4 saat uyudu arada meme ve mama verdim ama şükür dinlendim. Dediğin gibi gaz çıkarmadı ama benimki yine zorlanıyor

Aynen benim de gazdan uyanıyordu hemen. Bugün 4 saat uyudu arada meme ve mama verdim ama şükür dinlendim. Dediğin gibi gaz çıkarmadı ama benimki yine zorlanıyor
Oyyyy kuzum .. çok üzülüyorum ben öyle çaresizce ıkınıp ağlamasına en kısa zamanda gecer inş

Tazyikli süt için emzirme yöntemleri var , baktın mı ? Bir de makas tutuşu öneriliyor.. en yakın zamanda çözersin inşallah.. küçüğüm yaa ..

Kızlar benim doğum parası bir kere yattı bir daha yatmadı böyle olan var mı? Acaba şirketin mi birşey yapması gerekiyordu da yapmadı?

Kızlar bir de dr dün bebeğin poposunda gamze var dedi sarklar gamze mi neymiş eve gelince baktım gerçekten de var onun için de ultrason istedi duyan ya da başına gelen varmı

Yaaa ne oluyor ki ? Sorun ne ? Gazı mı var acaba bizimki de gazı olunca emmek istemiyor bazen kü sık sık gazı var ..

Dün hem meme hem uyku krizi yaşadık. Geçenlerde de yazmıştım 2-3 hafta arayla ikinciye tüm gün ve akşam uyumadı. Sabah 8 bucuk gece 11 arasi toplasan bir saat anca uyumuştur. Meme krizinin sebebi tazyik. Maalesef internette yazan her seyi yaptim. Yatarak emzirme, makas tutuşu, yaslanma yok yani çözümü yok. Emziği de bıraktırdım biliyorsunuz bugün bir hafta olacak çok canıma tak dedi dün ama yine de vermedim en azından emme süresi uzadı tazyik gecene kadar bir saat kavga sonrasinda emiyor

Başta 3-5 dakika elle sağıp sonra emzirmeyi denedin mi canım. Bir hemşire var instada onun hesabında gördüklerimi yazıyorum ben de. Yokluğu da zor çokluğu da

Başta 3-5 dakika elle sağıp sonra emzirmeyi denedin mi canım. Bir hemşire var instada onun hesabında gördüklerimi yazıyorum ben de. Yokluğu da zor çokluğu da
Onu denedim aslinda cok fayda saglamadi bi de korktum ön süt son süt olayi var ya ön süt su ihtiyacini karşılıyormuş bu sicaklarda susuz kalacak diye yapamiyorum. Of her sey o kadar zor ki. Tazyik süt cok diye okmuyormuş ki kanallar geniş olunca oluyormus

Aynı dertten muzdaribiz doktor hiperlaktasyon var sende dedi , süt acayip tazyikli, mememi sıkıyorum süt tavana gidiyor ve hiç hoş bi durum değil çocuk emerken acayip sinirleniyor , boğuluyor emmek istemiyordu çok iyi anlıyorum seni

Sağıp sonra versen tazyik azalır .. sağdığını da sonra verirsin , az önce seninle aynı sorunu yaşayan bi komşu söyledi .

Sağdığını ver hemen , ya EDS ile ya da kaşık biberonla verebilirsin ..

Kızlar ek gidaya kadar şu yoğurt işini çözmek istiyorum, ben ev yoğurdu hiç sevmem daha önce de yapmadım. Dolaptan yoğurt makinesi aldım bugün, gelince denemek istiyorum ama. Yoğurt için sütü market süt kullansak oluyor degil mi? Birde maya yoğurdu için yine market yogurdu olur mu? Yardım edin bu arkadasiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…