2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben kullandım onu şu aralar hiç bir şeyi düzenli kullanamıyorum.. beyefendi bana yapışık yaşıyor kucağımda uyuyor sadece , gündüz uykusu diye bir şey zaten yok :/ yoruldum .. eşim artık şikayet etmeye başladı ayrıca ona alınıyorum .. mama ölçeğini azaltabilirsin benimki de kilo alıyor ama çok az mamayı kabul etmiyor artık :/ den sağım yapmaya devam ediyor musun ?

Ay son haftalarımda doğuran daha uğramıyor diye kızıyordum şimdi bende giremiyorum vallabu çocuklar bizi bizden aldı yahu. Herkesin dertlerinden bizde de var maalesef. Tam bir kucak delisi oğluşum. Hiç keyifli zamanı yok gibi. Ya emiyor yada uyuyor. Hiç sevmemize fırsat vermiyor. Uyuyor dediğime de bakmayın yani sürekli ayakta sallamak zorundayım bırakınca uyanıyor. Bütün işler bana bakarken bende bebelakıma bakmak zorundayım buda beni strese sokuyor. Evde 2 velet daha var bakım isteyen. Gece gündüz bebek sallamaktan ayak tabanlarımın üzerine basamıyorum ağrıdan. Bizde durumlar böyle.

Eşinin şikayeti ne tam olarak? Çocuğu isteyerek yapmadı mı sürpriz yumurta gibi bize de bunlar çıktı mecbur bakcaz şikayet etmenin bi anlamı yok çok şükür sağlıklılar, bu günler de geçecek. Gazı mı var acaba, benim ondan uyuyamıyor. Vermek istiyorsan başka marka mı denesen? Valla dün başladım işte bakalım ne kadar etki edecek. Kendim bi farkı göreyim azaltcam canım, zorla içiriyoruz resmen. 3 saate kalmaz acıkırdı, bak bugün 5 saat oldu yine zorla aldı. Tabi emzirdim hep. Ben mochi almıştım biliyosun çok da hoşuma gitti iki uç kere sağdım onla ama sonra aşırı canımı yakmaya başladı. Benim göğüslerim çok yumuşak bi de kahverengi kısım çok büyük sanırım o yüzden. Ara ara demiyorum ama baktım acıyor zorlamıyorun. Elektrikliye de zaman yok

@Peanuttt merhaba canım merak ettim nssılsınız düzeldi mi bebiş pamukçuk la alakası varmıymış benimkininde dili beyaz bir kaç gündür
Merhaba canım evet meğer ondanmış yazık yavrum kaç gündür açtı belki de . Çünkü damla kullanmaya başladım ertesi gün aralıksız 20 dk, 15 dk 10 dk emiyor artık. Damladan önce 3 en fazla 5 dk geçmiyordu. Gerçekten damlanın faydası oldu. Sende Dr a götür ya da damla alıp kullan canım. Canları yandığı için kendilerini tatmin edecek kadar emip bırakıyorlar ondan kısa süreli Emiyorlar

Çok sevindim canım düzelmesine yarın götüreceğim inşallah bende bi sonuç alabilirim

Çok sevindim canım düzelmesine yarın götüreceğim inşallah bende bi sonuç alabilirim
İnşaallah canım. Damla öncesi çok keyifsiz emiyordu, ağlıyordu, memeyi ittiriyordu. Şimdi kendi istiyor, keyifli Emiyor yani kesin ondanmış benimkinin. İnşaallah seninki de ondandır sorunun ne olduğu bildikten sonra çözülüyor en azından güzel haberlerle dönersin inşaallah

Emzirmek daha iyi canım , bende bol bol emziriyorum.. 2. Ay aşısını oldu bu sabah içim gitti benim ya , gazı varmış canım ben çıkaramıyorum o da uğraşıyor ama olmuyordu ‘ sap simpleks’ kullandım dün ilk defa 2 şer saat uyudu tabi gazınI deli gibi çıkardı hatta kaka bile yaptı (son zamanlarda 3 güne bir kaka yapıyordu, çişi normaldi )
Ayyy eşim uyuyamıyormuş sanki o emziriyor ve çalışamıyorum diyor kongresi varmış hazırlanamamışmış , bir de bizim oğlan tüp bebek zorla yaptık yani .. bakmasını istemiyorum artık gece zaten sadece ben bakıyorum akşam 8-12 arası bazen gaz çıkarması için yardım ediyordu..

Valla ben nurse h. Kullanıyodum ama senin mesajını gördükten sonra eşimi sap s. Almaya gönderdim. Benim oğlum çok uslu maşallah ama bu gaz illeti bırakmıyo çocuk uyusun inşallah bizde de işe yarar. Aşılar ateş yaptı mı? Cuma bizim de var, kalça ultrasonu da çekilcek aynı gün.
Allah bağışlasın canım acısını göstermesin inşallah. Tüp bebek çok zahmetli hem madden hem manen, kıymet bilmesi lazım aslında ama erkekleri anlaması zor. Bazılarına babalık güncellemesi geç geliyor sanırım. Boşver sen canını sıkma elinden geldiğince yaparsın. Baktın çok bunaldın, annecim ben bi yüzümü yıkamaya gidiyorum de banyoya kaç. Ben öyle yapıyorum yoksa sabır kalmıyo

114.gunden bildiriyorum; 3.ay bitince gaz bitiyor az kaldi dayanin

Ben de lokal istiyorm ama ay sınırı olmadab her zamn lokal olabiliyor mu. Bizi vazgeçilen doktor lokale güvenmediğini uyuşma olmazsa bebeğin acı çekeceğini söylemiş. 6 aydan sonra yapıyorlar, ve narkozla sanrm. Çocuk cerrah bunu diyen, yani sünnet yapan doktor. Devlette

Benim yeğenlerimden biri 3 aylıkken devlette lokal, biri 8 aylık devlette lokal oldu. 3 aylık olan daha rahat geçirdi. Başka devlet hastanesi birisi 1 yaş sonrası genel yapıyoruz dedi mesela. Değişiyor nedense. Bak yukarıda iki video paylaştım bana mantıklı geliyor doktorun anlattıkları

Gaz konusunda aynı durumdayız bizimkide gaz olmasa uyumlu bi bebe sap simplex işe yaradı gibi ama aşılı diye vermeye korktum . Yalnız prebiyotik kullan damlayla birlikte dediler bana ben zaten kullanıyorum . Aşı ateş yaptı maalesef 38 e çıktı ateşi pamukları ıslatıp vücuduna kafasına koyduk 1 çay kaşığı Calpol verdim düştü hemen , o uyudu ama ben saatte bir ateş için uyandım hatta bazen 20 dk ya bir baktım .. çok huysuzlandı ya bugünde huysuz inşallah yarın gecer ..
bak 3. Ayda gaz bitiyormuş son 1 ay ha gayret ben gebeliği de böyle geri sayımla bitirmiştim :)))

Merhaba arkadaşlar ben doğum iznindeyim fakat çalıştığım kurumla anlaşamadım bu yüzden işten çıkartmalarını istedim şimdi işten çıkarsam asgari ücretle çalışıyordum tahminen ne kadar işsizlik maaşı alabilirim bunun bilgisi olan var mı son brüt maaşlara bakıyorlar diye biliyorum 4 aydır da malum doğum iznindeydim O yüzden hesaplama nasıl yapılıyor bilemedim

Ben hamileliğin bitip, anneliğin 2. Ayında olduğuma inanmıyorum hala. Çok yavaş ama çok hızlı geçti herşey. Hamileliği hatırlamıyorum bile sanki asır geçmiş gibi. 1 ay da kağnı gibi geçer döner bi bakarız ne çabuk geçti deriz büyük ihtimalle ben 1 ay kontrolünde gaz için bio gaia ve n.h. kullanıyorum dediğimde bio gaia kullan, dönerle kebap aynı anda yenmez dedi bana doktor yine 1 şişe bio gaia kullandım ama sonra almadım. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü.

Bizim dr da bio gaia yı asla bırakma dedi .. bu pediatristler çok garip hepsi ayrı şeyler söylüyor, aşıda da öyle oldu ateş çıkmadan Calpol kullandırmayan var, aşıdan hemen sonra kullandıran var.. ne yapacağımızı şaşırdık
Yaaaa büyüdü minikler :) ya bi bakacaz ek Gıda konuşacağız ..:)

Evet ya insanın kafasını karıştırıyorlar. Muhtemelen ben de aşı sonrası veririm. Ateşi olmadan şurup vermek çok mantıklı gelmiyor bana. Allah'tan bizim cumaya denk geliyor, ertesi gün babası evde nöbetleşe bekleriz benim bebe bazen günde bir bazen 2 günde 1 kaka yapıyor. Yeşil sarı karışık oluyor rengi. Bugün 3. Gündü mesela yeni yaptı, sap s. Verdim iki kere onun yardımıyla mı yaptı bilmiyorum ama. Senin de mi öyle? Ek gıda dipsiz kuyu resmen, onu mu versem bunu mu yedirsem şimdi günler yorucu, daha da yorucu günler geliyor

Ya sorunsuz emziriyor musunuz? Tek sıkıntı yaşayan ben miyim? Bezdim yemin ederim bütün gün meme savaşı var evde ne gücüm kaldı ne sinirlerim.. Sürekli ağlayasım var. Güçlü kalamıyorum arkadaşlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…