Ben kullandım onu şu aralar hiç bir şeyi düzenli kullanamıyorum.. beyefendi bana yapışık yaşıyor kucağımda uyuyor sadece , gündüz uykusu diye bir şey zaten yok :/ yoruldum .. eşim artık şikayet etmeye başladı ayrıca ona alınıyorum .. mama ölçeğini azaltabilirsin benimki de kilo alıyor ama çok az mamayı kabul etmiyor artık :/ den sağım yapmaya devam ediyor musun ?Ben de sana yazacaktım çağırmışım herhalde baktım etiket yapmışsınbiliyorsun mama veriyorum ama gak dese guk dese emziriyorum aynı zamanda. bu aralar özellikle geceleri daha aktif emiyor benim bebe, emdikten sonra da 90ml mama veriyoruz bitiremiyor bazen çok çok az içiyor. Herhalde benden doyuyor diye seviniyorum (inşallah öyledir amin) bezi de iyi o yüzden çok sorun etmiyorum. Solgar brewers yeast aldım bugün geldi. Öğlen başlıyorum kullanmaya. Birkaç gün sonra söylerim etkisini
Eşinin şikayeti ne tam olarak? Çocuğu isteyerek yapmadı mıBen kullandım onu şu aralar hiç bir şeyi düzenli kullanamıyorum.. beyefendi bana yapışık yaşıyor kucağımda uyuyor sadece , gündüz uykusu diye bir şey zaten yok :/ yoruldum .. eşim artık şikayet etmeye başladı ayrıca ona alınıyorum .. mama ölçeğini azaltabilirsin benimki de kilo alıyor ama çok az mamayı kabul etmiyor artık :/ den sağım yapmaya devam ediyor musun ?
Merhaba canım evet meğer ondanmış yazık yavrum kaç gündür açtı belki de . Çünkü damla kullanmaya başladım ertesi gün aralıksız 20 dk, 15 dk 10 dk emiyor artık. Damladan önce 3 en fazla 5 dk geçmiyordu. Gerçekten damlanın faydası oldu. Sende Dr a götür ya da damla alıp kullan canım. Canları yandığı için kendilerini tatmin edecek kadar emip bırakıyorlar ondan kısa süreli Emiyorlar@Peanuttt merhaba canım merak ettim nssılsınız düzeldi mi bebiş pamukçuk la alakası varmıymış benimkininde dili beyaz bir kaç gündür
Çok sevindim canım düzelmesine yarın götüreceğim inşallah bende bi sonuç alabilirimMerhaba canım evet meğer ondanmış yazık yavrum kaç gündür açtı belki de . Çünkü damla kullanmaya başladım ertesi gün aralıksız 20 dk, 15 dk 10 dk emiyor artık. Damladan önce 3 en fazla 5 dk geçmiyordu. Gerçekten damlanın faydası oldu. Sende Dr a götür ya da damla alıp kullan canım. Canları yandığı için kendilerini tatmin edecek kadar emip bırakıyorlar ondan kısa süreli Emiyorlar
İnşaallah canım. Damla öncesi çok keyifsiz emiyordu, ağlıyordu, memeyi ittiriyordu. Şimdi kendi istiyor, keyifli Emiyor yani kesin ondanmış benimkinin. İnşaallah seninki de ondandır sorunun ne olduğu bildikten sonra çözülüyor en azından güzel haberlerle dönersin inşaallahÇok sevindim canım düzelmesine yarın götüreceğim inşallah bende bi sonuç alabilirim
Emzirmek daha iyi canım , bende bol bol emziriyorum.. 2. Ay aşısını oldu bu sabah içim gitti benim ya , gazı varmış canım ben çıkaramıyorum o da uğraşıyor ama olmuyordu ‘ sap simpleks’ kullandım dün ilk defa 2 şer saat uyudu tabi gazınI deli gibi çıkardı hatta kaka bile yaptı (son zamanlarda 3 güne bir kaka yapıyordu, çişi normaldi )Eşinin şikayeti ne tam olarak? Çocuğu isteyerek yapmadı mısürpriz yumurta gibi bize de bunlar çıktı mecbur bakcaz şikayet etmenin bi anlamı yok çok şükür sağlıklılar, bu günler de geçecek. Gazı mı var acaba, benim ondan uyuyamıyor. Vermek istiyorsan başka marka mı denesen? Valla dün başladım işte bakalım ne kadar etki edecek. Kendim bi farkı göreyim azaltcam canım, zorla içiriyoruz resmen. 3 saate kalmaz acıkırdı, bak bugün 5 saat oldu yine zorla aldı. Tabi emzirdim hep. Ben mochi almıştım biliyosun çok da hoşuma gitti iki uç kere sağdım onla ama sonra aşırı canımı yakmaya başladı. Benim göğüslerim çok yumuşak bi de kahverengi kısım çok büyük sanırım o yüzden. Ara ara demiyorum ama baktım acıyor zorlamıyorun. Elektrikliye de zaman yok
Valla ben nurse h. Kullanıyodum ama senin mesajını gördükten sonra eşimi sap s. Almaya gönderdim. Benim oğlum çok uslu maşallah ama bu gaz illeti bırakmıyo çocuk uyusunEmzirmek daha iyi canım , bende bol bol emziriyorum.. 2. Ay aşısını oldu bu sabah içim gitti benim ya , gazı varmış canım ben çıkaramıyorum o da uğraşıyor ama olmuyordu ‘ sap simpleks’ kullandım dün ilk defa 2 şer saat uyudu tabi gazınI deli gibi çıkardı hatta kaka bile yaptı (son zamanlarda 3 güne bir kaka yapıyordu, çişi normaldi )
Ayyy eşim uyuyamıyormuş sanki o emziriyor ve çalışamıyorum diyor kongresi varmış hazırlanamamışmış , bir de bizim oğlan tüp bebek zorla yaptık yani .. bakmasını istemiyorum artık gece zaten sadece ben bakıyorum akşam 8-12 arası bazen gaz çıkarması için yardım ediyordu..
Ikinci ay asilari ile rotarix yapildi.Rota ve meningokok aşısı yaptıran var mı? Hangisini yaptırdınız ?
114.gunden bildiriyorum; 3.ay bitince gaz bitiyor az kaldi dayaninValla ben nurse h. Kullanıyodum ama senin mesajını gördükten sonra eşimi sap s. Almaya gönderdim. Benim oğlum çok uslu maşallah ama bu gaz illeti bırakmıyo çocuk uyusuninşallah bizde de işe yarar. Aşılar ateş yaptı mı? Cuma bizim de var, kalça ultrasonu da çekilcek aynı gün.
Allah bağışlasın canım acısını göstermesin inşallah. Tüp bebek çok zahmetli hem madden hem manen, kıymet bilmesi lazım aslında ama erkekleri anlaması zor. Bazılarına babalık güncellemesi geç geliyor sanırım. Boşver sen canını sıkma elinden geldiğince yaparsın. Baktın çok bunaldın, annecim ben bi yüzümü yıkamaya gidiyorum de banyoya kaç. Ben öyle yapıyorum yoksa sabır kalmıyo
Ben de lokal istiyorm ama ay sınırı olmadab her zamn lokal olabiliyor mu. Bizi vazgeçilen doktor lokale güvenmediğini uyuşma olmazsa bebeğin acı çekeceğini söylemiş. 6 aydan sonra yapıyorlar, ve narkozla sanrm. Çocuk cerrah bunu diyen, yani sünnet yapan doktor. DevletteBen 3 aylıkken düşünüyorum canım, dönmeye tam başlamadan fazla hareketlenmeden çok rahat oluyor. Bir iki çiş sonra bebeğin sıkıntısı bitiyor sadece bakımını yapmak kalıyor.Bir de sünnet için lokal öneriyor doktorlar hep.
Benim yeğenlerimden biri 3 aylıkken devlette lokal, biri 8 aylık devlette lokal oldu. 3 aylık olan daha rahat geçirdi. Başka devlet hastanesi birisi 1 yaş sonrası genel yapıyoruz dedi mesela. Değişiyor nedense. Bak yukarıda iki video paylaştım bana mantıklı geliyor doktorun anlattıklarıBen de lokal istiyorm ama ay sınırı olmadab her zamn lokal olabiliyor mu. Bizi vazgeçilen doktor lokale güvenmediğini uyuşma olmazsa bebeğin acı çekeceğini söylemiş. 6 aydan sonra yapıyorlar, ve narkozla sanrm. Çocuk cerrah bunu diyen, yani sünnet yapan doktor. Devlette
Daha 1 ay var114.gunden bildiriyorum; 3.ay bitince gaz bitiyor az kaldi dayanin
Gaz konusunda aynı durumdayız bizimkide gaz olmasa uyumlu bi bebe sap simplex işe yaradı gibi ama aşılı diye vermeye korktum . Yalnız prebiyotik kullan damlayla birlikte dediler bana ben zaten kullanıyorum . Aşı ateş yaptı maalesef 38 e çıktı ateşi pamukları ıslatıp vücuduna kafasına koyduk 1 çay kaşığı Calpol verdim düştü hemen , o uyudu ama ben saatte bir ateş için uyandım hatta bazen 20 dk ya bir baktım .. çok huysuzlandı ya bugünde huysuz inşallah yarın gecer ..Valla ben nurse h. Kullanıyodum ama senin mesajını gördükten sonra eşimi sap s. Almaya gönderdim. Benim oğlum çok uslu maşallah ama bu gaz illeti bırakmıyo çocuk uyusuninşallah bizde de işe yarar. Aşılar ateş yaptı mı? Cuma bizim de var, kalça ultrasonu da çekilcek aynı gün.
Allah bağışlasın canım acısını göstermesin inşallah. Tüp bebek çok zahmetli hem madden hem manen, kıymet bilmesi lazım aslında ama erkekleri anlaması zor. Bazılarına babalık güncellemesi geç geliyor sanırım. Boşver sen canını sıkma elinden geldiğince yaparsın. Baktın çok bunaldın, annecim ben bi yüzümü yıkamaya gidiyorum de banyoya kaç. Ben öyle yapıyorum yoksa sabır kalmıyo
Ben hamileliğin bitip, anneliğin 2. Ayında olduğuma inanmıyorum hala. Çok yavaş ama çok hızlı geçti herşey. Hamileliği hatırlamıyorum bile sanki asır geçmiş gibi. 1 ay da kağnı gibi geçer döner bi bakarız ne çabuk geçti deriz büyük ihtimalleGaz konusunda aynı durumdayız bizimkide gaz olmasa uyumlu bi bebe sap simplex işe yaradı gibi ama aşılı diye vermeye korktum . Yalnız prebiyotik kullan damlayla birlikte dediler bana ben zaten kullanıyorum . Aşı ateş yaptı maalesef 38 e çıktı ateşi pamukları ıslatıp vücuduna kafasına koyduk 1 çay kaşığı Calpol verdim düştü hemen , o uyudu ama ben saatte bir ateş için uyandım hatta bazen 20 dk ya bir baktım .. çok huysuzlandı ya bugünde huysuz inşallah yarın gecer ..
bak 3. Ayda gaz bitiyormuş son 1 ay ha gayret ben gebeliği de böyle geri sayımla bitirmiştim :)))
Bizim dr da bio gaia yı asla bırakma dedi .. bu pediatristler çok garip hepsi ayrı şeyler söylüyor, aşıda da öyle oldu ateş çıkmadan Calpol kullandırmayan var, aşıdan hemen sonra kullandıran var.. ne yapacağımızı şaşırdıkBen hamileliğin bitip, anneliğin 2. Ayında olduğuma inanmıyorum hala. Çok yavaş ama çok hızlı geçti herşey. Hamileliği hatırlamıyorum bile sanki asır geçmiş gibi. 1 ay da kağnı gibi geçer döner bi bakarız ne çabuk geçti deriz büyük ihtimalleben 1 ay kontrolünde gaz için bio gaia ve n.h. kullanıyorum dediğimde bio gaia kullan, dönerle kebap aynı anda yenmez dedi bana doktor yine 1 şişe bio gaia kullandım ama sonra almadım. Bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü.
Evet ya insanın kafasını karıştırıyorlar. Muhtemelen ben de aşı sonrası veririm. Ateşi olmadan şurup vermek çok mantıklı gelmiyor bana. Allah'tan bizim cumaya denk geliyor, ertesi gün babası evde nöbetleşe beklerizBizim dr da bio gaia yı asla bırakma dedi .. bu pediatristler çok garip hepsi ayrı şeyler söylüyor, aşıda da öyle oldu ateş çıkmadan Calpol kullandırmayan var, aşıdan hemen sonra kullandıran var.. ne yapacağımızı şaşırdık
Yaaaa büyüdü minikler :) ya bi bakacaz ek Gıda konuşacağız ..:)