- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
Çalışan anneler için biraz daha zor oluyo cnm sosyal çevre fazla oluyo ve genel olarak dışarıda oluyorsunuz bebekte sonra sürekli evde olunca psikolojikmen çöküşe ugrutorsunuz ki çalışmayan bayanlarda bile oluyo mesela ben hemen hemen evden hiç çıkmam haftada 1 annemlere giderim eltim evdeyse 1 defa ona başka cikmiyorum zaten ona rağmen psikolojikmen bir çöküntüye uğradım baya ağlama krizleri yasiyordumSize de geçmiş olsun. En kısa zamanda şifa bulursun inşallah
Sanırım kafamı dağıtamıyorum. Yıllarca çalışmış biri olarak eve kapanıp çocuk bakmak beni boşluğa düşürdü. Tavsiyeler için teşekkür ederim
Amin canım. Düşmanıma bile yaşatmasın diyorum
Yaşarken sadece benim başıma gelmiş gibi düşündüğüm şeyler, burada okuduğuma göre birçok insanın başına gelmiş. Kimisi için daha zor oluyor. Sosyal hayatın önemini anladım.. Sen de ortamından kopup gelmişsin. Bebeklerimiz için güçlü durmaya çalışacağız. Onun bi bakışı ilaç gibi geliyor bana. Teşekkür ederim güzel desteğin için
Hem de ne zor ömrümün yarısı gitti o bir haftada. Allah kimseyi evladıyla sınamasın canımGülücüğünü yerim aferin onaçok zor gerçekten, el kadar yavruyu o halde görünce yıkılıyor insan ama şükür kolay toparlanıyolar. Biz de hala dikkat ediyoruz elimizden geldiği kadar. Rabbim tekrar yaşatmasın.
Amin canım inşallahHem de ne zor ömrümün yarısı gitti o bir haftada. Allah kimseyi evladıyla sınamasın canım
Maşallah kuzuyaGünaydın kızlar hayırlı haftalar,
Bizde 2.ay aşımızı olduk 5700 olmuş bizim kız.
Biraz ağladı gözlerinden yaş geldi ama eve gelince yarım ölçek calpol verdim şimdi uyuyor.
Evlatlarımıza bir şey olmasın inşallah rabbim korusun onları
Bizde aşıdan geldik 5 .150 kilo olmuş boy 58 cm geceleri uyumuyordu uyut dedi dr gece uykusu büyütürmusGünaydın kızlar hayırlı haftalar,
Bizde 2.ay aşımızı olduk 5700 olmuş bizim kız.
Biraz ağladı gözlerinden yaş geldi ama eve gelince yarım ölçek calpol verdim şimdi uyuyor.
Evlatlarımıza bir şey olmasın inşallah rabbim korusun onları
Bizde aşıdan geldik 5 .150 kilo olmuş boy 58 cm geceleri uyumuyordu uyut dedi dr gece uykusu büyütürmus
Maşallah kuzuyaoyyy kıyamam ya yazık bebislere bu ası ateş yapıyı galiba iki kol bi bacağa vuruluyo
Kızlar doğum izni bitiminde rapor kullanacak mısınız, nasıl oluyor bilgisi ya da tecrübesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim
Canım aslında bende ücretsiz izin kullanacagim ama bir kısmını rapor alayım demistim, hiçbir bilgim yok mümkün degil mi?Doğumu özelde yaptıysan doktorla konuş yazsın canım.
Anlat durumunu o ayarlar.
Ben kullanmayacağım rapor ücretsiz izin alacağım
Calpol surup mu verdiniz? Bize fitil ates dusurucu verdiler. Ben yarisini sokmaya calistim o cikardi. Ben soktuysamda eminkm bezi takinca cikardi ise yaradi mi hic anlamadim. Surup veriliyosa bi dahaki e surup alayim ben de.Ateş yapar dedi ama yapmadı allahtan calpol verdim sakinledi
Calpol surup mu verdiniz? Bize fitil ates dusurucu verdiler. Ben yarisini sokmaya calistim o cikardi. Ben soktuysamda eminkm bezi takinca cikardi ise yaradi mi hic anlamadim. Surup veriliyosa bi dahaki e surup alayim ben de.
Canım aslında bende ücretsiz izin kullanacagim ama bir kısmını rapor alayım demistim, hiçbir bilgim yok mümkün degil mi?
Evet cnm ateş yapiyo 2. Ası benim kızlarda asi sonrası hiç sıkıntı olmadı bunda nasıl olur bilmiyorum 20 haziranda bizim kontrol bakalım ne olacak nasıl atlaticaz ilk aşıda çok ağlamamıştı benim pasamAteş yapar dedi ama yapmadı allahtan calpol verdim sakinledi
Bizde aşıdan geldik 5 .150 kilo olmuş boy 58 cm geceleri uyumuyordu uyut dedi dr gece uykusu büyütürmus
Duş aldırmakta buyutuyo uyumakta buyutuyo cnm kilo aldiriyo benim oğlanda düş alınca 3 4 saat uyuyo arada kalkıp meme yiyip tekrar uyuyoDuş aldırıyor musun yavrum
Bizim kız duş alınca kesintisiz 3 4 saat uyuyor
Duş aldırmakta buyutuyo uyumakta buyutuyo cnm kilo aldiriyo benim oğlanda düş alınca 3 4 saat uyuyo arada kalkıp meme yiyip tekrar uyuyo
Evet cnm ateş yapiyo 2. Ası benim kızlarda asi sonrası hiç sıkıntı olmadı bunda nasıl olur bilmiyorum 20 haziranda bizim kontrol bakalım ne olacak nasıl atlaticaz ilk aşıda çok ağlamamıştı benim pasam
Aynen cnm benimkide çok şükür öyle ilk zamanlar çok zorluyordu beni şimdi biraz daha iyi olmuş gaz sıkıntımız yok eskisi kadar ondanda sanırım rahatbuyuyoKesinlikle uyuması meme emmesi kadar büyütüyor bebekleri benimki de çok şükür güzel uyuyor gece de öyle sadece memeye kalkıyor
Evet 2. Ası ağır oluyo biraz insAllah oğlumda kızlarım gibi olur kızlarım kolay atlattılar benim gibiler benim bunyem zayıf değil kolay kolay hasta olmam herşeyi daha kolay atlatırım insAllah oğlumda benim gibi olurİlk aşı hafif dedi hemşire ama bu baya ağır dedi belli de oldu zaten ağladı kuzum