2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Calpol surup mu verdiniz? Bize fitil ates dusurucu verdiler. Ben yarisini sokmaya calistim o cikardi. Ben soktuysamda eminkm bezi takinca cikardi ise yaradi mi hic anlamadim. Surup veriliyosa bi dahaki e surup alayim ben de.
Bende colpol verdim ateşi çıkmadı şükür

Buraya giremeyeli ay olmustur. Basima neler geldi kizlar oglum 35 gunlukken bel fitigim patladi yuruyemedim acil ameliyat oldum simdi iyiyim ama kucagima kendim kaldirip almam yasak agir kaldirmam vs cogu sey yasak. Istanbula annemin yanina geldim sagolsun o bakiyor cocuklara... sagliginiz yerindeyde varsiz uykusuz olsunlar hic aklima gelmezdi yasadiklarim

Çok geçmiş olsun yavrum.
Aslında bakarsan sağlıktan başka istememiz gereken bir şey olmamalı ama insanoğlu işte

Geçmiş olsun cnm inşallah artık iyisindor

İyiyim canım alıştık birbirimize üç aylık olduk bile :) siz nasılsınız bebisle herşey yolundadir umarım
Maşallah cnmbizde iyiyiz şükür 9 gün sonra 2 aylık oluyoruz bizde alıştık birbirimize gözümün ici ne aşkla bakıyo paşam

Sagolun kizlar simdi iyiyim ama bebegi tasimam yasak cogu sey yasak
Gene buna sukur daha kotusu olmadi
Sizinde bebisler buyumustur benim oglan 2.5 aylik pasa gibi buyuyor Allah hepsine hepimize saglik versin
Çok geçmiş olsun canım. Bendr de fıtık var ve hareketlerim maalesef çok kısıtlı. Nasıl patladı senin ki. İnşaallah benimde başıma gelmez kocaman çocuk taşıyormuş gibi zorlanıyorum valla.

Çok geçmiş olsun .. Kendine iyi bak daha çok güzel yürüyüş yapacaksın, düzelece her şey inşallah ..

Çok geçmiş olsun canım. Bendr de fıtık var ve hareketlerim maalesef çok kısıtlı. Nasıl patladı senin ki. İnşaallah benimde başıma gelmez kocaman çocuk taşıyormuş gibi zorlanıyorum valla.

Bence biranda olmadi bu hamilelik beni cok agirlastirmisti gece emzirmek icin surekli besikten al koy derken belim tutuldu ve o aksam patladi siddetli agirdi cunku

Cok gecmis olsun canim

Kızlar merhaba çok acil bir sorum var. Bebiş göz kontrolü ve kalça ultrason için nereye randevu alıyoruz. Çocuk doktoru mu göz doktoru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…