- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.328
Evet 2. Ası ağır oluyo biraz insAllah oğlumda kızlarım gibi olur kızlarım kolay atlattılar benim gibiler benim bunyem zayıf değil kolay kolay hasta olmam herşeyi daha kolay atlatırım insAllah oğlumda benim gibi olur
Bende colpol verdim ateşi çıkmadı şükürCalpol surup mu verdiniz? Bize fitil ates dusurucu verdiler. Ben yarisini sokmaya calistim o cikardi. Ben soktuysamda eminkm bezi takinca cikardi ise yaradi mi hic anlamadim. Surup veriliyosa bi dahaki e surup alayim ben de.
Hiç sevmiyor duşu abiside öyleydi benim kızlarda sudan çıkmazdı genelde erkek bebekler sevmiyor galibaDuş aldırıyor musun yavrum
Bizim kız duş alınca kesintisiz 3 4 saat uyuyor
S3lam cnm nasılsın bebisle.aran nasil?Selamlar kızlar , umarım herkes iyidir sessiz sessiz takip etmeye devam ediyorum burayı sizleri
Buraya giremeyeli ay olmustur. Basima neler geldi kizlar oglum 35 gunlukken bel fitigim patladi yuruyemedim acil ameliyat oldum simdi iyiyim ama kucagima kendim kaldirip almam yasak agir kaldirmam vs cogu sey yasak. Istanbula annemin yanina geldim sagolsun o bakiyor cocuklara... sagliginiz yerindeyde varsiz uykusuz olsunlar hic aklima gelmezdi yasadiklarim
Geçmiş olsun cnm inşallah artık iyisindorBuraya giremeyeli ay olmustur. Basima neler geldi kizlar oglum 35 gunlukken bel fitigim patladi yuruyemedim acil ameliyat oldum simdi iyiyim ama kucagima kendim kaldirip almam yasak agir kaldirmam vs cogu sey yasak. Istanbula annemin yanina geldim sagolsun o bakiyor cocuklara... sagliginiz yerindeyde varsiz uykusuz olsunlar hic aklima gelmezdi yasadiklarim
İyiyim canım alıştık birbirimize üç aylık olduk bile :) siz nasılsınız bebisle herşey yolundadir umarımS3lam cnm nasılsın bebisle.aran nasil?
Maşallah cnmİyiyim canım alıştık birbirimize üç aylık olduk bile :) siz nasılsınız bebisle herşey yolundadir umarım
Çok geçmiş olsun canım. Bendr de fıtık var ve hareketlerim maalesef çok kısıtlı. Nasıl patladı senin ki. İnşaallah benimde başıma gelmezSagolun kizlar simdi iyiyim ama bebegi tasimam yasak cogu sey yasak
Gene buna sukur daha kotusu olmadi
Sizinde bebisler buyumustur benim oglan 2.5 aylik pasa gibi buyuyor Allah hepsine hepimize saglik versin
Çok geçmiş olsun .. Kendine iyi bak daha çok güzel yürüyüş yapacaksın, düzelece her şey inşallah ..Buraya giremeyeli ay olmustur. Basima neler geldi kizlar oglum 35 gunlukken bel fitigim patladi yuruyemedim acil ameliyat oldum simdi iyiyim ama kucagima kendim kaldirip almam yasak agir kaldirmam vs cogu sey yasak. Istanbula annemin yanina geldim sagolsun o bakiyor cocuklara... sagliginiz yerindeyde varsiz uykusuz olsunlar hic aklima gelmezdi yasadiklarim
Çok geçmiş olsun canım. Bendr de fıtık var ve hareketlerim maalesef çok kısıtlı. Nasıl patladı senin ki. İnşaallah benimde başıma gelmezkocaman çocuk taşıyormuş gibi zorlanıyorum valla.
Cok gecmis olsun canimBuraya giremeyeli ay olmustur. Basima neler geldi kizlar oglum 35 gunlukken bel fitigim patladi yuruyemedim acil ameliyat oldum simdi iyiyim ama kucagima kendim kaldirip almam yasak agir kaldirmam vs cogu sey yasak. Istanbula annemin yanina geldim sagolsun o bakiyor cocuklara... sagliginiz yerindeyde varsiz uykusuz olsunlar hic aklima gelmezdi yasadiklarim
Kalca ultrason icin radyoloji yönlendirdi, göz için çocuk göze aldim randevuyuKızlar merhaba çok acil bir sorum var. Bebiş göz kontrolü ve kalça ultrason için nereye randevu alıyoruz. Çocuk doktoru mu göz doktoru mu