- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.741
Benimde normaldi hsg istemeden 6 ay klomen kullanıcaz dediKesinlikle ezbere hormon ilaçları veriyorlar ve çok ciddi bişey. Benim tüm testlerim normaldi yeni başladık dedim 3 aydır. E 3 ay denemişsiniz olmamış işte dedi.
Verdiği hiçbir ilacı almadım.
Ayy ne güzel senin çevrende örnekte varHahahhsvalla öyle yapıcam, çoğu kişi hsg çekilen ay hamile kalıyor, kuzenim de öyle oldu. Valla kaçıramam
Yürü be prenses bugün kim tutabilir seniYaaa ne güzel dedin öylevallahi tutmayın beniiiiii
Bat ne zaman dı kuzumKızlar sabah kahverengi lekelenme vardı şimdi de her lavaboya gittiğimde idrardan sonra yine geliyo yerleşme kanaması bu şekild e olmaz değil mi
Canim bu ay ovulasyon testi kullanmadım genelde 40li günlerde regl oluyorum bugün döngümün 29. GunuBat ne zaman dı kuzum
Ya kuzum işte yumurtlama tarihini bilsen iyiydi ama yinede yerleşme kanaması olabilir tabi takip et bakalım nasıl ilerleyecekCanim bu ay ovulasyon testi kullanmadım genelde 40li günlerde regl oluyorum bugün döngümün 29. Gunu
Son 2 aydır yapıyorum ovulasyon testi ama işte testlerim bitti almadim bu ay bakalım nasıl devam edicek kanama ama adet ağrısı gibi agrım da var zatenYa kuzum işte yumurtlama tarihini bilsen iyiydi ama yinede yerleşme kanaması olabilir tabi takip et bakalım nasıl ilerleyecek
Hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum rabbim çok bekletmeden verir bebişi sağlıklı ve hayırlı bir şekildeSon 2 aydır yapıyorum ovulasyon testi ama işte testlerim bitti almadim bu ay bakalım nasıl devam edicek kanama ama adet ağrısı gibi agrım da var zaten
Çıkar bence kuzum hatta evde test yapsana önce12 martta 22mm yumurtam vardi . Bugun test versem cikarmi acaba sonuc off cok merak ediyorumm.. vall pek belirtimde yok gazim var. Ara ara kasik agrim oluyo o kdr
Yarin ilk idrarla normal kaset test yapacagim bakalim..Çıkar bence kuzum hatta evde test yapsana önce
Kullandın mı ?Benimde normaldi hsg istemeden 6 ay klomen kullanıcaz dedi
Attim canımAt bizde bakalım
Ayyy inşallah kuzummÜzülme canım, bizim ürolog çatladığı gün çok da önemli değil demişti.. öncesinde değerlendirdiysen spermler hazır bekliyordur yumurtayı merak etme
Inşallah inşallah. Isteyen bekleyen bunun için dua eden herkese nasip etsin rabbimHakkında hayırlısı olsun inşallah kuzum rabbim çok bekletmeden verir bebişi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde
Maşallah kuzum olmuş tabi dün değerlendirdin mi bugünü sakın es geçmeCatlama olmuş mu kızlar? 2 tane yaptım peşpeşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?