- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.721
Yumurtlama canım değerlendir kaçırmaKızlaaaaar yumurtlama mı bu??? Yumurtlama dimiiiiii?? Ayyy inşallah yumurtlamadırrr
En alttaki, 14. gün bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama canım değerlendir kaçırmaKızlaaaaar yumurtlama mı bu??? Yumurtlama dimiiiiii?? Ayyy inşallah yumurtlamadırrr
En alttaki, 14. gün bugün
Kötü şeyler yaşadığımızda hep öyle gidecek sanıyoruz ama çiçek açtığımız günler de olacak elbet Nisan hepimize iyi gelsin, bahar getirsin yuvalarımızaYaaa ne kadar güzel bir tevafuk inşallah yine olur
Ah kuzum beceremiyorum işte takmıyorum dediğim an bile aslında takıyorum kafama hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ne diyelimHer zaman umut vardır kuzum lütfen düşme tutacak olan tutar bulur seni yumurtlamaları gün aşırı değerlendir ödeve döndürme aklında kurma başka şeye odaklanmaya çalış biliyorum zor ama imkansız değil ❤
Amin tatlım inşallah sağlıkla kucağımıza alıp kokusunu içimize çekeceğimiz günler de gelecek Aralık annelerinde buluşucaz artıkİnşallah canım inşallah bu kez sağlıklı olur
İnşAllah kuzum ya bakalım hayırlısı olsunBirde bakmışsın hiç ummadığın anda olmuş yumurtlamadan bir gün önce ilişki yaşayıp o kadar cok hamile kalan var ki, hic belli olmaz bu işler
Allah kalbindeki en güzel duayı hakkında hayırlar eylesinAh kuzum beceremiyorum işte takmıyorum dediğim an bile aslında takıyorum kafama hakkımız da hayırlısı olsun inşallah ne diyelim
Ağzın bal yesin inşallahAmin tatlım inşallah sağlıkla kucağımıza alıp kokusunu içimize çekeceğimiz günler de gelecek Aralık annelerinde buluşucaz artık
Bence bikaç gün daha bekle kuzumBenim de bata 6 gün sayılır akşam test mi yapsam hiç belirtim de yok erken test yapmayın diyenden korkun kızlar H Hello Kity Hayat su Mucize1357 iyilikperisi92 M Mrs Electrical Engineer
Bugün tekrar içecem ilaçları kuzum teşekkür ederim tavsiyen içinHiç öyle düşünme canım. Biliyorsun spermler 24-72 saat canlı kalabiliyor vücutta. Buda 3 gün demek oluyor. İstiyorsanız olursa yaparsın olmuyorsa eşini de kendini de zorlama. Ama sakın ilaçlarını ihmal etme onlar önemli.
Testi bugün alıcam yarın sabah yaparım belkiBence bikaç gün daha bekle kuzum
Değerlendir kuzum zaten bugün 4. gün diyorsun bak :)) Aslında bugün pik ise çatlama yarın büyük ihtimal ama sen riske atma. Hatta yarını da değerlendirPeki şimdi ben pazartesi sabah hsg çekildim ya, doktorum 4 gün ilişki yok dedi, ben her yerde 3 gün okudum. Bu akşamı değerlendirebilir miyim? Bugün 4. gün çünkü. Evet tartışmayı açıyorum bunu masaya yatırıyoruz
Tamam kuzum teşekkür ederim deneyeceğim akşam bakalımEneeee böyle negatif olursan asıl olmaz tatlım, iyi enerjiler yüklenmeliyiz hem kız çocuğu olsun isteyenler özellikle çatlamadan önce ilişkiye giriyorlarmış dünü kaçırman çok sorun değil zaten gün aşırı olması en iyisi. Mesela bugün iğne vuruldum ben yani bugün pik günü ama dün ilişki oldu ve yarın olacak. Senin de öyle, dün olmamış bugün olursa iyi olur tabii ama yine de aşkla meşkle yaklaş illa olmak zorundaymış gibi düşünme. Erkekler o zaman çok geriliyor aynı sorunu bi aralar biz de yaşadık, her zaman olan o günler olmuyordu. Bu durumu sen yöneteceksin, önce sen sakin ol
Amin kuzum inşallah cümlemize Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versinAllah kalbindeki en güzel duayı hakkında hayırlar eylesin
İns be kuzumSenin testlerini gördüm canım inşaallah daha koyu kopkoyu görür de atarsın bize
Hahahhs valla öyle yapıcam, çoğu kişi hsg çekilen ay hamile kalıyor, kuzenim de öyle oldu. Valla kaçıramamBende perşembe çekildim cumartesi gecesini değerlendirdim yumurtlamayı kaçırmamak için banada 6 gün demişlerdi her kafadan bi ses çıkıyo değerlendir gitsin
Aminnn inşallahKötü şeyler yaşadığımızda hep öyle gidecek sanıyoruz ama çiçek açtığımız günler de olacak elbet Nisan hepimize iyi gelsin, bahar getirsin yuvalarımıza
Ben bundan sonraki 3 günü değerlendiririm valla ayy nasıl mutlu oldum yaaaDeğerlendir kuzum zaten bugün 4. gün diyorsun bak :)) Aslında bugün pik ise çatlama yarın büyük ihtimal ama sen riske atma. Hatta yarını da değerlendir
Kesinlikle ezbere hormon ilaçları veriyorlar ve çok ciddi bişey. Benim tüm testlerim normaldi yeni başladık dedim 3 aydır. E 3 ay denemişsiniz olmamış işte dedi.Bende devlete hiç gitmedim bilmiyorum ama şehir hastanesindeki doktorun özellerdeki gibi boş hormon ilaçları vermeden benden direk testler istemesi hoşuma gitti açıkcası bundan sonrası için süreç nasıl olur bilmiyorum ama şuan bi sıkıntım yok
Bende bu ay hsg çektirdim kuzum doktora sorduğumda normal hayatına devam edebilirsin bir sıkıntı yok demişti hsgden sonraki gün biz değerlendirmiştikHahahhs valla öyle yapıcam, çoğu kişi hsg çekilen ay hamile kalıyor, kuzenim de öyle oldu. Valla kaçıramam
Yaaa ne güzel dedin öyle vallahi tutmayın beniiiiiiBende bu ay hsg çektirdim kuzum doktora sorduğumda normal hayatına devam edebilirsin bir sıkıntı yok demişti hsgden sonraki gün biz değerlendirmiştik