- 19 Aralık 2016
- 1.199
- 1.800
- 34
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.761
cevabın için teşekkür ederim canımBunu pek bilemedim ama sanki kadın doğumcular daha iyi bilir canım sor yinede öyle yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cevabın için teşekkür ederim canımBunu pek bilemedim ama sanki kadın doğumcular daha iyi bilir canım sor yinede öyle yap
Allah razı olsun canım benim. Rabbim hepimize böyle mutluluklar nasip etsin inşallah. İsteyen herkese versin çok aratmasınAyyy gözlerim doldu okurken tuhaf oldum. 6 yıl çok uzun bir süre, tam empati kuramam belki ama ne hissettiklerini az buçuk anladım. Rabbim hiç ummadığımız anda veriyor. Allah uzun ömür versin tüm ailenize inş. Yeğenini öp mıncır benim için.
Canım 3 gündür değerlendiriyorum yumurtlama 2 gün sürdü yumurtlamadan bir gün öncesini de tesadüfen değerlendirmiştim. Ayyyyy inşallah inşallah hepimize nasip olsunnnn sonra da gebelik sürecimizi paylaşalım buradaMaşallah kuzum olmuş tabi dün değerlendirdin mi bugünü sakın es geçme bu ay bebiş olacak senin içime öyle doğuyor
Canımcım ben erken teste karşıyım artık ama cesareti olan yapsın tabi yaninizdayim her koşuldaBenim de bata 6 gün sayılır akşam test mi yapsam hiç belirtim de yok erken test yapmayın diyenden korkun kızlar H Hello Kity Hayat su Mucize1357 @iyilikperisi92 M Mrs Electrical Engineer
Amin canım Allah razı olsun. Bizlere de nasip olsun inşallahRabbim bekletmiş ama ne güzel bir şekilde vermiş Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Ay inşallah canım olabilir bence bir supriz dogum günü1 Nisan eşimin, 3 Nisan benim doğum günüm. Geçen yıl doğumgünümüzde ona bebek haberi vermiştim ama dış gebelık oldu. tam 1 yıl sonra inşallah sağlıkla yine mutlu haberi verebilirim
Yaa Amin kuzum inşallah yaCanım 3 gündür değerlendiriyorum yumurtlama 2 gün sürdü yumurtlamadan bir gün öncesini de tesadüfen değerlendirmiştim. Ayyyyy inşallah inşallah hepimize nasip olsunnnn sonra da gebelik sürecimizi paylaşalım burada
1 ay kullandım bıraktım iyikide bırakmışım boşuna hormon alcaktım vücudumaKullandın mı ?
En azından biraz zaman geçsin başka bir doktora giderim diye düşündüm.
Özele geldiyse hızlı çözüm bekliyordur gibi bir algı var bence. (Hepsi bir değil tabi)
Olmuş kuzumCatlama olmuş mu kızlar? 2 tane yaptım peşpeşe
Demek dünkü o sancılar çatladığı içinmişOlmuş kuzum
Muhtemelen ama benim hala yumurtlama ağrılarım geçmedi ilk defa böyle oldu anlamadım bide aşırı akıntım var yumurtlamadan sonra biter normaldeDemek dünkü o sancılar çatladığı içinmiş
Akıntı bende de adet bitenden beri var ya içerde ummalı bi çalışma var demekki seninMuhtemelen ama benim hala yumurtlama ağrılarım geçmedi ilk defa böyle oldu anlamadım bide aşırı akıntım var yumurtlamadan sonra biter normalde
İnşallah hayırlı bi çalışmadır wcden çıkamıyorumAkıntı bende de adet bitenden beri var ya içerde ummalı bi çalışma var demekki senin
Geçen ay testler ile oynarken çok dua aldın biliyorsun. O duaların karşılığını bu ay göreceksin inşallah canım :))Ben bundan sonraki 3 günü değerlendiririm valla ayy nasıl mutlu oldum yaaa
Kaç ay denedikten sonra hsg çekiyor doktorlar. Bizim 4 ay oldu hsg çekerler mi acaba ? ya da gerekli bulurlar mı?1 ay kullandım bıraktım iyikide bırakmışım boşuna hormon alcaktım vücuduma
Hızlı çözüm arıyodumda tüp tıkalıyken hiç işe yaramıyo ilaçlar en iyisi ilaç kullanmadan hsg çektirmek
1 yıl olmazsa çekiliyo senin çok yeni daha kuzumKaç ay denedikten sonra hsg çekiyor doktorlar. Bizim 4 ay oldu hsg çekerler mi acaba ? ya da gerekli bulurlar mı?
Can son adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gündesin bide genelde kaçıncı günlerde yumurtlama oluyor sende benim mesela 26 günde bir regl oluyorum genelde de döngünün 12.günü yumurtlama oluyorYa benim buraya attigim mesajlar hep cevapsız kalıyor kızlar bugun ilk ader gününden sonraki 9. Gün 6. Ve 8. Gün degerlendirildi fakat eşim yarın şehir dışına çıkıyor cuma cumartesi yok pazar gece gelebilir büyük ihtimalle ovu dönemine denk gelicek kaçırır miyiz diye stres yapıyorum