- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.141
Masajla derken karnına bişi mi yaptın kuzum af gör yeni yeni terimler öğrendim 2 hafta da burdaCanım bende bu ay doğal deniyorum gecen ay bende ilaç ve ignelerle yumurta büyüttük ama çatlatma iğnesi yapmadi doktor yumurtlamadan 3 gün sonra da adet oldum zatensimdi ovulasyon testi yapiyorum yumurtlamayı bekliyorum masajla destekledim bu ay inşallah görürüm
Bence de bütün site biliyor topik de açmışsun hattaBaıcmm senın ne durumlar ne iğne felan bat arkadaşa yazdım sana da yazayım sanırım tüm site biliyo artık 17 Mart da iğne oldjm bat 4 nişan evlılık yıldönümüm de 6 nisan
Ohhh böyle düşündüğünü duymak ne güzelÇok teşekkür ederimevet gerçekten kaç aydır ben farketmesem de kafamda çok yer kaplamış, bir şeyi tamamlamış olmanın rahatlığı var resmen içimde oh be kurtuldum, kafamdan attım diyorum
Bence de bütün site biliyor topik de açmışsun hattaAllah gönlüne göre versin 4 nisan uğur getirsin sana
Olur olur Amin aminama utandım su an ins kuzum ya saka maka ins olur
Ovulasyon testi almayı düşünmüyorum artık canimA mutlaka bak guzel güvenilir sayfa tabi düşünürsen
Benım de bu ilk sondu kuzum sen bilirsinOvulasyon testi almayı düşünmüyorum artık canim
Canım yumurtlama masajı yapıyorumMasajla derken karnına bişi mi yaptın kuzum af gör yeni yeni terimler öğrendim 2 hafta da burda
Bende yumurtlama sorunu yok ama yapsam olur muCanım yumurtlama masajı yapıyorumYouTube'da var. Çok fayda görende var. Eger bende yumurtlama görürsem bu masaj sayesindedir yumurtaların dirençli demişti bana doktor
Yapabilirsin ama ovulasyonla da takip etmen lazım yumurtlama gördüğümüz gün masajı bırakıyoruz yoksa daha da büyütüp kiste dönüşürmüş yumurtaBende yumurtlama sorunu yok ama yapsam olur mudenemek bedava
Benım yumurtam 19.9 olmuş kuzum doktor dedi şükür büyük yanı bakalım ins yola devam edıgoruz vallla gün asırı değil her günYapabilirsin ama ovulasyonla da takip etmen lazım yumurtlama gördüğümüz gün masajı bırakıyoruz yoksa daha da büyütüp kiste dönüşürmüş yumurta
Ooo baya büyümüşBenım yumurtam 19.9 olmuş kuzum doktor dedi şükür büyük yanı bakalım ins yola devam edıgoruz vallla gün asırı değil her güno yüzde. Saldım artık yumurtlamayı felan kaşık agrım da var
Bende oradan almıştım en son canım bir suru cubukA mutlaka bak guzel güvenilir sayfa tabi düşünürsen
Yaptım ovulasyon da koyu çıktı doktor yumurtayı begendınoyle yaptı iğnemi bakalım ya hayırlısı kardeşlerimOoo baya büyümüşovulasyonda çıktı mı peki bi yapaydin kiz
Hadi ya. Bende kaldı işte yaparım bakalım ins yapmak nasıp olmaz bu Ay da gebelık olur nasipBende oradan almıştım en son canım bir suru cubukbiteli baya oldu
Ben gebelik testine bile güvenemiyorum kuzumKızlar idrara karbonat koyunca köpürüyorsa hamile köpürmüyorsa hamile değilmişiz :) ben az önce denedim biraz köpük oldu beyaz beyaz ama bilemedim heyecan olsun işte maksat
Ben gebelik testine bile güvenemiyorum kuzum
Çok teşekkür ederim canım evet küçük bir hapmış. Yarın eczaneye soracağımH Hello Kity canım bak kullandığım folik asit içerken sana da atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?