- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.121
Kızzz çok ucuza almışsın ben 50 li 150 ye aldımBen 90 lı aldım kuzum ya 105 TL öyle bişi di piüüüüü bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzz çok ucuza almışsın ben 50 li 150 ye aldımBen 90 lı aldım kuzum ya 105 TL öyle bişi di piüüüüü bana
Yarın yapayım o zaman kuzum cunku benım de adt gibi agrı var akıntı var arkadaşların ki gibiAnacım testin amacı yumurtlamayı görmek zaten boş yere test harcasan nolcak 10da yapsaydın bari bişey içmeden
arkadaşıma doktoru demiş ki ovulasyon testi yapanlar cok zengin demiş sonuçta idrarla yapılan bi test diyr doktor öyle yorumlamış haberınız olaKızzz çok ucuza almışsın ben 50 li 150 ye aldım
Aaaaaa ben 30lu 120 aldim inanamıyorumBen 90 lı aldım kuzum ya 105 TL öyle bişi di piüüüüü bana
Koz valla sayfaya bi bakın minnakkurabiyeler adı ciddiyim ben memnun kaldımAaaaaa ben 30lu 120 aldim inanamıyorum
Oo başla bugünden değerlendirmeye o zaman aynı anda haber alıcaz hepimiz bellikiYarın yapayım o zaman kuzum cunku benım de adt gibi agrı var akıntı var arkadaşların ki gibi
Sen ne zaman oldun iğne ben 17 Mart bat da 4 nisanOo başla bugünden değerlendirmeye o zaman aynı anda haber alıcaz hepimiz belliki
Benim doktorum da karşı değil aksinearkadaşıma doktoru demiş ki ovulasyon testi yapanlar cok zengin demiş sonuçta idrarla yapılan bi test diyr doktor öyle yorumlamış haberınız ola
Nasıl yani anlamadmarkadaşıma doktoru demiş ki ovulasyon testi yapanlar cok zengin demiş sonuçta idrarla yapılan bi test diyr doktor öyle yorumlamış haberınız ola
Benim iğne yok kuzum doğal deniyorumSen ne zaman oldun iğne ben 17 Mart bat da 4 nisan
Bazı doktorlar sanırım cok fuzuli görüyorNasıl yani anlamadm
Bende birgebeningünlüğünden almıştım ama sen öyle deyince biraz tuzlu geldi bana şimdi benim aldığım fiyatKoz valla sayfaya bi bakın minnakkurabiyeler adı ciddiyim ben memnun kaldım
Oooo süper devam et devam olanankadar ✏Benim iğne yok kuzum doğal deniyoru
Ya ben 5 Ay felan oldu yanı güzel bi kutuda gelıyo kampanyası da olmuş olabılır için de gebelık testi de vardı tabi ben naptın onu bitirdimBende birgebeningünlüğünden almıştım ama sen öyle deyince biraz tuzlu geldi bana şimdi benim aldığım fiyat
Hee aman napalım kaçırmayalım diye yapıyoruz bizdeBazı doktorlar sanırım cok fuzuli görüyor
Aynen vallla iyi ki almışım acıkcası pişman değilim bendeHee aman napalım kaçırmayalım diye yapıyoruz bizde
Ahh ahh bu sabırsızlığımızz ama bu sefer kararlıyım 15-17 gün geçtikten sonra yapıcam gebelik testini dayanabilirsemYa ben 5 Ay felan oldu yanı güzel bi kutuda gelıyo kampanyası da olmuş olabılır için de gebelık testi de vardı tabi ben naptın onu bitirdim
Deniyoruz bakalım ne kadar daha denicezOooo süper devam et devam olanankadar ✏
Baıcmm senın ne durumlar ne iğne felan bat arkadaşa yazdım sana da yazayım sanırım tüm site biliyo artık 17 Mart da iğne oldjm bat 4 nişan evlılık yıldönümüm de 6 nisanAhh ahh bu sabırsızlığımızz ama bu sefer kararlıyım 15-17 gün geçtikten sonra yapıcam gebelik testini dayanabilirsem
Canım bende bu ay doğal deniyorum gecen ay bende ilaç ve ignelerle yumurta büyüttük ama çatlatma iğnesi yapmadi doktor yumurtlamadan 3 gün sonra da adet oldum zaten simdi ovulasyon testi yapiyorum yumurtlamayı bekliyorum masajla destekledim bu ay inşallah görürümBaıcmm senın ne durumlar ne iğne felan bat arkadaşa yazdım sana da yazayım sanırım tüm site biliyo artık 17 Mart da iğne oldjm bat 4 nişan evlılık yıldönümüm de 6 nisan