- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.101
Gördümde benim 2 3 gün sürüyo yarını iple çekiyorum şimdi havuçlu salata yedim bugün erkenden çatlamaz inşallahAaa pik gördün mü ben kaçırdım galibaa hadi denemeler başlasınnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördümde benim 2 3 gün sürüyo yarını iple çekiyorum şimdi havuçlu salata yedim bugün erkenden çatlamaz inşallahAaa pik gördün mü ben kaçırdım galibaa hadi denemeler başlasınnnnnnnnn
Pil ne oluyordu kızlar bat öğrendim deGördümde benim 2 3 gün sürüyo yarını iple çekiyorum şimdi havuçlu salata yedim bugün erkenden çatlamaz inşallah
Pik yazacaktımPil ne oluyordu kızlar bat öğrendim de
Ovulasyon ile takip edenlerin yumurtlamayi gördükleri gün oluyor canım.Pil ne oluyordu kızlar bat öğrendim de
Bide hanımefendi sıkı sıkı tutunsa beyfendilere cok iyi olcakKoyu baya yarın pik olur o zaman bol bol değerlendirmemiz lazım son çıkıştayız
Sagl kuzum ogrenmıs oldjm ay bende de test var yapayım bariOvulasyon ile takip edenlerin yumurtlamayi gördükleri gün oluyor canım.
Yumurtlama testinde en koyu gördüğümüz günPil ne oluyordu kızlar bat öğrendim de
Ovulasyon testi miSagl kuzum ogrenmıs oldjm ay bende de test var yapayım bari
Hemen gidip yapıyomYumurtlama testinde en koyu gördüğümüz gün
Evet kuuzm instgram dan almıstım minnak kurabiyelerden bilen varmı acepOvulasyon testi mi
Hiç duymamıştım canımEvet kuuzm instgram dan almıstım minnak kurabiyelerden bilen varmı acep
Pozitifiz bu ay spermler gitmeleri gereken yeri biliyolar bu ay hepimiz hamişiz inşallahBide hanımefendi sıkı sıkı tutunsa beyfendilere cok iyi olcak
Ben görmüştümde trendyoldan aldım ben testleriEvet kuuzm instgram dan almıstım minnak kurabiyelerden bilen varmı acep
A mutlaka bak guzel güvenilir sayfa tabi düşünürsenHiç duymamıştım canım
Ay Trednyol da varmı link vereyim kozlar aynı zaman da influnecerımBen görmüştümde trendyoldan aldım ben testleri
Kız dur sıvı alımına dikkat etmen lazım öyle şak diye yapmaHemen gidip yapıyom
Ya 2 saat su içmemem gerek boşver yansın bitane testKız dur sıvı alımına dikkat etmen lazım öyle şak diye yapma
Var tabi hemde instagramdan daha uygun fiyatlı ben 50li aldımAy Trednyol da varmı link vereyim kozlar aynı zaman da influnecerım
Ben 90 lı aldım kuzum ya 105 TL öyle bişi di piüüüüü banaVar tabi hemde instagramdan daha uygun fiyatlı ben 50li aldım
Anacım testin amacı yumurtlamayı görmek zaten boş yere test harcasan nolcak 10da yapsaydın bari bişey içmedenYa 2 saat su içmemem gerek boşver yansın bitane test