- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.161
Evet minnacik canım rahat içersinÇok teşekkür ederim canım evet küçük bir hapmış. Yarın eczaneye soracağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet minnacik canım rahat içersinÇok teşekkür ederim canım evet küçük bir hapmış. Yarın eczaneye soracağım
Allah seniKızlar idrara karbonat koyunca köpürüyorsa hamile köpürmüyorsa hamile değilmişiz :) ben az önce denedim biraz köpük oldu beyaz beyaz ama bilemedim heyecan olsun işte maksat
Günaydın canım. Ovulasyon testi ise bu eğer böyle çıkması normal. Yumurtlama değilse bile vücutta hep lh hormonu bir miktar var o yüzden böyle çıkıyor. Gebelik ihtimali olduğunu varsayiyorsan da çok koyu çıkması gerekiyordu iki çizginin de.Hayırlı sabahlar kızlar dün baya kasık ağrım vardı bele vuran bu sabah da eskiden kalma ovu testim vardı bir bakayım dedim böyle çıktı adetim baya düzenlidir yeni yumurtlamadığıma eminim ama bu ne peki size de sorayım dedim ☺ daha önceden de geçen ay şüpheli ilişkiden sonra adete 6 kala 7 kala bakmıştım hiç böyle değildi bu ay ben galiba karıştırdım mı günleri
Evet kuzum çok minik yutabilirsin bir ara bende kullandım onuMinik bir hap mi o canim
Kız benimde çok sancım var ya alt karnımda sağlı sollu batmalar başladı bu ay ya çok güzel yumurtlama oluyor ya da tam tersiKızlar ya benim adet olacakmış gibi alt karnım ağrıyor
Ohh gelsin yumurtalar sıcak sıcaaaaakkKız benimde çok sancım var ya alt karnımda sağlı sollu batmalar başladı bu ay ya çok güzel yumurtlama oluyor ya da tam tersi
İyi o zaman beklemeceGünaydın canım. Ovulasyon testi ise bu eğer böyle çıkması normal. Yumurtlama değilse bile vücutta hep lh hormonu bir miktar var o yüzden böyle çıkıyor. Gebelik ihtimali olduğunu varsayiyorsan da çok koyu çıkması gerekiyordu iki çizginin de.
Günde iki kere mi amanınGünaydın kızlar biz bu ay farklı olarak günde iki kere değerlendirmeye başladık her günü deniyoruz bide en az yarım saat belime yastık koyup yatıyorum gerisi Allah kerim sizler neler yapıyorsunuz
Günde iki kere mi maşallah sübhanallah ben iki günde bir kere yapsak şükrediyorumGünaydın kızlar biz bu ay farklı olarak günde iki kere değerlendirmeye başladık her günü deniyoruz bide en az yarım saat belime yastık koyup yatıyorum gerisi Allah kerim sizler neler yapıyorsunuz
Ben ayda 2 ye şükrediyorum H Hello Kity Hayat su şaka bir yana günde 2 ye gerek yok gün aşırı sperm kalitesi ciddi anlamda düşerGünde iki kere mi maşallah sübhanallah ben iki günde bir kere yapsak şükrediyorum
Sabah sabah enteresan komik bir muhabbet oldu ya kızlar evet bende öyle biliyorum canım. Kalite düşüyormuşBen ayda 2 ye şükrediyorum H Hello Kity Hayat su şaka bir yana günde 2 ye gerek yok gün aşırı sperm kalitesi ciddi anlamda düşer
Amanııııınnnn bana günde 1 kere çok geliyo nasıl yapıyosun onuGünaydın kızlar biz bu ay farklı olarak günde iki kere değerlendirmeye başladık her günü deniyoruz bide en az yarım saat belime yastık koyup yatıyorum gerisi Allah kerim sizler neler yapıyorsunuz
Evet kuzum ya bide böyle deneyelim dedik artık hangisi denk gelirseGünde iki kere mi amanın
Valla çocuk için son yollar kuzum deniyoruz bakalım başarılı olacak mıyız bu ay çünkü sorun yok artık olması gerekiyor ve olmalı artık yaaAmanııııınnnn bana günde 1 kere çok geliyo nasıl yapıyosun onu
Aynı durumdayız hsgyle yollarıda temizledim geriye sadece spermle yumurtanın buluşması kaldıValla çocuk için son yollar kuzum deniyoruz bakalım başarılı olacak mıyız bu ay çünkü sorun yok artık olması gerekiyor ve olmalı artık yaa