- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.601
Bende msjini okudum biraz once hatta icimden gecirdim aa yerlesme kanamasimi acaba diye insallah yerlesme kanamasidirYerleşme kanamasi mi ara kanama mi onu düşünüyorum kara karar
İnşallah öyledir ya hafif kasık agrim da var bir yandan kanamanin devam etmesinden de korkuyorum ama daha önce hic böyle bisey de yaşamadım bakalimBende msjini okudum biraz once hatta icimden gecirdim aa yerlesme kanamasimi acaba diye insallah yerlesme kanamasidir
Hangi renkti bide hafif leke gelip kesildimi.. Benim annem demistiki bütün cocuklarimi 1 ay erken dogurdum ama sonradan anladikki ben uzerine adet görüyormuşum biz 8 aylik doğmusuz yani ama normal kilolarda.. yani bazen bu sekildede olabiliyor senin belirtilerin varmi test yaptınmi hicİnşallah öyledir ya hafif kasık agrim da var bir yandan kanamanin devam etmesinden de korkuyorum ama daha önce hic böyle bisey de yaşamadım bakalim
Benim 3 4 gündür ara ara tek taraflı kasık ağrım yok meme hassasiyeti var ama her adet öncesi oluyor. Afedersin wcde peceteye pembemsi geldi iki kez sadece simdi yeniden seffaf akıntı ama kasık ağrım varHangi renkti bide hafif leke gelip kesildimi.. Benim annem demistiki bütün cocuklarimi 1 ay erken dogurdum ama sonradan anladikki ben uzerine adet görüyormuşum biz 8 aylik doğmusuz yani ama normal kilolarda.. yani bazen bu sekildede olabiliyor senin belirtilerin varmi test yaptınmi hic
merhaba canım, ben bu sabah kan verdim sağlık ocağında. Sonuçlar yarın öğlen gibi e nabız'a düşer dedi doktorum.Sağlık ocağında kan veren var mı acaba ne zaman çıkar sonucu bilen var mıdır
Öğleden önce verdiysen 2 gibi cikar öğleden sonra verdiysen ikinci gün canim bildiğim kadarıylaSağlık ocağında kan veren var mı acaba ne zaman çıkar sonucu bilen var mıdır
Bende bu sabah verdim bişey demediler bugün yarın dediler teşekkür ederim canımmerhaba canım, ben bu sabah kan verdim sağlık ocağında. Sonuçlar yarın öğlen gibi e nabız'a düşer dedi doktorum.
Sabah verdim ama sonuçlarda birşey yok yarınmış herhaldeÖğleden önce verdiysen 2 gibi cikar öğleden sonra verdiysen ikinci gün canim bildiğim kadarıyla
Hadi ya e bekle bakalim o zaman eğer gebelik varsa sabah sizi ararlar zatenSabah verdim ama sonuçlarda birşey yok yarınmış herhalde
Canim gecen gun senin pozitif testin vardi diye hatirliyorum ben sankiSelammm kıslar yine ben bu 5 dk içinde çıktı kuruma değildir dimi ya
Kuruma cizgisi degil gibi 5 dakikada kurumazkiSelammm kıslar yine ben bu 5 dk içinde çıktı kuruma değildir dimi ya
2 günde bir test yapıyorum canım :) çizgiyi takip ediyorum beni yanıltacak mı diye, daha önce çok yanıldık çünküKuruma cizgisi degil gibi 5 dakikada kurumazki
Bende yanildim bikac kez ama iste cok test yapiyoruz ya ondan bence erken yapıyoruz kimyasal bile olsa cikiyo regl gibi hoop gidiyo2 günde bir test yapıyorum canım :) çizgiyi takip ediyorum beni yanıltacak mı diye, daha önce çok yanıldık çünkü
Ama bu sefer olumlu gibi2 günde bir test yapıyorum canım :) çizgiyi takip ediyorum beni yanıltacak mı diye, daha önce çok yanıldık çünkü
Oo maşallah galibasi mi kalmış bacımKızlar galiba hamileyim. :)
Teşekkür ederim canım amiin :) ya gözleme inanamadım da bi süre çok şaşkınımOo maşallah galibasi mi kalmış bacımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah