- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 29
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.661
Kuzum adet olmadım ama doktora gittim bana şey dedi büyük ihtimalle adetine 1-2 gün kala yumurtlama olmuş ve o yüzden gecikmiş dedi ve herşeyime bakıldı kist falan da yok Allah’a şükürKuzum ya şimdi gördüm senin yazdığını aradan kaçırmışım. Son durumun nedir. Regli oldun mu peki. Ben çok inanmıştım senin hamile olduğuna yaaa
Kuzum nasılsın? mayıs için konu açan oldu mu? Haberin var mıAllah senden de razı olsun canım benim. Hep moralimizi yüksek tutacağız ki mutlu bebekler doguracagiz inşallah
Kuzum nasılsın? mayıs için konu açan oldu mu? Haberin var mı?
Kese görünmedi erken daha zaten dedi kan aldı ama sonuç için bekleyemedim hastane uzak olduğu için geri geldim doktor bana bugün 50 çıkması lazım dedi beta hcg bugün 90 çıktıınsallah kuuzm,
ne güzel Allahım hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsın .
evet netlesınce soylersın daha ıyı olur
Teşekkür ederim canım benim
ıyı canımmm ne guzel, korkma hıcKese görünmedi erken daha zaten dedi kan aldı ama sonuç için bekleyemedim hastane uzak olduğu için geri geldim doktor bana bugün 50 çıkması lazım dedi beta hcg bugün 90 çıktı
Pazartesi 10.31
Cuma 90
İyi mi acaba yaa
Herkes bişey söyleyince korktum yaaıyı canımmm ne guzel, korkma hıc
O zaman hala gebelik olma ihtimali var canım. İnşallahta vardır :))Kuzum adet olmadım ama doktora gittim bana şey dedi büyük ihtimalle adetine 1-2 gün kala yumurtlama olmuş ve o yüzden gecikmiş dedi ve herşeyime bakıldı kist falan da yok Allah’a şükür
Kiz sen gebe misinValla çizgiler gayet gözüküyorama 10 gün varmış. Erken döllenme olduysa kan testinde de çıkabilir Kuzumm hadi inşallah diyelim
Hayır kuzum değilimKiz sen gebe misin
Yaa bende seni gebe sanıyordum çalışmalar devam demiHayır kuzum değilim
Özellikle yaptığım bişey yok korunmuyorum o kadar sadece kuzum. Hayırlısı olsun artık. Hevesim de kaçtı zaten sankiYaa bende seni gebe sanıyordum çalışmalar devam demi
Ay bu ay ben öyleyim ya ovulasyon testi bile yapmadım reglim ne zaman onu bile bilmiyorum. Sadece tahminÖzellikle yaptığım bişey yok korunmuyorum o kadar sadece kuzum. Hayırlısı olsun artık. Hevesim de kaçtı zaten sanki
Yok kuzum değerlendirme olmadı bu ay ama bata 3 kaldı hayırlısı artık
Değerin yüksek degil gayet normalKızlar bir şey sormak istiyorum geçen hafta perşembe günü kan verdiğimde 618 çıkmıştı beta internetten değer hesaplamasına göre 5 haftalıktı yani şuan ortalama 6 veya 7.haftanin içinde olması lazımdı. bugün doktora gittiğimde ultrasonda 4+4 gözüküyor değer neden o kadar yüksek çıkmış olabilir
3+4 için 618 normal miDeğerin yüksek degil gayet normal
Benimde yüksekti hatta ikiz olabilir diye düşündüm dün tek olduğunu öğrendim3+4 için 618 normal mi