- 23 Ekim 2021
- 263
- 336
- 25
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.581
Yaaa Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahGözün aydin canim bebis var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahGözün aydin canim bebis var
Var var masallah bata ne kadar varKızlar elim ayağım titredi var dimi
Eki Görüntüle 3054608
19uydu geçtiVar var masallah bata ne kadar var
Gözün aydın canım anne burdayım diyorKızlar elim ayağım titredi var dimi
Eki Görüntüle 3054608
O zaman belirti istiyoruz19uydu geçti
Amiin insallahYaaa Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Valla kuzum yeni yeni başladı gibi dün fark ettim göğüs uçlarım biraz acıyo dokununca ortalama 1 haftadir falan kasıklarım ağrıyo ağrı gibi değil de sancı gibi ara ara gelip gitti hissettirdi kendini yani bide çok çabuk yorulmaya başladım malum ramazan misafirler falan bulaşık makinesini doldurup boşaltmak zulüm geldi belim falan ağrıdı hemen onun dışında biseyim yok şuanlik bakalımO zaman belirti istiyoruz
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim senin adına. Sağlıkla gelsin bebiş darısı da bize inşallahValla kuzum yeni yeni başladı gibi dün fark ettim göğüs uçlarım biraz acıyo dokununca ortalama 1 haftadir falan kasıklarım ağrıyo ağrı gibi değil de sancı gibi ara ara gelip gitti hissettirdi kendini yani bide çok çabuk yorulmaya başladım malum ramazan misafirler falan bulaşık makinesini doldurup boşaltmak zulüm geldi belim falan ağrıdı hemen onun dışında biseyim yok şuanlik bakalım
aminn canım teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşallahHayırlı olsun canım benim çok sevindim senin adına. Sağlıkla gelsin bebiş darısı da bize inşallah
Benimde reglime 3 gün var hafif pembemsi akintim oldu kasık ağrım da var korkuyorum reglim başlayacak diye. Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinValla kuzum yeni yeni başladı gibi dün fark ettim göğüs uçlarım biraz acıyo dokununca ortalama 1 haftadir falan kasıklarım ağrıyo ağrı gibi değil de sancı gibi ara ara gelip gitti hissettirdi kendini yani bide çok çabuk yorulmaya başladım malum ramazan misafirler falan bulaşık makinesini doldurup boşaltmak zulüm geldi belim falan ağrıdı hemen onun dışında biseyim yok şuanlik bakalım
Ammin canım inşallah belki yerleşmedir nasıl oluyo tam bilmiyorum ama reglden 3 4 gün önce olduğunu okumuştum inşallah bebistendir agrilarinBenimde reglime 3 gün var hafif pembemsi akintim oldu kasık ağrım da var korkuyorum reglim başlayacak diye. Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım harikaKızlar elim ayağım titredi var dimi
Eki Görüntüle 3054608
Teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip olsun inşallahGözün aydın canım harika
Ayy inşallah Allah'ım ya anlamsiz bir mutluluk var üstümdeAmmin canım inşallah belki yerleşmedir nasıl oluyo tam bilmiyorum ama reglden 3 4 gün önce olduğunu okumuştum inşallah bebistendir agrilarin
Ramazan yoğunluğu kuzum sen neler yapıyorsunKizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz H Hello Kity kuzumm napiyosn
Ayni canim aksamlari geceleri halsiz düşüyorum artik oruc biraz yormaya basladi beniRamazan yoğunluğu kuzum sen neler yapıyorsun
Aynen bende bu sene çok zorlandım Rabbim kabul etsin hepimizin orucunu dualarını hepimize bebek nasip etsin tez vakitteAyni canim aksamlari geceleri halsiz düşüyorum artik oruc biraz yormaya basladi beni
İnsallah aminn ne zaman bat benim 8 nisan dün yumurtlama gordumm degerlendirdim bu aksam silinmeye baslamisti daha doğrusu 2 yumurtlama oldu bu ayAynen bende bu sene çok zorlandım Rabbim kabul etsin hepimizin orucunu dualarını hepimize bebek nasip etsin tez vakitte
Yerleşme kanamasi mi ara kanama mi onu düşünüyorum kara kararKizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz H Hello Kity kuzumm napiyosn