- 23 Ekim 2021
- 264
- 342
- 25
-
- Konu Sahibi Hello Kity
- #7.621
Maşallah hemen kan ver bat ne zamandıTeşekkür ederim canım amiin :) ya gözleme inanamadım da bi süre çok şaşkınım
Ağrı kesici seçimini doktor tavsiyesi ile yap bence bazı ağrı kesiciler adeti kesiyorKızlar ya benim adet günlerim cok aşırı sancılı geçiyor ağrı kesici kullanmazsam kendime gelemiyorm bu gebeliği engeller mi sizce ya
Manyak mısırAğrı kesici seçimini doktor tavsiyesi ile yap bence bazı ağrı kesiciler adeti kesiyor
O zaman en yakın olarak eşinize danışınManyak mısıreşim dr zaten o beni öyle ağrılı görünce gebelik falan umrunda olmuyor bosver ic diyor
Valla çizgiler gayet gözüküyor
İnsallahh insallah bakalim M MiuLego test ver dedi kanima girmeye calisiyo simdiValla çizgiler gayet gözüküyorama 10 gün varmış. Erken döllenme olduysa kan testinde de çıkabilir Kuzumm hadi inşallah diyelim
Girmeyin kanima can larİyi sabrediyorsun valla yerinde olsam hastanedeydim şimdi
Yarın ilk idrarla yap bakalım inşallah yine görürüz çift çizgiyiGirmeyin kanima can larsabah yapim test yine cikarsa gidecem gecende yanildik böyle gittim canim yandi be cok aciyo kan verirken
İnsallah insallah belki dayanamaz sahura kalktığımda yaparimYarın ilk idrarla yap bakalım inşallah yine görürüz çift çizgiyi
Kuzu zaten varsa bile yenidir o az dürtmeyelim büyüsün kızzsabaha çok var
Ellesmeyelim kanda cok aciyo kolum buyusun o kandada yuksek rakam cikiversin sonra pesimdende sen gel yumurtlaman oldumu bu ay naptin sen takip ediyomusun ovulasyon falansabaha çok var
tamam elleşmeyelim rahatı bozulmasın, annesinin de canı yanmasın erkenden :)Ellesmeyelim kanda cok aciyo kolum buyusun o kandada yuksek rakam cikiversin sonra pesimdende sen gel yumurtlaman oldumu bu ay naptin sen takip ediyomusun ovulasyon falan
Kuzum ya şimdi gördüm senin yazdığını aradan kaçırmışım. Son durumun nedir. Regli oldun mu peki. Ben çok inanmıştım senin hamile olduğuna yaaaKuzum malesef ki negatif
Msjini simdi gördüm benim 23 unde catladi kuzum 2 gün oynuycakmi arada acaba bizim gerci gecen ay ben erken regl olmustum dimitamam elleşmeyelim rahatı bozulmasın, annesinin de canı yanmasın erkenden :)
Yumurtlama 23-24 nisan, çatlama 25 nisan kuzum.
23,24,26 sı değerlendirildi. Devam da edicez bakalım