- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.561
Devam ettim canım yumurtlama göremedim.Normal zamanda yumurtlama gördü isen geç döllenme olmuyor canım. Ama şöyle bir durum var. Bildiğim kadarı ile senin adet döngün düzensiz idi. Geçen ayda geç yumurtlamıştın. Testlere devam etmedi isen 2. kez yumurtlamış olabilirsin. Bu yumurtlamada tuttu ise geç döllenme olmuş olabilir.
Aa ben de 5gun kala verdim negatif hala ihtimal var mi yaniHayır kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı
Eşle didişmek kesinlikle en büyük belirti benceEvet yaaaaaa çik ortaya sipaaaaaa bakalım ya bende çok merak ediyorum.. şişkinliğm var ağrım oldu iki gündür.. belim de öyle.. eşimle de sürekli didişiyorum
Benimde ayin 1 i gosteriyordu yumurtlamaEvet görmüştüm senin yazdığını. Yumurtlama 31 gözüküyor uygulamalarda ama ben 30una kadar devam etmiştimbakalım şansımıza ne olcak hayırlısı hakkımızda
Hayirlisi olsun artikKızlar benimde 16 sı hakkımızda hayırlısı
O kadar gün aşırı yapıp sonda patlamamız pekiBenimde ayin 1 i gosteriyordu yumurtlama
Bıktık su beyaz testlerden yahu. Kıpkırmızı çizgili testlere hasret kaldık resmenKızlar bata 2 kaldi ben bi miratech test yaptım açe domestos abc ne kadar camasir deterjanı Varsa hepsini dökmüşler gibi bir test. Pazar günkü silik demek ki yanlıştı
Bugün aynı sonucu bend egordum sanırım bu ay yok uşak bende olsa çıkardı yav yarın kan vercem hiç umudum yok nedenseKızlar bata 2 kaldi ben bi miratech test yaptım açe domestos abc ne kadar camasir deterjanı Varsa hepsini dökmüşler gibi bir test. Pazar günkü silik demek ki yanlıştı
Hemde ne bikmaBıktık su beyaz testlerden yahu. Kıpkırmızı çizgili testlere hasret kaldık resmen
Valla ben de yok sanmıştım ihtimal düşünün 5 gün kala verdim negatif 3 gün kala gebelik testi yaptım evde ve direk silik çizgi çıktı ertesi gün kan testime bata.2 kala olduğuna ikna oldumAa ben de 5gun kala verdim negatif hala ihtimal var mi yani
Yarın neler olacak acabaValla ben de yok sanmıştım ihtimal düşünün 5 gün kala verdim negatif 3 gün kala gebelik testi yaptım evde ve direk silik çizgi çıktı ertesi gün kan testime bata.2 kala olduğuna ikna oldum
Bende aynı şekilde.Ben bu aydan umudumu kestim yaa olsaydı bugün silik çizgi çıkardı heralde çatlama dahil 11. Gün baya inanmıştım belirtiler falan demek ki beyin vücudu bu kadar etkiliyor
Bence umudu kesmek için çok erken canım. Hayırlısı neyse o olsun. Sıkma canınıBen bu aydan umudumu kestim yaa olsaydı bugün silik çizgi çıkardı heralde çatlama dahil 11. Gün baya inanmıştım belirtiler falan demek ki beyin vücudu bu kadar etkiliyor
Kuzum seni çok umutsuz görüyorum üzülüyorum bu haline lütfen kendine yapma bunuBende aynı şekilde.
Bende de olmuştu kist oluşuyor fazla büyüdüğü için adetle sökülüyor sonra.Kızlar femara ya da klomen kullandıktan sonra adetiniz nasıldı ? Kullanan yazabilir mi?
Ya ben bugun resmen avuç içi kadar bir parça kan gördüm pedimde pıhtılı yoğun (kusura bakmayın açıkça yazdım ) koşa koşa gittim wc ye.
Kasım ayındaki kimyasal gebelik gibi oldu bu ay ki kanamam
Acaba herkestemi öyle hap kullandiktan sonra merak ediyorum.doktora da sorcam...
Hiç böyle olmaz normalde bende
Sağol canım benimBende de olmuştu kist oluşuyor fazla büyüdüğü için adetle sökülüyor sonra.
Ben tekrar kan veremedim ama dün akşam gebelik testi yaptım nur topu gibi bi tek çizgim var
Benim cuma günü kan testim 2.39du. Sonrasında kan da vermedim testte yapmadım ama adet de olmadım. Değerimiz aynı diye merak ettim. Hayırlısı olsunBen tekrar kan veremedim ama dün akşam gebelik testi yaptım nur topu gibi bi tek çizgim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?