- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.541
Hayırlısı olsun canım inşallahBende yarın 8 bucuga randevu vermişler bakacam neler olacak oruç tutamicam aynı gün öğrenecek ak koyun kara koyun neymiş
Çok şükür düzenli adetim. Ama yarını Bekliycem. Geç döllenme yaşamış olabilirim. Pik gorememistim sonra testim bitti devam edemedim. O yüzden canımDüzenli adet oluyorsan ve yarın bat gününse bugünde yapsan yarında aynı sonuç çıkar artık bat günün gelmiş çünkü. Bence yap kurtul bu stresten. Benim içinde hayırlısı bakalım sanırım dediğim gibi yumurtlama zamanını tutturamadım bide son zamanlarda döngüm biraz uzun 35 gün falan o yüzden günlerde geçmek bilmiyor
Kuzum ayniyiz senle bu ay gün aşırı calismalarimizda ayniSelam kızçeler hamişlere hayırlı olsun. Bekleyenlere sabır diliyorum. Hep takipteyim ara ara yazıyorumbende düzensiz adet olduğum için tahmini bat 15i doğal olarak yumurtlama tarihini bilmiyom. Hayatımda ilk defa gün aşırı ilişkiye girdik adet bitiminden ayın 30una kadar onda da sanırım yumurtlama zamanından baya önce başlamışız muhtemelen bu ay onca emek yalan olacak. Muhtemelen adete 10 gün var bende aşırı akıntı var sadece başkada bir şey yok bakalım günler nasıl geçecek.
Kuzum geç döllenme yumurtan normal yumurtlama döneminden geç oluşup geç çatlarsa ona geç döllenme deniliyor mesela suanki benim durumum normalde bgn yumurtlama dönemimim bitmiş olması gerek doktor yumurtamın daha yeni geliştiğini söyledi geç çatlıcak dedi tutarsa benim geç döllenme olucak adet tarihine daha yakın zamandaHanımlar bu geç döllenme olayı geç yumurtlayınca mı oluyor yoksa diyelim ki normal zamanda yumurtlama gördük değerlendirdik o zamanda geç döllenebilme ihtimali varmı?
Haklısın canım aslında ama işte beklenti içinde olmak fena etkiliyorHayiiir hicte bile çöküş sureci falan yok daha dur korunmayi yeni biraktin anca kuzum
Elmaaaa.. hadi artık saklanbaç bitti çık ortayaİnshaAllah ... Yaaaa evet düşünsene Mart ayında olmadım bu ayda gelecek gibi değil artık varsa görünmesi lazım
Canım bugün benimde 12. günüm tek çizgi çıktı bendeKIzlar 25 Marta iğne oldum dayanamadım bir test yaptım erken biliyorum hatta 2. İdrar ile yaptım su içtim hemen yaptım sizce daha erken mi iğne etkisi olma ihtimalı var değil miEki Görüntüle 3041181
Sen ayın kaçında iğne oldunCanım bugün benimde 12. günüm tek çizgi çıktı bendehakkında hayırlısı olsun inşAllah
Elmaaaa.. hadi artık saklanbaç bitti çık ortaya
25 Mart canımSen ayın kaçında iğne oldun
Normal zamanda yumurtlama gördü isen geç döllenme olmuyor canım. Ama şöyle bir durum var. Bildiğim kadarı ile senin adet döngün düzensiz idi. Geçen ayda geç yumurtlamıştın. Testlere devam etmedi isen 2. kez yumurtlamış olabilirsin. Bu yumurtlamada tuttu ise geç döllenme olmuş olabilir.Hanımlar bu geç döllenme olayı geç yumurtlayınca mı oluyor yoksa diyelim ki normal zamanda yumurtlama gördük değerlendirdik o zamanda geç döllenebilme ihtimali varmı?
17nisan H Hello KityMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
�
Hoşgeldiniz ekliyorum17nisan H Hello Kity
HoşbuldumHoşgeldiniz ekliyorum
İnşallah canim. Normal yollarla mi deniyorsun yoksa bir tedaviye başladın mı. Ne kadar zamandır deniyorsun birde. Ve belirtin mi var kesin oldu demek içinBu ay olucak inanıyorum
Yo hiç tedavi olmadım iki oğlum var bir kızım olsun çok istiyorumİnşallah canim. Normal yollarla mi deniyorsun yoksa bir tedaviye başladın mı. Ne kadar zamandır deniyorsun birde. Ve belirtin mi var kesin oldu demek içinay çok oldu ama
Allah bağışlasın canım. Rabbim herkesin gönlündekini mübarek Ramazan ayı vesilesi ile nasip etsin inşallahYo hiç tedavi olmadım iki oğlum var bir kızım olsun çok istiyorum"tabi rabbim hiç çocuğu olmayanlar da versin kimsenin kucağını boş bırakmasın" spiral cikarli 6ay oldu ama tutmuyor geçen ay tüm belirtileri gördüm ama olmadi şuan yumurtlama donemindeyim gün aşırı deniyoruz geçen ay olmayınca civan perçemli ve aslan pençesi içtim o yüzden olucak gözüyle bakıyorum tabi hayırlısı
Evet görmüştüm senin yazdığını. Yumurtlama 31 gözüküyor uygulamalarda ama ben 30una kadar devam etmiştimKuzum ayniyiz senle bu ay gün aşırı calismalarimizda aynibenimde 15 i gözüküyor bat bakalim hayirlisi olsun son 10 gun
Kızlar benimde 16 sı hakkımızda hayırlısıKuzum ayniyiz senle bu ay gün aşırı calismalarimizda aynibenimde 15 i gözüküyor bat bakalim hayirlisi olsun son 10 gun
Amin inşallahAllah bağışlasın canım. Rabbim herkesin gönlündekini mübarek Ramazan ayı vesilesi ile nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?