- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.541
Amin amiiin dualarımda olacaksınızNamazlarda dualarda buluşalım inşallahRabbim herkesin gönlünde kini hayırlısıyla nasip etsin bayramı anne olarak eda edelim Allah'ın izniyle
bende bat günü kan verdim 1.2 ydi ve hamileyim bekle ve sakın ilaç içme bol bol su içSonucu aldım kızlar 1.20 negatif
Allah razı olsun canım baya kanamam var anlamadım hiç bişeyKuzum benim rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah yerleşme seysidir dualarım seninle kuzum
yerleşme kanaması olabilir, kanamanın yoğunluğu ve süresi önemli, takip etAllah razı olsun canım baya kanamam var anlamadım hiç bişey
Sen ciddi misinbende bat günü kan verdim 1.2 ydi ve hamileyim bekle ve sakın ilaç içme bol bol su iç
Nasıl kanamam var kuzum ya cokmu adet gibi mi cidden takip etAllah razı olsun canım baya kanamam var anlamadım hiç bişey
Yok kuzum önceki gebeliğimde yerleşme kanamadı yaşamıştım bu kırmızı ama yeni döllenmiş daha kimyasal olsa diyorum ki birax artardı beta acaba üstüne görme mi adet gibiyerleşme kanaması olabilir, kanamanın yoğunluğu ve süresi önemli, takip et
Evet yani ped koymadım ama baya kağıt havluya geliyor kırmızı yerleşme kanaması pembesi az oluyor bu baya adet gibi ama pıhtı yok acaba üstüne görme bu muNasıl kanamam var kuzum ya cokmu adet gibi mi cidden takip et
Ya bi heyecan yaptım He doktoruna felan sordun muEvet yani ped koymadım ama baya kağıt havluya geliyor kırmızı yerleşme kanaması pembesi az oluyor bu baya adet gibi ama pıhtı yok acaba üstüne görme bu mu
Bu arada kuzum kan testi sonucunu gördüm üzülme sakın mübarek aydayız hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin bebişin her işte bir hayır vardır ben de bu gebeliğim için öyle diyorumNasıl kanamam var kuzum ya cokmu adet gibi mi cidden takip et
Sordum kuzum daha çok yeni dinlen dedi pazartesi kan vericem ama ben bugün test alıp koyulaşma var mı diye bakıcam belli olurYa bi heyecan yaptım He doktoruna felan sordun mu
Oy Allah razı olsun kuzum benim aynen öyle biz mücadeleye devam edicezBu arada kuzum kan testi sonucunu gördüm üzülme sakın mübarek aydayız hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gelsin bebişin her işte bir hayır vardır ben de bu gebeliğim için öyle diyorum
İşte bu ohhhh mis sabah sabah enerji geldi ❤Oy Allah razı olsun kuzum benim aynen öyle biz mücadeleye devam edicez
Hheladr kız ben adet olmadım hala amaİşte bu ohhhh mis sabah sabah enerji geldi ❤
Aaa bir de senin batın 4 nisan mış bak benim battan önce negatifti biliyor musun o yüzden tekratlarsın testi kuzumOy Allah razı olsun kuzum benim aynen öyle biz mücadeleye devam edicez
Arkadası biri baksana böyle yazmısAaa bir de senin batın 4 nisan mış bak benim battan önce negatifti biliyor musun o yüzden tekratlarsın testi kuzum
her gebelikte zaten kanama olmaz ki kuzum, güzel düşün güzel olsunYok kuzum önceki gebeliğimde yerleşme kanamadı yaşamıştım bu kırmızı ama yeni döllenmiş daha kimyasal olsa diyorum ki birax artardı beta acaba üstüne görme mi adet gibi
Vallla benı bi heyecanlandırdı kan vermeye giderken yemın ederim heyecan yoktuEvet kuzum biliyorumPasha22 herkese umut oldu ❤
Heyecan güzeldir ❤Vallla benı bi heyecanlandırdı kan vermeye giderken yemın ederim heyecan yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?