- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.521
Ya sen test yapmayı ne çok seviyorsun hayranım sabrına soğuk kanlılığınamoral bozmak yok, yangın yeri falan hele hiç yok.. ptesi git bakalım şöyle farklı bir doktor farklı bir muayene ve bakış açısı her zaman yeni bi kapı açar canım.. ben de sinsi sinsi bebetime test yaptım, ace beyazı
Tabikisi deH Hello Kity ben kırmızıları gördüm ama Nisan ayından gitmiyorum27 nisana güncelleyebilir miyiz orayı
Ani bi kararla yarın itibariyle tüp bebek sürecine başlıyorum hemencecik yapılırsa neden olmasınTabikisi deNisan'da olacak bu iş hayırlısıyla
Aaa hayırlı olsun canımAni bi kararla yarın itibariyle tüp bebek sürecine başlıyorum hemencecik yapılırsa neden olmasın
Hayırlı olsun canım benimAni bi kararla yarın itibariyle tüp bebek sürecine başlıyorum hemencecik yapılırsa neden olmasın
Nerde yaptırıyorsun canım emin misin önce bütün testler yapılsaydı bak benim sırf dna hasarı na bakılmadı diye doktor hatası yüzünden kimyasal gebelik yaşadım geçen sene tüp bebek yaptırdım güya inşallah rabbim daha fazla bekletmez kuzumAni bi kararla yarın itibariyle tüp bebek sürecine başlıyorum hemencecik yapılırsa neden olmasın
Canım bahceci de yaptırcam Üsküdarda çevremde herkes orayı tavsiye etti yarın doktorla detaylı görüşücez şuana kadarki tüm sonuçlarımızı götürücez ekstradan pazartesi itibariyle yeniden tahliller yaptırırız diye düşünüyoruz bu dna hasarını daNerde yaptırıyorsun canım emin misin önce bütün testler yapılsaydı bak benim sırf dna hasarı na bakılmadı diye doktor hatası yüzünden kimyasal gebelik yaşadım geçen sene tüp bebek yaptırdım güya inşallah rabbim daha fazla bekletmez kuzum
Çok teşekkür ederim hayırlı olacak inşallahHayırlı olsun canım benim
İyi iyi kuzum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bende Ankara bahçeci de yaptıracam mayıs sonundaCanım bahceci de yaptırcam Üsküdarda çevremde herkes orayı tavsiye etti yarın doktorla detaylı görüşücez şuana kadarki tüm sonuçlarımızı götürücez ekstradan pazartesi itibariyle yeniden tahliller yaptırırız diye düşünüyoruz bu dna hasarını dapartalina_ sayesinde öğrendim kesinlikle ona da baktırcaz mutlaka
Benim de mayısa kalır bu ay yetişmez sanmıyorum birlikte gireriz o sürece inşallah ya da senin girmene gerek kalmaz bu ay gelir bebiş inşallahİyi iyi kuzum hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bende Ankara bahçeci de yaptıracam mayıs sonunda
Amin kuzum inşallah ya bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimBenim de mayısa kalır bu ay yetişmez sanmıyorum birlikte gireriz o sürece inşallah ya da senin girmene gerek kalmaz bu ay gelir bebiş inşallahvallahi artık ne olacaksa olsun ihtimali bile beni heyecanlandırıyor şuan
Bahar havası essin dedim. Canım
Hayırlısı olsun canım inşallahAni bi kararla yarın itibariyle tüp bebek sürecine başlıyorum hemencecik yapılırsa neden olmasın
Namazlarda dualarda buluşalım inşallahSahurculaar burda mııııhayırlı bereketli ramazanlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?