- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.041
İnsallah topigimdeki herkes için gördüğüm bir rüyadır buHadi rüyan haberci olsun inşallah gerçeğiyle birlikte
Ayyyyy muthissss çıkmış hayırlısı olsun canım çok sevindimGünaydın canlar
İğne sonrası 9gun.dunku testim daha silikti ,mavili olan daha net çıktı..algılama.gucu fazla sanırım. Regl sancım.var bide
Günaydın tatlımGünaydın canlar
İğne sonrası 9gun.dunku testim daha silikti ,mavili olan daha net çıktı..algılama.gucu fazla sanırım. Regl sancım.var bide
Kız sen ne güzel rüya görmüşsün öyle hadi habercin olsun HemiGünaydın kizlar. Öyle güzel rüya gördüm ki. Rabbim gercegini hepimize yaşatsın.
40 haftalık hamileydim rüyamda. Sancilanip hastaneye gittik eşimle. Karnımda kipirdadigini hissettim ve gördüm karnımı sevdik yine eşimle. Doktorum birkaç gün daha bekleyelim seni normal dogurtcam diyordu. Yaa rüyası bile muhteşem bir his bıraktı bende
Amin inşallah canım benimKız sen ne güzel rüya görmüşsün öyle hadi habercin olsun Hemi
Valla bende belirti yok senın belirtiler hamıleleık gibi kuzum hayırlısı olsun insKızlar kaşık agrısı, bacak agrısı, göğüs hassasiyeti baya şişkinliği vs var sizce bunlar belirti mi ilk 2 sinde yaşamıştım bunları ama emin de olamıyorum testler malum gerçi daha 7 gün var bata ama insan bi bekliyor çift çizgi
Belirti olduğundan acele ediyorum test için sanırım belirti olmasa aklıma gelmeyecek belkiValla bende belirti yok senın belirtiler hamıleleık gibi kuzum hayırlısı olsun ins
Yapma canım hemen bekle bir kaç gün dahaBenimde 6 Nisan bat. Test yapmamak için zorluyorum kendimi. Bu strip testten anlamıyorum canım ya varsa da ben hiç goremiyorum bunlardainşallah bir sonraki yapısında koyu çizgiler çıkar
Zaten bir tane testim kaldı canım o da bat günü yapılanlardanYapma canım hemen bekle bir kaç gün daha
Kasıkla gögüs hassasiyeti oluyor canım genelde gebelik ins pozitifleri görürsünKızlar kaşık agrısı, bacak agrısı, göğüs hassasiyeti baya şişkinliği vs var sizce bunlar belirti mi ilk 2 sinde yaşamıştım bunları ama emin de olamıyorum testler malum gerçi daha 7 gün var bata ama insan bi bekliyor çift çizgi
Dediğim gibi 2 düşüğümde yaşamıştım gerçi ikincisinde coviddim onunla covid agrışsrı birbirine girmişti ama ilkinde net yaşadımKasıkla gögüs hassasiyeti oluyor canım genelde gebelik ins pozitifleri görürsün
Herkesin belirtisi kendineKızlar kaşık agrısı, bacak agrısı, göğüs hassasiyeti baya şişkinliği vs var sizce bunlar belirti mi ilk 2 sinde yaşamıştım bunları ama emin de olamıyorum testler malum gerçi daha 7 gün var bata ama insan bi bekliyor çift çizgi
Kız bende ole işte geçen ay tüm hamilelik belirtilerini yaşadım meger covid olmusum ahahahaDediğim gibi 2 düşüğümde yaşamıştım gerçi ikincisinde coviddim onunla covid agrışsrı birbirine girmişti ama ilkinde net yaşadım
Ben beklıcem bi sureBelirti olduğundan acele ediyorum test için sanırım belirti olmasa aklıma gelmeyecek belki
Bat ne zaman canımBen beklıcem bi sure
4 nisan canım en son 4 Mart da oldum başlangıçBat ne zaman canım
Aynen öyle hocam annelik öyle bişey ki daha doğmadan bir ay daha nasıl fazla yanında kalırım diye insan hesabına düşüyorÖğretmenler olarak kaderimiz böyle napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?