- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
- #3.081
Simge hanım mı bu şehir Hastanesi'nde ki gideceğim varsa da gitmem oraya valla yazık gerçekten sıkma canını senProgesteron için kan verdim gitmişkende hsg falan göstereyim dedim ama tam bir hayal kırıklığı çıktı doktor hsgde filme bakmadı rapora baktı sadece açıkmış dedi bende sağ tıkalıydı filmi çekerken açıldı dedim genetik olabilir tekrar tıkanır o zaman bi bu durumlarda direk tüp bebeğe gönderiyoruz demezmi nasıl yani dedim aldım elime filmi ben gösterdim film üzerinde bakın dedim genetik olucak bişey yok ilk sıvı gönderiminde geçmedi tazyikli gönderince açıldı enfeksiyon kaynaklı bi tıkanıklık olabileceği bununda çoğu insanda görüldüğü söylendi dedi hee tamam o zaman sorun yok demezmi kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki üstüne eşimin sperm testine başka 2 doktor gayet iyi demişti bu diyoki hareketlilik biraz düşük sanki halbuki normal sınır % 31-34 arasıyken eşimin sonuç %46 ay bi sinirlerim bozuldu hiç bir bilgisi yok resmen ya ben yönlendirdim kadını söylediklerinin hiçbiri doğru değil biliyorum ama sinirlerim bozuldu kadın rsmen benim moralimi bozmaya çalıştı hakkımı helal etmiyorum kesinlikle bütün gece sinirden ağladım