- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.061
Kuzu dün hastanede koşturdum sabahtan sonrasında misafirlerim vardı bayaa yoğun bi gündü
Hayırdır canım noldu neden hastanedeydinKuzu dün hastanede koşturdum sabahtan sonrasında misafirlerim vardı bayaa yoğun bi gündüdoktorda moralimi bozdu saçma sapan konuşup biraz kafa dağıtmak istedimde ne mümkün
Canım baya net hem deGünaydın canlar
İğne sonrası 9gun.dunku testim daha silikti ,mavili olan daha net çıktı..algılama.gucu fazla sanırım. Regl sancım.var bide
Canım hala var gibiDayanamayıp erken gebelik testi yaptım bunu diğerine nazaran pek belli olmuyor hatta ben görmek istediğim için mi gördüm bilmiyorum
Tut canım hemen Allah gönlüne göre versin inşallahTebessum34 ve @iyilikperisi92 ikinizin tam arasındayım kızlar hamilesiniz galiba bende dilek mi tutsam ki
bu sefer pridectör early aldım bugün gelir kargom deneyeceğim ama dayanmam lazım perşembe denemeliyim beni tutunCanım hala var gibiama bence yarın sabah veya ertesi gün sabah yap
PrensesCanım baya net hem deinşallah iğne etkisi değildir de bebiştir
Canım hala var gibiama bence yarın sabah veya ertesi gün sabah yap
Rabbim gonlune gore nasip etsin insallah..sizin ilk bebismi olacakGünaydın kizlar. Öyle güzel rüya gördüm ki. Rabbim gercegini hepimize yaşatsın.
40 haftalık hamileydim rüyamda. Sancilanip hastaneye gittik eşimle. Karnımda kipirdadigini hissettim ve gördüm karnımı sevdik yine eşimle. Doktorum birkaç gün daha bekleyelim seni normal dogurtcam diyordu. Yaa rüyası bile muhteşem bir his bıraktı bende
Amin canım Allah nasip ederse ilk olacakRabbim gonlune gore nasip etsin insallah..sizin ilk bebismi olacak
bu sefer pridectör early aldım bugün gelir kargom deneyeceğim ama dayanmam lazım perşembe denemeliyim beni tutun
Progesteron için kan verdim gitmişkende hsg falan göstereyim dedim ama tam bir hayal kırıklığı çıktı doktor hsgde filme bakmadı rapora baktı sadece açıkmış dedi bende sağ tıkalıydı filmi çekerken açıldı dedim genetik olabilir tekrar tıkanır o zaman bi bu durumlarda direk tüp bebeğe gönderiyoruz demezmi nasıl yani dedim aldım elime filmi ben gösterdim film üzerinde bakın dedim genetik olucak bişey yok ilk sıvı gönderiminde geçmedi tazyikli gönderince açıldı enfeksiyon kaynaklı bi tıkanıklık olabileceği bununda çoğu insanda görüldüğü söylendi dedi hee tamam o zaman sorun yok demezmi kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki üstüne eşimin sperm testine başka 2 doktor gayet iyi demişti bu diyoki hareketlilik biraz düşük sanki halbuki normal sınır % 31-34 arasıyken eşimin sonuç %46 ay bi sinirlerim bozuldu hiç bir bilgisi yok resmen ya ben yönlendirdim kadını söylediklerinin hiçbiri doğru değil biliyorum ama sinirlerim bozuldu kadın rsmen benim moralimi bozmaya çalıştı hakkımı helal etmiyorum kesinlikle bütün gece sinirden ağladımHayırdır canım noldu neden hastanedeydin
Günaydın canlar
İğne sonrası 9gun.dunku testim daha silikti ,mavili olan daha net çıktı..algılama.gucu fazla sanırım. Regl sancım.var
Günaydın canlar
İğne sonrası 9gun.dunku testim daha silikti ,mavili olan daha net çıktı..algılama.gucu fazla sanırım. Regl sancım.var bid
Benimde kızımda çizgim bu sekilde hayaletti sanirim hamilesinizGünaydın canlar
İğne sonrası 9gun.dunku testim daha silikti ,mavili olan daha net çıktı..algılama.gucu fazla sanırım. Regl sancım.var bide
Ooo kendi testim çift çizgi çıkmış gibi seviniyorum vallaPrensessen olmasan testlerimiz bir çizgi eksik yaa muhteşem girunmuyir mu bu testler çift çizgili olunca. Bir ben mi duygulaniyorum bunları görünce
evet cok iyi iki katindan bile fazla artmışKızlar cumartesi acilde kan vermiştim 298 çıkmıştı aynı yerde aynı saatte dünde verdim iki gün sonra 730 çıktı ilerleme iyi mi sizce internette tam bir Bilgi bulamadım
Gerçekten mi ay çok sevindim hiçbir belirtim yok hala sadece göğüs hassasiyeti var çok nadir kısa kısa kasık ağrıları oluyor birdeevet cok iyi iki katindan bile fazla artmış
Hayırlı olsun canım gayet iyi sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar cumartesi acilde kan vermiştim 298 çıkmıştı aynı yerde aynı saatte dünde verdim iki gün sonra 730 çıktı ilerleme iyi mi sizce internette tam bir Bilgi bulamadım
Mucizem lütfen ağlayıp üzme kendini. Ya bebiş varsa. O da üzülmez miProgesteron için kan verdim gitmişkende hsg falan göstereyim dedim ama tam bir hayal kırıklığı çıktı doktor hsgde filme bakmadı rapora baktı sadece açıkmış dedi bende sağ tıkalıydı filmi çekerken açıldı dedim genetik olabilir tekrar tıkanır o zaman bi bu durumlarda direk tüp bebeğe gönderiyoruz demezmi nasıl yani dedim aldım elime filmi ben gösterdim film üzerinde bakın dedim genetik olucak bişey yok ilk sıvı gönderiminde geçmedi tazyikli gönderince açıldı enfeksiyon kaynaklı bi tıkanıklık olabileceği bununda çoğu insanda görüldüğü söylendi dedi hee tamam o zaman sorun yok demezmi kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki üstüne eşimin sperm testine başka 2 doktor gayet iyi demişti bu diyoki hareketlilik biraz düşük sanki halbuki normal sınır % 31-34 arasıyken eşimin sonuç %46 ay bi sinirlerim bozuldu hiç bir bilgisi yok resmen ya ben yönlendirdim kadını söylediklerinin hiçbiri doğru değil biliyorum ama sinirlerim bozuldu kadın rsmen benim moralimi bozmaya çalıştı hakkımı helal etmiyorum kesinlikle bütün gece sinirden ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?