- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #3.021
Az daha net olsa foto çekim açısından gölge görünüyorum ama emin değilim inşallah sizinledirDayanamayıp erken gebelik testi yaptım bunu diğerine nazaran pek belli olmuyor hatta ben görmek istediğim için mi gördüm bilmiyorum
İnşallahAz daha net olsa foto çekim açısından gölge görünüyorum ama emin değilim inşallah sizinledir
Bu kuzum
Aynı zamanda doğurmuşuz kızlarımızı canımKızımda herkes dedi ki erkenden başla denemelere hemen çocuk olmuyor, hemen oluverdidoğurdum mu ağustosta bir de darbe zamanı Zor bir süreçti rapor açısından. İnşallah bu sefer de aratmadan versin rabbim yaş geçiyor artık bu sefer zaman seçme lüksüm yok
Ben baktım ama tam anlayamadımİnşallah
Günaydın canım 18 inde oldum 21 i bitti seninki ne zaman başladıSizinle bat tarihimiz aynı. Son adet tarihiniz ne zamandı
Günaydın canım tabi iğne yüzünden tekrar yapman gerekiyor. Ama inşallah yaptıkça koyu kırmızı olurGünaydın canlar
İğne sonrası 9gun.dunku testim daha silikti ,mavili olan daha net çıktı..algılama.gucu fazla sanırım. Regl sancım.var bide
Benimde 16 sı hadi hayırlısı olur insallah pozitifleri görelimnBenidee eklermisinz bat 15 nisan
Testin varsa yap kuzumHayırlı sabahlar kızlar hafiften başım ağrıyor bat yarın test yapsam mı bugün en som 2 gün önce predictor early yapmıştım o çok hassas ama negatifti yumurtlama 16 17 gibiydi galiba bilemedim
Kaç gün var adetine canım ben net göremiyorum ina pozitiftirDayanamayıp erken gebelik testi yaptım bunu diğerine nazaran pek belli olmuyor hatta ben görmek istediğim için mi gördüm bilmiyorum
Şansları bahtları açık olsunAynı zamanda doğurmuşuz kızlarımızı canımAmin inşaallah
Yaaaa insallah canımmmm gelsn o günlerrGünaydın kizlar. Öyle güzel rüya gördüm ki. Rabbim gercegini hepimize yaşatsın.
40 haftalık hamileydim rüyamda. Sancilanip hastaneye gittik eşimle. Karnımda kipirdadigini hissettim ve gördüm karnımı sevdik yine eşimle. Doktorum birkaç gün daha bekleyelim seni normal dogurtcam diyordu. Yaa rüyası bile muhteşem bir his bıraktı bende
6 nisan daha var canım ama sabırsızlıkKaç gün var adetine canım ben net göremiyorum ina pozitiftirişe gittigim için tek gözle bakıyorm suan ahahahsnsmx
Amin amin aminŞansları bahtları açık olsun
Yaaa severim rüyanı hayırlar olsunGünaydın kizlar. Öyle güzel rüya gördüm ki. Rabbim gercegini hepimize yaşatsın.
40 haftalık hamileydim rüyamda. Sancilanip hastaneye gittik eşimle. Karnımda kipirdadigini hissettim ve gördüm karnımı sevdik yine eşimle. Doktorum birkaç gün daha bekleyelim seni normal dogurtcam diyordu. Yaa rüyası bile muhteşem bir his bıraktı bende
Amin inşallah canlarım. Hepimiz için gerçek olsun inşallahYaaaa insallah canımmmm gelsn o günlerr
Yaaa severim rüyanı hayırlar olsun
Benimde 6 Nisan bat. Test yapmamak için zorluyorum kendimi. Bu strip testten anlamıyorum canım ya varsa da ben hiç goremiyorum bunlardaDayanamayıp erken gebelik testi yaptım bunu diğerine nazaran pek belli olmuyor hatta ben görmek istediğim için mi gördüm bilmiyorum
Hadi rüyan haberci olsun inşallah gerçeğiyle birlikteGünaydın kizlar. Öyle güzel rüya gördüm ki. Rabbim gercegini hepimize yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?