- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.721
Mart ayı bir tek bana bir asır değilmişEvet 1 gün var aramızda galiba. Peki her yıl mart ayı neden 3 ay gibi geçiyor yaa?Bana da çok uzak geliyor valla, 8 koca gün var daha
Canım gayet normal artmış sıkıntı yapmaHanımlar merhabalar hatırlarsanız cuma günü sağlık ocağına gidip kan tahlili vermiştim 2 gün sonra çıkar demişlerdi bende dayanamayıp cumartesi acile gidip kan verdim 298 çıktı hcg biraz önce sağlık ocağındaki sonucumuda öğrendim 163 yani bir gün arayla 163 ten 298 e çıkmış sizce artık nasıl anlayan varsa yardımcı olabilir mi
10 Nisana şurada ne kaldı. 18 Nisan olanlar ne yapsın söyler misin :)) biz daha çalışmalara yeni başlıyoruzMart ayı bir tek bana bir asır değilmişbenim 10 gün var ben napim. Sizin pozitif haberlerinizi aldıkça rahat bekliyorum gerçi
Cumartesi günü bende oldu kuzum kanlı akınti ama böyle dolu dolu değil de akıntının içinde kıl gibi kırmızılik vardı. Ve kaşık agrisindan oturamıyordum bile. Kasik ağrısı hala ara ara vuruyorKızlar birşey soracam catlama 3 gün oldu ama feci şekilde kasıklarımda ağrı ateş basması ve hafif kanlı beyaz akıntı geldi bugün.. normal bir durum mu bu yaşayan var mı acaba?
Ooo süper çok sevindim sizin adınızaEki Görüntüle 3035317 ilk idrarda çıktı batim 6 Nisan hissediyordum bakalım hayırlısı olsun kan ne zaman vereyim adete 9 gun var
Bilmiyorum ki hiç anlamamNe olacak bu başakların hali. Bu ay nerden bakıyoruz bu astroloji seysine
Evet evet öyle benimde damar damar gibiCumartesi günü bende oldu kuzum kanlı akınti ama böyle dolu dolu değil de akıntının içinde kıl gibi kırmızılik vardı. Ve kaşık agrisindan oturamıyordum bile. Kasik ağrısı hala ara ara vuruyor
Olumlu sonuclansin da çalışmalar bekleriz canım10 Nisana şurada ne kaldı. 18 Nisan olanlar ne yapsın söyler misin :)) biz daha çalışmalara yeni başlıyoruz
Bence 8 Nisan'da test yap canım sen. Varsa çıkar büyük ihtimalKızlar benim adetim düzensiz olduğu için bat ne zaman olur pek tahmin edemiyorum. 15 ve 16. Günler yumurtlama oldu. Yumurtlama gördükten sonra kesin 14 gün sonra mı adet olunur? 8 Nisanda test yapsam çıkar herhalde yoksa 10 nisanı mı bekliyim. 22-23 Mart yumurtlama
Beklenen adet dönemi yumurtlamadan sonra 13-16 gün sonra adet olunurKızlar benim adetim düzensiz olduğu için bat ne zaman olur pek tahmin edemiyorum. 15 ve 16. Günler yumurtlama oldu. Yumurtlama gördükten sonra kesin 14 gün sonra mı adet olunur? 8 Nisanda test yapsam çıkar herhalde yoksa 10 nisanı mı bekliyim. 22-23 Mart yumurtlama
O benim işteAstrolojiye pek ilgi duymam, inanmam da ama inananlarınız için söylüyorum. Dediler ki uzun zamandır bebek için çabalayan oğlaklar artık bebek müjdesi alacaklarmışben koçum ama oğlaklar hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
Olur canım ben 1 saat öncesinden kesiyordum sıvı alımını. Ama içim rahat olsun dersen 3 TE yap Testi.selam kızlar birşey soracağım yardımcı olabilir misiniz. Ovülasyon testleri aldım birgebeningünlüğü sayfasından 12 ile 16 saatleri arasında yapın ve en az 2 saat sıvı alımını kesin diyorlar.Ben zaten 11 gibi kesmiştim sıvı alımını ama saat 13:00 de küçük boy ayran içtim 14:00 de test yapsam olur mu acaba
Tam 17 gün olmuş oluyorBence 8 Nisan'da test yap canım sen. Varsa çıkar büyük ihtimal
Çatlamadan dolayı olabiliyormuş heralde ben de internette öyle okudumEvet evet öyle benimde damar damar gibineyden ki yumurtlamadan mi
Canım benim de adetlerim düzensiz geçen ayki testim 16. Gün pik yaptı, 17. Gün çatladı. Çatlamayı birinci gün sayarsam 17. Gün adet oldum. Yani kesin 14 değil benceKızlar benim adetim düzensiz olduğu için bat ne zaman olur pek tahmin edemiyorum. 15 ve 16. Günler yumurtlama oldu. Yumurtlama gördükten sonra kesin 14 gün sonra mı adet olunur? 8 Nisanda test yapsam çıkar herhalde yoksa 10 nisanı mı bekliyim. 22-23 Mart yumurtlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?