- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.761
Sizinkilerin de pozitif olması lazım şartım buAman sen bozma totemini.. biz seni oyalarız bizim testlerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinkilerin de pozitif olması lazım şartım buAman sen bozma totemini.. biz seni oyalarız bizim testlerle
Tamam benim bu ay ki totemim her güne bir testYok yok ben totem yaptım bunu unutmamalıyım. Geçen ay topik açanlar, totem yapanlar şuan hamile şansımı deniyorum bende
Ben fotoşopla koyarım bir çizgi daha sen yeter ki bozma totemini bebişimSizinkilerin de pozitif olması lazım şartım bu
Bu ay bizde gün aşırı yapıyoruz ya 10 günde 5 kere falan yaptık daha da 3 kere yapmak lazım en az çünkü yumurtlama dönemi mi tam bilemiyorum düzensiz adetten ötürü. Bıktım gari. Valla çok zormuş bu ay tutmazsa daha gün aşırı falan yapmam ilk ve son olcak ki ben ilk çocuğu mu da çok az ilişki olan ayda tutturmuştum zaten.Elimden geldiğince işte yorulduk bıktık gayri
İnşallah gerek kalmaz öyle şeylereBen fotoşopla koyarım bir çizgi daha sen yeter ki bozma totemini bebişim
Kuzum valla böyle gün aşırı filan yapanlara helal olsun. Ben yapamıyorum. Yapabileceğimi de sanmam. Gıpta ile bakıyorum sizlere inşallah bu ay tutar da rahat ederiz hepimiz canımBu ay bizde gün aşırı yapıyoruz ya 10 günde 5 kere falan yaptık daha da 3 kere yapmak lazım en az çünkü yumurtlama dönemi mi tam bilemiyorum düzensiz adetten ötürü. Bıktım gari. Valla çok zormuş bu ay tutmazsa daha gün aşırı falan yapmam ilk ve son olcak ki ben ilk çocuğu mu da çok az ilişki olan ayda tutturmuştum zaten.
Daha evvel yorgunluktan haftada 1 2 yapan ben ii güne bi adamın üstüne atliyom onun da isine geldiKuzum valla böyle gün aşırı filan yapanlara helal olsun. Ben yapamıyorum. Yapabileceğimi de sanmam. Gıpta ile bakıyorum sizlere inşallah bu ay tutar da rahat ederiz hepimiz canım
Canım belki de pozitif görmene engel sigaradır.Ahh kızlar ben de şu sigarayı bi bırakabilsem pozitif görene kadar bırakamam gibi geliyor çok zorlaniyorum
Umarım işe yariyordurDaha evvel yorgunluktan haftada 1 2 yapan ben ii güne bi adamın üstüne atliyom onun da isine geldi
Evet bir de o var bırakmam gerekince ters psikoloji daha çok düştüm çok üzülüyorumCanım belki de pozitif görmene engel sigaradır.
10 gün sonra görücez insallahUmarım işe yariyordur
Ben de 9 aylik evliyim canımı bazen kendimi acele ediyormuş gibi de hissediyorum ama allah ne zaman verirse o zaman en hayırlı zamanda olsun inşallah şimdi istemiyorum diyip istediğim zaman da olmayacak belki de öyle diyorum kendimeGeçen ay biz günde bir iki defa yapmıştık ama resmen zorla o da tutmuyor işte bu defa sadece yumurtlama günü ve sonrasını değerlendirdik kısmet artık bu defa da olmazsa akışına bırakıcam tamamen ne zaman olursa artık diycem daha 9 aylık evliyim acele etmiycem
Öyle tabi ya. Her gün patlatırız bir test keyfimiz yerine gelirİşte bu test yapmadan beklemek de ne biliyim…
Sen ayartılmaya dünden razısın gibi geldi bana ama neyse :)))Kız durun totem yaptım ama az kaldı ayartilcam
35 yaş üstü gebe kalmaya çalışmakta yaş arkadaşımdın şimdi de test arkadaşım oldun :))Kız deme öyleee heyecan yaptım bak
Kuzum bebek yolunda herşey mübah. Başlangıcı 2 ile açanlar var aranızda ne olur ne olmaz diye :))Kuzum valla böyle gün aşırı filan yapanlara helal olsun. Ben yapamıyorum. Yapabileceğimi de sanmam. Gıpta ile bakıyorum sizlere inşallah bu ay tutar da rahat ederiz hepimiz canım
İnşallah tutar ya tutmazsa üzülürüm baya emek veriyoruz valla bende kendime helal diyorum normalde ilişki açısından sorunum bile vardı haftada 1 bile zor geliyordu kocamın işine geldi bakalım pozitifi görürüz inşallah tabi hayırlısı ise.Kuzum valla böyle gün aşırı filan yapanlara helal olsun. Ben yapamıyorum. Yapabileceğimi de sanmam. Gıpta ile bakıyorum sizlere inşallah bu ay tutar da rahat ederiz hepimiz canım