- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.741
8 Nisan da yaparım artık varsa çıkar canımCanım benim de adetlerim düzensiz geçen ayki testim 16. Gün pik yaptı, 17. Gün çatladı. Çatlamayı birinci gün sayarsam 17. Gün adet oldum. Yani kesin 14 değil bence
Kızzz öyle demeeeYaaa ben imkansız 17 gün bekleyemem
Ben ucuz testlerden alıcam 1-2-3-4-5-6-7-8 nisanda test yapıcamKızzz öyle demeee8 Nisana kadar adet olmazsam yapicam
Gün gün koyulaşmasını takip ederiz inşallahBen ucuz testlerden alıcam 1-2-3-4-5-6-7-8 nisanda test yapıcamher gün de foto çekip atıcam görüyo musunuz diye sizi darlicam bu ayki planım böyle
Her sabah senin test sonucunu yorumlamak için açarız siteyi ne kadar artmış kırmızılık diye :))Ben ucuz testlerden alıcam 1-2-3-4-5-6-7-8 nisanda test yapıcamher gün de foto çekip atıcam görüyo musunuz diye sizi darlicam bu ayki planım böyle
Yaa deme öyle inanırımHer sabah senin test sonucunu yorumlamak için açarız siteyi ne kadar artmış kırmızılık diye :))
Koyulaşmasını mıGün gün koyulaşmasını takip ederiz inşallah
Valla ben geçen ay 10 gün kala başlamıştım. Bu ayda o şekilde başlarım diye düşünüyorumBütün çılgın test yaparlar bu grupta toplanmış valla bende adet gecikmesi ni beklicektim bu ay ama vazgeçtim 5 gün kala başlarım testebide bu yumurtlama dan sonra olan her kasık batması hoşuma gidiyor ya çocuğumu sever gibi seviyorum valla tertemiz delirdik galiba yaa anne olacaz diye sizlerde öyle misiniz
Bak beni yoldan çıkaracaksınızValla ben geçen ay 10 gün kala başlamıştım. Bu ayda o şekilde başlarım diye düşünüyorumBen öyle bekleyerek duramıyorum. aman yapalım ne olacak sanki. Sigaramız yok kumarımız yok bir test alışkanlığımız var oda olsun yani :))
Aynen kuzum ya ama ben gizli yapıyorum artık testleri kocam kızıyor sonra üzülüyorum diye test yapma diyor hayırlısı bakalımValla ben geçen ay 10 gün kala başlamıştım. Bu ayda o şekilde başlarım diye düşünüyorumBen öyle bekleyerek duramıyorum. aman yapalım ne olacak sanki. Sigaramız yok kumarımız yok bir test alışkanlığımız var oda olsun yani :))
Bende öyle canım. Sabahları işe gelince yapıyorum testleri evde kesinlikle yapmıyorum. Benim eşimde kafaya takıyorum diye kızıyor.Aynen kuzum ya ama ben gizli yapıyorum artık testleri kocam kızıyor sonra üzülüyorum diye test yapma diyor hayırlısı bakalım
Evet gebelik testininKoyulaşmasını mı
Bende cikicam zaten meyilliyimBak beni yoldan çıkaracaksınız
Bende cikicam zaten meyilliyim
İşte buValla ben geçen ay 10 gün kala başlamıştım. Bu ayda o şekilde başlarım diye düşünüyorumBen öyle bekleyerek duramıyorum. aman yapalım ne olacak sanki. Sigaramız yok kumarımız yok bir test alışkanlığımız var oda olsun yani :))
Kız durun totem yaptım ama az kaldı ayartilcamİşte butest yapmadan beklemek de ne biliyim…
Kız deme öyleee heyecan yaptım bakEvet gebelik testinin
Aman sen bozma totemini.. biz seni oyalarız bizim testlerleKız durun totem yaptım ama az kaldı ayartilcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?