- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
Allah ne derse o olur fakat araştırmalarım sonucu %60 olarak buldum şansımı denemek isterim..Cinsiyetle bu durumun tıbben hiç bir ilgisi yok. Cinsiyeti eşinizden gelen spermdeki kromozom belirliyor. Boşuna bu hesaplamayı yapmayın bence
valla ovu deniyordum iice sinirlenirim bozulunca bıraktım. üstüste aralıksız denedik 7 gün fln öyle tutturdukYumurtlama gününe vs dikkat ettiniz mi peki hamile kaldığınız ay ekstra birşey yaptınız mı
Yaaaa maşallahh o şoku düşünemiyorumKızlarr selamlar,ikili test ve nifty ikisinide yaptırmıştıkk,çok şükür sonuçlar temizz cıktıyaş 36 olunca biraz korkmuştum,veee Kızım oluyorr küçük bir cinsiyet partisi düzenlemiştik inanılmaz sasırdık babasıyla heyecanımızı anlatamam geçen hafta doktorumuz bize büyük ihtimall erkek olabilir demişti 1 haftadır evde oğlum oğlum diye geziyordu eşim,,balon patlayıncaa PESPEMBELERRRR cıkınca tüylerr pullar o anki yaşadığım duyguyu anlatamam cok ağladım kız cok istiyordumm çünkü Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn ,bir haftadır erkek olucak galba isimler bakmaya başlamıştım lşuan cok farklı duygularım tarif edemem rüyama hep kız cocugu giriyordu babasıda aynı şekilde çok şükür ilk cocugumuz kız erkek farketmez dıyorum EVLAT SAHİBİ OLABİLMEK BAMBAŞKA..hele bizim gibi çok zor olduysaa..
Kızlarr selamlar,ikili test ve nifty ikisinide yaptırmıştıkk,çok şükür sonuçlar temizz cıktıyaş 36 olunca biraz korkmuştum,veee Kızım oluyorr küçük bir cinsiyet partisi düzenlemiştik inanılmaz sasırdık babasıyla heyecanımızı anlatamam geçen hafta doktorumuz bize büyük ihtimall erkek olabilir demişti 1 haftadır evde oğlum oğlum diye geziyordu eşim,,balon patlayıncaa PESPEMBELERRRR cıkınca tüylerr pullar o anki yaşadığım duyguyu anlatamam cok ağladım kız cok istiyordumm çünkü Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn ,bir haftadır erkek olucak galba isimler bakmaya başlamıştım lşuan cok farklı duygularım tarif edemem rüyama hep kız cocugu giriyordu babasıda aynı şekilde çok şükür ilk cocugumuz kız erkek farketmez dıyorum EVLAT SAHİBİ OLABİLMEK BAMBAŞKA..hele bizim gibi çok zor olduysaa..
Ay aynıyım ya.gece uyanıyorum sırt üstüyum deli olcam.gerci soluma yata yata da sol tarafım çürüdü he çok ağrıyo sol kalçamKızlar hamile yastığı kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Ben bazen yanlışlıkla sırt üstü yatıyorum inanılmaz belim ağrıyor sabah. Şart oldu galiba artık
Hamile yastığğı ben aldım kullanıyorum cok rahat ama tek tarafa yatmak daha kolay bu seferde o taraf agrıyyorr üstünde sola sağa dönmek biraz sıkıntı o kadarAy aynıyım ya.gece uyanıyorum sırt üstüyum deli olcam.gerci soluma yata yata da sol tarafım çürüdü he çok ağrıyo sol kalçam
Hamile yastığğı ben aldım trendyoldan kullanıyorum cok rahat ama tek tarafa yatmak daha kolay yastıkla bu seferde o taraf agrıyyorr üstünde sola sağa dönmek biraz sıkıntı o kadarKızlar hamile yastığı kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Ben bazen yanlışlıkla sırt üstü yatıyorum inanılmaz belim ağrıyor sabah. Şart oldu galiba artık
Zaten sol kalça çok ağrıyo.saga pek yatmak istemiyorum sağ kalçada protez var.nabicam bilmiyorm daha şimdiden böle ağrılar son aylarda koltuk tepesinde oturarak uyurum diye düşünüyorumHamile yastığğı ben aldım kullanıyorum cok rahat ama tek tarafa yatmak daha kolay bu seferde o taraf agrıyyorr üstünde sola sağa dönmek biraz sıkıntı o kadarama cok rahat büyüklerden alın tavsiye ederim
Canım bence kiz erkek meselesi değil patavatsızlık buSlm kızlar arada okuyup çıkıyorum yazamıyorum
Bugün ilk kez dışarı çıktım çok iyi geldi eski bi arkadaşımla karsilastim cinsiyetini sordu
Kiz dedim ayy neyse ya olsun dedişu insanları anlamıyorum gerçekten kız deyince bi modlari düşüyor ikiz olduklarını henüz kimseye söylemedim takmıyorum ama işte ağzıma geleni saymak istiyorum
bence yastıkla sağa rahat yatarsınız tek tarafa yatmak pek imkansız gibi hamilelik boyunca yastık rahat uyumanızı bı tarafınız agrımadan uyumanızı saglıyor ayrıca bel desteği cok iyi bel sırt hiç agrımıyor tek sıkıntı sağa sola donerken bıraz yoruyor ustunde,sırtüstüde yatılmıyor son aylarda kesinlıkle sız alın benceZaten sol kalça çok ağrıyo.saga pek yatmak istemiyorum sağ kalçada protez var.nabicam bilmiyorm daha şimdiden böle ağrılar son aylarda koltuk tepesinde oturarak uyurum diye düşünüyorumbide o yastıktan alsam benim oğlum onu oyuncağa çevirir sıra bana gelmez diye düşünüyorum
Ay ne güzel yaa hayırlı olsunn
En azından wc ye kalkınca diğer tarafa yatarım artık ne yapayım kendimi sırt üstü yatıyo bulmaktan iyidirHamile yastığğı ben aldım trendyoldan kullanıyorum cok rahat ama tek tarafa yatmak daha kolay yastıkla bu seferde o taraf agrıyyorr üstünde sola sağa dönmek biraz sıkıntı o kadarama cok rahat büyüklerden alın tavsiye ederim
Bakcam birazdan kalktığımda zorla yürüdüm zaten..sağa sola dönmek sorun değil ya zaten durmadan WC muhabbetine kalkıyorum kalktikca döneriz artıkbence yastıkla sağa rahat yatarsınız tek tarafa yatmak pek imkansız gibi hamilelik boyunca yastık rahat uyumanızı bı tarafınız agrımadan uyumanızı saglıyor ayrıca bel desteği cok iyi bel sırt hiç agrımıyor tek sıkıntı sağa sola donerken bıraz yoruyor ustunde,sırtüstüde yatılmıyor son aylarda kesinlıkle sız alın bence
Ya gerçekten benim de bu ay geçmek bilmediiiAy ne güzel yaa hayırlı olsunnbenim de son 3 allahım geçmek bilmiyor günler
En azından wc ye kalkınca diğer tarafa yatarım artık ne yapayım kendimi sırt üstü yatıyo bulmaktan iyidir
ben kullanıyorum, doktorum bırakmayacağız bir süre daha diyor. pruloton depot ve duphaston devam ve çok sıkıldım.Kızlar kasık ağrısı yaşıyor musunuz ve hala progestan iğne veya fitil kullanan var mı
Kanamam olduğunda 10gun iğne kullandim fitili birakip daha sonra fitile devam sabah 2tane (400mg) akşam 2 devam dedi Dr azda olsa düşük tehliken var dediKızlar kasık ağrısı yaşıyor musunuz ve hala progestan iğne veya fitil kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?