Çok şükür canımKızla bugün kontrolüm vardı bebisler iyi çok şükür bi hafta önden gidiyorlar 16+1 günlük cikti
Önümüzdeki hafta salı tekrar çağırdı ben 1hafta zor dayanıyorum 2haftada 3haftada bir cagirsa naparim bilmiyorum
Benim beşinci haftadan sonra hiç kanamam olmadı ama hala kullanıyorumKadindiyorki Pembe Lotus ben de son iğneyi geçen pazar vurdurmuştum fitil de 2 gün önce bittiydi ama dün lekelenme geldi küçük pıhtılı halde gece hemen gittim son bir iğnem vardı onu vurdurdum sonra bir daha olmadı çok şükür ama ben de devam edeceğim sanırım doktoruma yazdım daha cevap vermedi ama benim canım kullanınca rahat edecek zaten zararlı bir şey de değil
Beni ayda bir cagiriyo artıkKızla bugün kontrolüm vardı bebisler iyi çok şükür bi hafta önden gidiyorlar 16+1 günlük cikti
Önümüzdeki hafta salı tekrar çağırdı ben 1hafta zor dayanıyorum 2haftada 3haftada bir cagirsa naparim bilmiyorum
Merhaba , sizin bebişler ikiz olduğu için mi haftada bir gidiyorsunuz acaba merak ettim de :)Kızla bugün kontrolüm vardı bebisler iyi çok şükür bi hafta önden gidiyorlar 16+1 günlük cikti
Merhaba evet ikiz oldugu için kanamam oldugu zaman 3gunde bir görmek istiyordu Dr boyle devam edecek galiba riskli oluyor ikiz oluncaMerhaba , sizin bebişler ikiz olduğu için mi haftada bir gidiyorsunuz acaba merak ettim de :)
Ben kullanıyorum canım ilk haftalardan beri, memnunum e bebekten almıştım baby mom hamile uyku destek yastığı diye deçiyoKızlar hamile yastığı kullanan veya kullanmayı düşünen var mı? Ben bazen yanlışlıkla sırt üstü yatıyorum inanılmaz belim ağrıyor sabah. Şart oldu galiba artık
Merhaba yumurtlamadan önce mi sonra mı hamile kaldınız acabaKızlarr selamlar,ikili test ve nifty ikisinide yaptırmıştıkk,çok şükür sonuçlar temizz cıktıyaş 36 olunca biraz korkmuştum,veee Kızım oluyorr küçük bir cinsiyet partisi düzenlemiştik inanılmaz sasırdık babasıyla heyecanımızı anlatamam geçen hafta doktorumuz bize büyük ihtimall erkek olabilir demişti 1 haftadır evde oğlum oğlum diye geziyordu eşim,,balon patlayıncaa PESPEMBELERRRR cıkınca tüylerr pullar o anki yaşadığım duyguyu anlatamam cok ağladım kız cok istiyordumm çünkü Allah önce sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn ,bir haftadır erkek olucak galba isimler bakmaya başlamıştım lşuan cok farklı duygularım tarif edemem rüyama hep kız cocugu giriyordu babasıda aynı şekilde çok şükür ilk cocugumuz kız erkek farketmez dıyorum EVLAT SAHİBİ OLABİLMEK BAMBAŞKA..hele bizim gibi çok zor olduysaa..
Merhaba, önce kaldım. Hemen regl bitiminden sonraMrb yumurtlamadan önce mi sonra mı hamile kaldınız acaba bilginz varmı
Anladım, teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişleriniziMerhaba evet ikiz oldugu için kanamam oldugu zaman 3gunde bir görmek istiyordu Dr boyle devam edecek galiba riskli oluyor ikiz olunca
Teşekkürler bir kızım var hayırlısı ile oğlum olsun isterim ama önce hayırlı sağlıklı elbette kız erkek farketmez de gönül işte ama bir kızım bir oğlum olsa üçüncü kesinlikle kız isterim ondan sormuştum yumurtalamadan sonra erkek oluyır diyorlar da merak ettim bir kaç kişiye sordumMerhaba, önce kaldım. Hemen regl bitiminden sonra
Hayırlısı ile olsun inşallahTeşekkürler bir kızım var hayırlısı ile oğlum olsun isterim ama önce hayırlı sağlıklı elbette kız erkek farketmez de gönül işte ama bir kızım bir oğlum olsa üçüncü kesinlikle kız isterim ondan sormuştum yumurtalamadan sonra erkek oluyır diyorlar da merak ettim bir kaç kişiye sordum
Olley beee olleeyyykızlaaar kızlaaar nifty testim çıkmış temizz. ve bir kızım olacaaaakiçimde konfetiler patlıyor.
yaşasınnnn bir pembişşş daha geliyorr harika haber!kızlaaar kızlaaar nifty testim çıkmış temizz. ve bir kızım olacaaaakiçimde konfetiler patlıyor.
kızlaaar kızlaaar nifty testim çıkmış temizz. ve bir kızım olacaaaakiçimde konfetiler patlıyor.
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallahkızlaaar kızlaaar nifty testim çıkmış temizz. ve bir kızım olacaaaakiçimde konfetiler patlıyor.
Tetanoz da olacakmısınız tetanoz aşısıyla arası min 15gün olsun diye duydum ben de. Tetanoz 20 haftada falandı sanırım tam zamanı heralde bende olursam sizin haftalarınızda olurum covidi. biraz bebeğin hareketlerini hissetmek istiyorum sanki daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?