- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Ben çalıştğm için gün içinde uyuyamıyorum tabi ama haftasonları uyumak için vaktim olmasına rağmen gün içinde uyku alışkanlığım olmadığı için uyumuyorum.Aynı sıkıntı bende de
Aynı sıkıntı bende de var ve gün içinde biraz şekerleme yapıp dinleneyim desem de olmuyor. Sonuç akşam yemekten sonra oğluma ders çalıştırırken uyuyup kalıyorumve gece de uyumam zor oluyor.
Ay niye böyle kii hani hamilelik uyku yapıyodu
hhahahahaah o kadar güldümkii güldüğüm için mutlaka başıma gelirBenim gibi rüyaları çok anormalleşen var mı kızlar aranızda ya, rüyamda çocuğumuz ortamızda uyuyodu, sonra inip yataktan yan odaya geçiyodu, o sırada eşim lavobaya kalktı gerçekten, ben de rüyanın etkisiyle çocuğun peşinden gidiyo sandım, sonra lavobaya gittiğini görünce birden fırladım yataktan rüyamda değil yani gerçekte kalktımodaları gezdim hiçbiyerde yoktu ,sonra eşime gidip çocukk nerde diye bağırdım, nasıl nerde karnında dedi ay sabah gül gül öldük de ben bu tarz saçmalamaya başladım buara niye ki acaba
Yaaa ahahaha seninkide iyiymişAy niye böyle kii hani hamilelik uyku yapıyoduben de normalde gözüm kapalı giderim wc ye uykum açılmasın diye, şimdi gözler fal taşı
hhahahahaah o kadar güldümkii güldüğüm için mutlaka başıma gelirbenimkilerde enteresan rüyamda kebapçıdaydık sonra uyandım eşime burası kebapçı dükkanı gibi kokuyo diyip camı açtırdım gecenin bi vakti
Kesinlikle oyle. Ilk gebeligimde 3 hafta bulanti cektim bitti. Cok enerjiktim uykularimda hic bir sorun yoktu agri yok sizi yok bir hamilelikti. Ilkine guvendik patladikGebelik kişiden kişiye değişiyormuş, aynı kişilerin her gebeliği bile farklı olabiliyormuş yani öyle diyorlar ben bilmem de
Ben sunu farkettim dunden beri ayaklaninca bir sure bel agri geciyor sanirsam uzandigim yer ile alakali bir durum. Ama bel agrisi gwnel olarak hamilelikte dogal birseydir. Abarti bir boyutu yoksa tabikiBende de gün içinde çok dinlenmediysem akşam bel ağrısı oluyor bu ara endişeleniyorum aslında ama normal diye umut ediyorum
Ben ben benBenim de bugün ağrıyor sanki ya ben de yazıcaktım hatta regl zamanım falan da değil. Bi de bende geceleri baya sık wc ye çıkma oluyor, hiç kaliteli uyku da uyuyamıyorum sanki uykum bitmiş gibibaşka böyle olan var mı acaba
her şey güzel geçecekİnanıyoruzzz ve dualarımız seninle
Ben her gün bugün içmeyim bise olmaz diyorum sonra vicdan yapıyorum dediğin gibiYaşın 35 den büyükse hiç yaptırma bence çünkü yaştan dolayı risk faktörü yüksek çıkacaktır. Eğer imkanın el veriyorsa direk fetal test yaptır canım onun fiyatı da 2.500-4.000 arasında değişiyor firmadan firmaya. Ama %99.9 sonuç.
Ay bazen diyorum ne içtimki ben bu kadar wc wc bi de sanki günlerce uyumuş gibi bir uyanıklık
ben de bulantı durumundan gece içiyorum ama o kadar zorluyor ki beni kocaman ve pis kokuyor sanki
off hepsi büyük demekkii bende kontrolde söyliyim daha küçük var mı diye düşünüyordum. Ben de ilaç içmekten nefret ettim gerçekten, çocuk için olduğunu bilmesem çoktan boşvermeye başlamıştım da işte analıkk
Yok hiç sormadı bizimki onu. Ama covid aşıdan daha riskli şu an için bu bi gerçek.Anladım, kuzenim öğretmen mesela o sürekli kalabalık ortamda diye doktoru 12.haftada hemen yaptır demişti, ondan sordum
Benim de 3.41Ben ben benGece kacta yatars yatiyim tam 5.59 da uyaniyorum. Bukadar alarm kursam o bile sapitir benim kese sapitmiyor. Sonrada uykular haram oldu modundayim Ustelik birde dinc uyaniyorum ona sasiriyorum
canıım hoşgeldin ekleyeyim
tabikiii hoşgeldinizSitede iki tane Mayıs anneleri var sanırım..şimdi ben diğerinden bayanlara yaziodum kimse doğru düzgün konusmuyo orda zaten.bende bı Mayıs annesiyim ve aranıza katılmak istiyoru. Müsaade var miidir acaabaaa
Yaş 34 ikinci gebelik edirneliyim..benim 1 hafta kadar geç döllenme var biraz kariisk kese görme falan 5 haftalık kese görme 7 haftalikti kalp atışı. İkili taramada da erkeğe benziyo dedilerBenim de 3.41tam olarak uykum bitti heralde modu dimi ahahah neden böyleyiz ya
canıım hoşgeldin ekleyeyimbenim de eşim batmanlı biz karadeniz ama memleketli sayılırız bak
tabikiii hoşgeldinizBilgilerinizi yazarsanız ekleyeyim
Bu sene erkek senesi heralde kız tek tük duydukYaş 34 ikinci gebelik edirneliyim..benim 1 hafta kadar geç döllenme var biraz kariisk kese görme falan 5 haftalık kese görme 7 haftalikti kalp atışı. İkili taramada da erkeğe benziyo dediler
Bana da öyle geliyo etrafimdada hep erkek..benim ilki de erkekBu sene erkek senesi heralde kız tek tük duydukhayırlı olsun
Evet öyle oluyor hemşehrimcanıım hoşgeldin ekleyeyimbenim de eşim batmanlı biz karadeniz ama memleketli sayılırız bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?