2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben uzun zamandir kizimla yatiyorum oglumu almamistim 3 yasindan sonra yalvarmaya baslayarak yanima gelmisti konusmaya basladiklarinda insan kiyamiyor ama bebekken cok kati kurallarim vardi hic almamistim yatagimiza kizim olunca dedim ki yatarsa yatsin alisirsa alissin bidaha mi dogurucam sanki koyun koyuna yatiyoruz cokda mutluyum bu kafaya gelecegimi soyleseler asla inanmazdim tercih meselesi yani ne denir ki acısı agrisi oluyo ihtiyac duyuyo benimle birlikte mutlu uyuyo ben boyle tercih ediyorum

Geçmiş olsun kötü bi geçe geçirmişsiniz.Dişlerden olabilir bi ağrısı vardı belkide
Bizim bebiş hep bizle yatıyo.Anne yanı beşiği var yanımızda ama ben alıştım oraya birle kıyamıyorum hep ortamızda yatıyor.Daha sonrasında beşiğinde yatar diye düşünüyorum ben tamamen içsel hareket ediyorum

Benim kızm da keşke benimle yatsa ama dönüşürken bana değince bile uyanıyor o yüzden bir kaç kere denedim ama başarılı olamadık. Zaten büyüdüklerinde yatmak istemeyecekler ne güzel sarıla sarıla uyuyun aman boşverin her şeyi ve herkesi. Bi ara uyku eğitimi falan da düşünmüştüm ama her şeyi öyle bi saldım ki artık elbet büyüyecekler canımıza okuyacaklar ama olsun bu günler geri gelmeyecek

hahahahfhjk bizde aynı. kızım aslında beşiğinde uyuyor ama babasıyla ben rahat edemiyoruz. özlüyoruz. bir süre daha bizimle. birkaç kez denedik ama yok yapamadık

Selam kızlar nasılsınız
Biz hastayız 10 gün oldu düzelemedi çocuk
Banada geçti bende duman oldum zaten günlerdir onun hastalıgı uykusuzluk yorgunluk derken vücudum düştü iyice
İştahı hala yok bişey yediremiyorum emiyo sürekli
Buna şükür ne diyeyim

Çok geçmiş olsun. Benim kız da hasta. 9 gün oldu. Hastalığı geçiyor yavaş yavaş ama hırıltısı var hala. Yine hava veriyorum. Hırıltısı, öksürüğü ve geniz akıntısı var. Alıştım artık. Kendi kendine geçmesini bekliyorum.

Aiiy konuyu bulamadım resmenn nerelere düştük
Nerdesiniz kızlarrr
Toplaşın hele
Nasılsınız bebişler iyi mi
Bizde hala diş yok iyiyiz şükür sıralıyoruz daha yürümedik

iyiyiz canım çok şükür ama bizim kız uyumuyor sıralama bizde de var ama emeklemeden sıraladı yürüyecek sanırım yakında ama geceleri de uyumuyor gündüz de uyumuyor rezene falan versem mi diye düşünüyorum

Rezene papatya onlar veriliyo sanırım sen yine bi araştır azcık içir olmadı bi sakinlik verir
Allah ya hem gece hem gündüz uyumadan nası duruyooo
Benimki de direniyo özellikle gündüz
Hiç durdugu yerde durmuyo üniteye tırmanıp tv ye şap şap yapıo valla her an bi tehlike peşindeyim hep

Ah kızlar benim kızım yürümeyi geçtim hala emeklemiyor dişi de hiç yok dişinin olmaması yiyecek bakımından beni baya zorlamaya başladı oğlumdan herşeyi hızlı yapmasına alışmışım bu kızın bu hali beni çok şaşırtıyor gerçekten gece uykularımız iğrenç bir hal aldı okadar kısaldı ki 7 saat civarı toplam uyuyup kalkıyor manyak gibiyim 15 gündür gündüz çok uyuyor desem oda değil 2.5 saat anca uyuyor toplam anlamadım gitti

Aiiy konuyu bulamadım resmenn nerelere düştük
Nerdesiniz kızlarrr
Toplaşın hele
Nasılsınız bebişler iyi mi
Bizde hala diş yok iyiyiz şükür sıralıyoruz daha yürümedik
Benimki yine hışıltılı bu ara. Hava veriyoruz. Doğduğundan beri bu kaçıncı hışıltı oldu sayamadım artık. Beş yaşına kadar böyle olur diyo dr tahmini. Bi ay sürüyo nerdeyse, bi iki ay iyi sonra en ufak gripte yine hışıltı başlıyor.

Onun dışında bizde de diş yok hala. Üst dişler baya kabardı altta hiç yok. Önce üst dişler çıkcak bizim anlaşılan.

Bu ara tutunup kalkmayı öğrendi. Her bulduğu yerden tutunup kalkıyor. Minik minik yan yan da sıralıyor. Sürekli düşüyor.

Çok acaip yaramazlıklar peşinde. Her yeri karıştırıyo. Benim ilk kız böyle değildi bunda şaşkınım. Bi bakıyorum yanımda bi bakıyorum emekleye emekleye gitmiş tuvalet kağıdını yiyor mesela çok zor ama komik geçiyor günler bence.

Gece de yenidoğan gibi bazen saat başı bazen iki saatte bi emmeye uyanıyor hala. Gün içinde de sürekli emiyor. Bizde durumlar böyle

Hay allah gece uykusuzlugunu artık bünye kaldırmıyor yaa inş düzelir canım
O atak bu sıçrama derken bittik

Ah geçmiş olsun canım
Memeci kıslar
Bzmkide devam gezip gelip aç diyo bide oturmak yatmak zinhar yok zaten ayakta emiyo
Yaramazlıklar da sorma başladı dimi
Tuvalet kadıgımı afiyet olsun
bnmkide geçen klozete şap şap yapıyodu buldugu her kagıdı yiyo harbiden
prizden fişi çıkarıp ağzına sokuyo mutfak havlusunu askıdan alıp kaçıyo çekmeceleri çekiyo aiiy neler ne muzurluklar

Hahaha sormaaa havluya ve slikon fırın tepsisi tutacağına gıcığı var ben asıyorum o alıp kaçıyor sürekli arya yok ce ee anne yok ce ee diye bi kendi bi benim yuzumu kapatiyor uykusu gelince sırtıma eliyle tıpış tıpış yaparak eee diyo en kötüsüde kapının önüne gidip bayyy diyerek el sallaması sürekli dısarı cikmak istiyor yandik ki ne yandik 20 nisan doğum günü ama hiç 1 yaşında gibi değil emeklemez sıralamaz dişi yok gel git mama işini görüyor el ense mode devam

Selam yine canlanmış buralar iyi iyi Bizimki ellerimden tutup yürüyor, sıralıyor, alt ön iki dişi çıktı ısırıyor emeklemeyi pek sevmiyor genelde köprü kurup tırmanıyor 5 senelik alman oturumumu aldım bu arada Kanamam düzeldi aman dilimizi ısıralım 11 Nisanda 1 yaş aşıları olacak 19 Nisan doğum günü hala emiyor ama 1 yaştan sonra keseceğim çünkü 1 Eylülde kreşe başlayacak

Mayıs bebeler dişte tembel çıktı çoğunlukta siftah yok sanırım
Nisanda çogunuzun dogum günü var dimi
L Larissa Kadindiyorki N Neess nerdesiniz kızlar yaa
Ah canım çocukların peşinde koşarken buralara gelmeye pek fırsat olmuyor ya
Bizim doğum günümüz 25 nisan zaman bebişten sonra su gibi gerçekten 1 yaşında olcaklar insan inanamıyor
Bizim 7 dişimiz var, yürümeye başladık sayılır 4-5 adım atıyor baya baya, onun dışında koltuk tepelerine çıkmak çıkamazsa çabalamak favorisi şu sıralar girmediği delik yok kudurukluk diz boyu

Mayıs bebeler dişte tembel çıktı çoğunlukta siftah yok sanırım
Nisanda çogunuzun dogum günü var dimi
L Larissa Kadindiyorki N Neess nerdesiniz kızlar yaa
Kuzucum bizimde 10. Ayda çıktı iki tane var şimdilik ümidi kesme. Çocuk iş derken buralara giremeden uyuyorum bir kuduruk reiste bizde var.az yiyor çok iş yapıyor atom karınca kendileri. Bir yaşı 5 mayıs çok az kaldı evde yapıcaz ama biraz şekil şukul hareketler olacak

Oğlum bugün tam 11 aylık olduİlk dişi 9,5 aylıkken çıktı, şu an 4 dişi var. 2 haftadır da yürüyor ama bizimki de hiç kelime kullanmıyor sayılır, baştan baba vs diyordu şimdi herşeye dedde. Niye söylediği şeylerden vazgeçti sadece dedde diyor çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…