2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Selam kızlar 💗 masallah herkes iyi yorgunluk dışında Allah herkese iyilik versin hep inşallah 🙏
Bizde ayın 10 unda tam 11aylik olacağız
Toplam 7 dişimiz var altta üç üstte dört tane
Bizde henüz tam olarak yürümüyoruz ama yürüsek bu kadar hızlı gitmeyiz sanırım emekleyerek örümcek gibi oradan oraya🤕 dolap, çekmece, tuvalet, banyo, mutfak evin her yeri ele geçirilmiş durumda beni gördüğü andada hızla kaçıyor birde
Ellerini bırakıp 3/5 saniye ayakda duruyor adım atmaya korkuyor daha
Ama konuşmak çok ortalığı kurcalamak kadar hevesli değil sanırım dede diyor, ağlayınca baba der, perdeleri yüzüne kapatıp ce eee der birde avuç içine bir bir yapar geveleyerek bir sürü şey söylüyor da anlaşılmıyor malesef
Bu arada oruç tutuyorum Allah kabul ederse 🤲Eliz son zamanlarda istahsizlasti memeye yapışık geziyor inşallah oruç sonuna kadar böyle devam etmez
Bir yaşımıza bir ay var doğum günü için evde kutlamayı düşünüyoruz bakalım😍

Mayıs bebeler dişte tembel çıktı çoğunlukta siftah yok sanırım😆
Nisanda çogunuzun dogum günü var dimi🥺
L Larissa Kadindiyorki Kadindiyorki N Neess nerdesiniz kızlar yaa
Kızlar telefonum çalınmıştı şifrelerde kayıtlı olduğundan giremedim günlerdir 😒
Bizim 5 tane dişimiz var 6. Da baya kabardı geldi gelecek 😅 koltuk kenarlarından tutunup yürüyor ama tay tay durmak bile istemiyor hanımefendi biraz tembel 😂 emeklemek desen x10 hızla her yeri karıştırsın. Doğum gününe de çok az kaldı ama hala inanamıyorum zaman nasıl aktı geçti böyle 🥲

Kızlar inanılmaz bir meme ısırma var bizde sizde durum nedir 🥲 ne yapıcam böyle bilmiyorum bazen kanatırcasına ısırmak

Kızlar inanılmaz bir meme ısırma var bizde sizde durum nedir 🥲 ne yapıcam böyle bilmiyorum bazen kanatırcasına ısırmak
Benimki de emiyor emiyor süt bitince hart 😓 bi de benim elimi kolumu artık ağzına ne geldiyse ısırıyor. Babasını da 😂 bir de yerde bulduğunu kibar kibar iki parmağıyla alıp hmmm bu yencek bir şey mi deyip ağzına atıyor 😓 köprü kurup popo sallıyor tutunup tırmanıyor bi de korka korka temkinli bir şekilde kendini gerisin geri popo üstü atıyor. Yere inecekse gerinip kucaktan kayıveriyor. Çocuk değil Rambo mübarek. Emekleyip kaşıya gelip pat pat vuruyor. Tuvalete de girdirmiyor 🤷🏻‍♀️ mutfağa gelip çekmece açıp elini kıstırıp bana bakıyor tepki verecek miyim diye vermezsem üğüü diye ağlıyor. İlgi üstünde olmayınca tavrımız budur yani 😬 neyse iyi bari anlattım rahatladım 😂

Benimki de emiyor emiyor süt bitince hart 😓 bi de benim elimi kolumu artık ağzına ne geldiyse ısırıyor. Babasını da 😂 bir de yerde bulduğunu kibar kibar iki parmağıyla alıp hmmm bu yencek bir şey mi deyip ağzına atıyor 😓 köprü kurup popo sallıyor tutunup tırmanıyor bi de korka korka temkinli bir şekilde kendini gerisin geri popo üstü atıyor. Yere inecekse gerinip kucaktan kayıveriyor. Çocuk değil Rambo mübarek. Emekleyip kaşıya gelip pat pat vuruyor. Tuvalete de girdirmiyor 🤷🏻‍♀️ mutfağa gelip çekmece açıp elini kıstırıp bana bakıyor tepki verecek miyim diye vermezsem üğüü diye ağlıyor. İlgi üstünde olmayınca tavrımız budur yani 😬 neyse iyi bari anlattım rahatladım 😂
Evet el kol ısırmak bizde de var ama meme ısırmaya benzemiyor hiçbiri 😅 popo üstü kendini atınca eşim diyor ki bakayım kızım hava yastığına 😂😂 bir kaç gündür ısırmak çok şiddetliydi bizde ama bugün azaldı gibi çnkü 2 tane diş patlamış yavrumun ağrısı vardı ondan ısırıyordu demekki

Evet el kol ısırmak bizde de var ama meme ısırmaya benzemiyor hiçbiri 😅 popo üstü kendini atınca eşim diyor ki bakayım kızım hava yastığına 😂😂 bir kaç gündür ısırmak çok şiddetliydi bizde ama bugün azaldı gibi çnkü 2 tane diş patlamış yavrumun ağrısı vardı ondan ısırıyordu demekki
Valla diş patlayacak bizde de köpek dişlerini tırnaklıyor. Ama üstler daha gelmedi ah bi gelse ama işte altlar çıktı ya takmıyorum artık zamanla gelir. Mememi kopartmasa iyi.😂 Pırasa veriyorum ben onu kemirirken oyalanıyor. Ama dikkatle bakıyorum koparıp boğazına kaçırmasın diye.

Bizde yaklaşık iki aydır koltuk kenarlarından yürüyoruz hatta tırmanıp yükseklere bile çıkıyor artık.zorda olsa desteksiz 3-5 adım atıyor ama çok korkuyor dikkati dağıldığında ancak.2 dışımız var üst iki çok sis beyaz beyaz görünüyor ama yarılmadı hala.yemek yemek tam bir iskence ve alt değişmek kıyafet giydirmek.tam bir dağıtıcı tim 😂doğum gününe az kaldı hazırlıklar başladı mı?biz yavaş yavaş başladık bayramdan sonra yapacağız insallah

Bizde yaklaşık iki aydır koltuk kenarlarından yürüyoruz hatta tırmanıp yükseklere bile çıkıyor artık.zorda olsa desteksiz 3-5 adım atıyor ama çok korkuyor dikkati dağıldığında ancak.2 dışımız var üst iki çok sis beyaz beyaz görünüyor ama yarılmadı hala.yemek yemek tam bir iskence ve alt değişmek kıyafet giydirmek.tam bir dağıtıcı tim 😂doğum gününe az kaldı hazırlıklar başladı mı?biz yavaş yavaş başladık bayramdan sonra yapacağız insallah
Benm kızımı anlattınız sanki okurken aynısı dedm😅 ama tek fark üst dişimizde daha şişme belirtisi yok. Yemek zaten fobim🫠 alt değiştirirken zaten oda oda geziyoruz.

Nasılsınız kızlarr 20 nisan kızımım doğum günü ama arife diye bayramdan sonra kutlayacağız parti konsepti aldım balonlar falan süsleyeceğim evi dolap magneti yaptırdım resimli abiye yaptık büyüyünce benim neden yk demesin diye abinin doğum gününde evde belki 50 60 kişi vardı ama kızımda sadece aile arasında kutlayacağım akrabalarımızla virüs mirüs hastalık beni baya ürkütüyor çünkü bizde dueumlar böyle bu arada keşke önceden söyleseydim lcv nın uygulamasını indirirseniz her akşam ayrı bir kampanya var çok deli indirimler falan 40 liraya 2 şort tişörtler falan aldım düşünün çok cici elbiseler var cark indirimleri vs cocukların yazlıklarını düzdüm eşim mefta 🤭🤭🤭 ama 7 binlik ürünler 3 bin civarına geldi almayayımda ne yapaýim 🤭

Nasılsınız kızlarr 20 nisan kızımım doğum günü ama arife diye bayramdan sonra kutlayacağız parti konsepti aldım balonlar falan süsleyeceğim evi dolap magneti yaptırdım resimli abiye yaptık büyüyünce benim neden yk demesin diye abinin doğum gününde evde belki 50 60 kişi vardı ama kızımda sadece aile arasında kutlayacağım akrabalarımızla virüs mirüs hastalık beni baya ürkütüyor çünkü bizde dueumlar böyle bu arada keşke önceden söyleseydim lcv nın uygulamasını indirirseniz her akşam ayrı bir kampanya var çok deli indirimler falan 40 liraya 2 şort tişörtler falan aldım düşünün çok cici elbiseler var cark indirimleri vs cocukların yazlıklarını düzdüm eşim mefta 🤭🤭🤭 ama 7 binlik ürünler 3 bin civarına geldi almayayımda ne yapaýim 🤭
3 gün sonra bizim kızın da doğum günü. Türkiye’ye gittiğimde parti malzemeleri getirmiştim biz de burada baş başa kutlayacağız. Çünkü tanıdığımız ettiğimiz kimse yok 😬 babası oyuncak alacak küçük bir pasta o kadar ☺️ Çok isterdim şöyle kalabalıkta anneanne dedeyle falan kutlamak ama neyse nasip böyleymiş. Yazlık falan alamadım ben Almanya hala soğuk üst üste kat kat giyiniyoruz 😓 Yaz için 3 tane zıbını var o kadar 😂 Annemler yazın gelmeyi düşünüyor alsınlar gelsinler valla. 😂😂

Kızlar iyi bayramlar 🌺Sanırım epey bebişin doğum günü oldu.Olmayanlarında tarihi yakındır diye düşünüyorum.Bizim doğum günümüz oldu 15 Nisan da.Aile ve arkadaşlarla kutladık çok güzeldi.Konsept kiraladık 450 TL .Düşünürseniz aklınızda bulunsun.Gidip kendiniz alıyosanız kuruyorsunuz sonra bitince teslim ediyorsunuz.Kurulumu çok kolay ,biz 1 gün sonra teslim ettik.Safari konseptiydi 40 balon var kendimi alsak hemen hemen aynı tutacağı için uğraşmak istmedik.Bizim hoşumuza gitti siz de düşünürseniz diye paylaşmak istedim🌺

Selamlar benim bebek daha 20 Mayıs da doğum günü . Konsept bişiler almayı bende düşünüyorum ama havaya bakmak lazım tabi. Benimkinde tek alt iki diş var onlar da bir ay önce çıktı. Biraz ağır gidiyor baba dede diyor ama anne demiyor:KK43:

Buda bizim gecikmeli 1 yaş doğum günümüzden teyzeleri sadece yakın akrabalarımızla kutladık 😊

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-28-10-32-24-38_1c337646f29875672b5a61192b9010f9~2.jpg
    Screenshot_2023-04-28-10-32-24-38_1c337646f29875672b5a61192b9010f9~2.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 63
Buda bizim gecikmeli 1 yaş doğum günümüzden teyzeleri sadece yakın akrabalarımızla kutladık 😊
Maşallah ne kadar güzel olmuş iyiki doğmuş arya hanım doğum günü kutlu olsun canım 💗
Bende süsünü elbisesini aldım aynı bu şekilde yapacağız inşallah 10 Mayıs bizimde

Maşallah ne kadar güzel olmuş iyiki doğmuş arya hanım doğum günü kutlu olsun canım 💗
Bende süsünü elbisesini aldım aynı bu şekilde yapacağız inşallah 10 Mayıs bizimde
Çok teşekkür ederiz teyzesi 😊🙏 sizinkine de bişey kalmamış iyi yapmışsın bu süsler çok tatlış oluyor .. vallahi güya akrabalarızla yaptık değişen bişey olmadı ev temizliği süsleme si ikramlığı derken baya zor oldu yapmak 2 çocukla

Bizim de 27 Nisan ama 1 mayısta kutlayacağız hazırlıklar tamam gibi resim atarım o gün kendimce bisiler hazırladım bende.
Çok sabırsızlanıyorum aslında ikinci çocuk ama hepsi yeniden tatlı telaşlar

Çok teşekkür ederiz teyzesi 😊🙏 sizinkine de bişey kalmamış iyi yapmışsın bu süsler çok tatlış oluyor .. vallahi güya akrabalarızla yaptık değişen bişey olmadı ev temizliği süsleme si ikramlığı derken baya zor oldu yapmak 2 çocukla
Bizde akrabalar ile yapacağız ama tatlı bir telaş sardı benide 😊
Aynen iki çocuklu zor oluyor resimli pasta yaptiracaktim vazgeçtim abiside ister diye biraz suslu birşey yapacağım artık bende bı gecirseydim su telaşı 🙏

Bizde 23 nisanda yaptık doğum günümüzü kızlar🥹 bayramda ailelerimizle beraberken olsun bitsin dedik ama şansımıza oğlumla beraber hastaydık oğlumun ateşide vardı hiçbir şey anlamadık. Ben de 1 gün önceden görsel bırakayım. İnşallah sizlerin ki çok güzel geçer🥰

Eklentiler

• IMG_3178.jpeg
    IMG_3178.jpeg
    164,2 KB · Görüntüleme: 57
X