2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Vallahi benimki de pişi yiyor sigara böreği yiyor kek pasta dişine göre şeyleri götürüyor hapur şupur .. oda çok seçiyor artık doyumluk olmuyor tabi ama araöğün niyetine geçecek kadar yiyor biz sofraya oturunca kemme ( ekmek) diyor istoyor ekmek yiyor cokda takilmamak lazim artik yiyorlarsa yesinler benimki doyumluk yese cok memnun kalır ugrasmazdim deli dana gibi ama doyumluk yemez bizim şeylerimizden henüz.. hergun etli sebzesi meyve püreleri kahvaltısı araöğünleri gerçekten yoruldum

Benimki doyumluk yiyo bizimkilerden valla. Mesela bugün tavukla bulgur pilavı yedi. Geçen gün hamsi yedi. Köfte fln varsa köfte yiyor. Püre fln yemiyor benimki muzu bile koparıp veriyorum yiyo öyle. Daha dişide yok. Dışardaysak hippin bebe bisküvisini veriyorum eline ondan 3 4 tane yiyo. Çok yiyo yani ama ona özel bi şey yaparsam yemiyor.

Canım ben de artık sabahları bebek müslisi aldım burada var rossmandan aldım onu yoğurt ve meyve püresiyle karıştırıp veriyorum ya da yumurta sarısı ile labne karıştırıp üstüne ceviz vs rondadan geçirip veriyorum. Bazen salatalık veriyorum ara öğün ya da diş kaşıma krekeri dişi hala çıkmadı buradaki doktorlar umursamadı bile öğlen meyve veriyorum. Muz, elma, armut,yabanmersini gibi. Akşam da çorba. Şehriyeli tavuk suyuna ya da kemik suyuna. Direkt et ya da tavuk hiç vermedim. Ama köfte verdim. 1 yaşa kadar listeme sadık gidiyorum. Havuç denedim tekrar yok yani pişik alerji direk, yumurta beyazı denedim yok o da pişik yaptı, kapya da mahvetti. Bi de bugün Boğuldu salatalıktan. Babası koş diye bağırdı bi gittim nefessiz. Direk dize yatırıp mideye paralel bi vurdum ağzından çıktı salatalık. Babasına ilk bi o panikle iyi ki beni çağırdın dedim tabi sonra ettim ağzına

Ayy büyük geçmiş olsun. Bu babalar niye böyleyse ben anlamıyorum

Sizinki olmuş yaa aranılan bebe resmen maşallahhh yarasın dosunuma yesin doyursun karnını miss diş bizdede yok oğlanın doğum gunünde 13 dişi vardı kıza şaşırmamak elde değil ama şuan 5 yaş 3 aylık oğlum ve alt dişi çıktı 1 ay önce doktor çok nadir görülür 5 yasinda dedi erkenmi dis cikardi dedi iyi de degil demek erken cikmasi cocuk 5 yasinda dis dökmeye basladi

Bizde aynı durumdayız sizden haber varmı diye bir gireyim bakayım dedim..
Asla kendi yemegini yemiyor kaç yemek ziyan oldu.. eskiden çok severek yediği yemeği simdi tukuruyor affedersin..
Bizim yemekler den veriyorum az az tuzunu sofrada tabagimiza koyuyoruz yemekleri tuzsuz yapıyorum..
Son zamanda ne yiyor nede uyuyor aşırı huysuz.. sürekli yeni doğan gibi memede..
Dün gece eşime de dedim keşke mama verseydik ben çok yıprandım..dayanamıyorum artık çok zorluyor sürekli memede.. Dün gece başım döndü bebekde bende az kalsın yere düşüyorduk birlikte.. zaten Zor dönemden geçiyoruz çok üzgün ve yorgunum..bide
Atak dönemi başlamış yine hemde 30 gün süren atak dönemi..
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Ya bence damak tatları geliştikçe tuzsuz yemekleri beğenmiyolar. Beğenmediği şeyleri bende beğenmiyorum genelde. Şimdi mesela tarhana çorbası içti yanına yoğurt yedi ama kahvaltılar sıkıntı yumurta sevmiyor galiba. Yumurtayı diliyle itiyo eliyle beni itiyo. Yumurta yemek istemiyor.
Uykusu da şöyle; bizimki emeklemeyi çözdü ama bu ona yetmedi. Sürekli bi yerlerden tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor. Geceleride uyku arasında azıcık bi uyansa hemen beşikten tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor. Her uyandığımda iki dizinin üstüne kalkmış bize bakan bir bebek görüyorum. Yeni bi özellik kazandıklarında sürekli onu çalışıyorlar o da uykusunu kötüleştiriyo.

Beşiği de üst kademeden alt kademeye indirmem lazım artık ama bebeğim ağır ve gece çok uyanıyor belim kopacak yatırırken o yüzden gözüm almıyor şuan. Bide üst kademeyi sallayabiliyorum. Aşağı indirince beşiği sallayamagacağım alt taraf sallanmıyo. Ne yapacağım bilmiyorum.

Sanki benim bebeğimi anlattın orta paragrafta aynısı ve biz kalt kademeye indirdik çünkü sürekli ayağa kalkmaya başladı ordan eğilmeye başladı. Gece çok kalkıyor yerine koymak çok zor olmaya başladı bazen koyarken uyanıyor falan ama mecburiyet

Benim kızım da emekliyor ve her yerden tutunup kalkiyo artık
Koltuğa tutunup kalkıyor masaya vs. Kaç kez düştü sürekli kaza atlatıyoruz artık çok dikkat gerekiyor..
bizde yatağı bir ay önce en alt kademeye indirdik kollarım karnım mos mos eğilip kalkmaktan oldu yetişemediğim için..
Mecbur yoksa düşer diye korkuyorum..
Gece kalkıyor ayağı yatağın kenarından tutunup bize bakıyor..

Evet kızlar dediğiniz gibi artık benim de indirmem gerekiyor alt kademeye. Videolar var ya bebeği beşiğe koyarken beşiğe düşüyolar bende öyle olacağım diye korkuyorum

Evet kızlar dediğiniz gibi artık benim de indirmem gerekiyor alt kademeye. Videolar var ya bebeği beşiğe koyarken beşiğe düşüyolar bende öyle olacağım diye korkuyorum
Hahahah ben park yataga normal bambu yatak almistim oglumda kizda da kullaniyorum egilirken zor olmuyor yukseldigi icin ama 10 gunun 5 gunu yanimda yatiyor koydugum an basiyo yaygarayi

Bizim cadı da 1 haftadır emekliyor tutunup kalkmaya çalışıyor saniye durmuyor yerinde aman kafayı vurmasın diye koşturmaktan pilim bitti prizler alçakta bizim ikidebir gidip parmağını uzatıyor gözüme bakarak çiçeğime saldırdı topraklrı düşürdü falan başladı vukuatlar.
Yatağı bende indirdim alt kademe cidden kuyu gibi bişey ya düşcem sanıyorum her seferinde
Ben biraz yükseltmesi için yorganım vardı alta onu koydum iyi oldu daha ara mesafede. biraz yükseltin sizde daha bu seviyeden kalkamazlar nasılsa ileride bakarız artık

Sabah menemen yaptım begendi yedi tuzsuzda olsa kesinlikle yeni tadlar istiyolar
Domates çorbası falan verdim ben artık bişey olmadı yeriz bundan sonra

Ayy büyük geçmiş olsun. Bu babalar niye böyleyse ben anlamıyorum
Canım onlar baba. Yani işte erkek. Konudan bi haber benimkisi. 4.5 ay görmedi sanıyor ki her şey aynı. Ay bir alt değiştirmesi var altıma edecem yani gülmekten. Bez ver pişik kremi ve aaaa döndü bu Pinky neden. Acaba neden Hadiii canım dönüyor muydu tüh kaçırmışım diyip kaçıyorum

Canım indir o kademeyi bak benimki ikea beşik iki kademesi var 160 uzunluk. Ben indirdim. Sallanmıyor da. Ama yapacak bir şey yok. Bugün akşam uykusunu 1 saatte uyuttum her uyuttuğumda ağladı ama mecburen. Kafa üstü düşerse diye indirdim. Ek gıdada da zorlama yemezse yemesin. Emiyor mu acıkınca zaten yicek.

Yatak içine yuvarlanma olayı bizde de olacak gibi ve her uyudu hah yatırayım dediğimde koyduğum an cin gibi bana bakıyor. O süngerin altına yorgan koyacağım yapacak bir şey yok. Zaten tulumla yatıyor. Biraz daha büyüyünce napacağım bilemedim. Bizim de 2 güne atak başlayacak 31 marta kadar yazıyor Harika Haftalar uygulamasında. Bitmişiz Ama 56 gün sonra doğum günü

Ya bu cücükler doğdu da doğum günleri mi geliyo bide valla ağlarım

Merhaba arkadaşlar..
Kızım son 1 haftadır kafasını sallıyor hayır der gibi sağa sola.. özellikle yemek yedirecegim zaman yapıyor bunu hayır der gibi.. nerden öğrendi nerden çıktı bu durum endişelenmeli miyim ne yapıyor Anlamadım.. sizin bebekler de de var mı kafa sallayan?

selam kızlar. 1.5 ay önce kızımın alt dişleri çıktı. diğer gurupta bahsetmiştim bağışıklığının düşmesiyle çok hastalandı. boğaz enfeksiyonu, geçmeyen öksürük derken 1aya anca düzeldi. şimdide üst dişler geliyor. ağlamalar huzursuzluklar başladı. günde yarım sarımsak veriyorum. başka ne yapabilirim bağışıklığı kuvvetlensin az hasarla atlatalım diye.

birde başka sorum biz demir damlasını içmiyoruz. suyuna yemeğine katıp versem olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…