• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Hadi bakalim test sonucunu paylas olur mu 🙏 insallah güzel sonuclar alırsın

Ben dün erken gebelik testi yaptım iki çizgi silik çıktı sonrasında hastaneye gidip kan verdim betam 138 çıktı doktorum pozitif ama daha çok erkem 2 gün sonra tekrar gel değerine bakalım sonrasında ultrasona çağırırım dedi. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın 🙏🏼

Çatlamaya çok yakın canım böyle olunca akşam yine yapıyorum ben en azından kaçırmıyorum bir de öyle dene istersen
Evet canım dün senin önerinle akşamda yapmıştım bu akşamda yapayım yarım saat önce reglde pıhtı geçerken çok ağrır ya öyle bir ağrı girdi sağ kasığıma hala devam ediyor çatlama veya döllenme desen bilemedim böyle mi olur?

Günaydın kızlar çok zor durumdayım cidden artık psikolojim bozuldu en son kasımda regl oldum 14 aralıkta yumurtam 18,5 mm çıktı ultrasonda çarlamış dedi yani geç yumurtladım ama hala regl olmadım idrar testleri negatif hep az önce doktora geldim ultrasınla baktı rahim çok kanlanmış emin misin gebe olmadığına yani testte çıkmasığına dedi hcg verdim bekliyorum sonucu tekrar doktorun yanına girecem kızlar rahim kanlanması ne demek lütfen bana bi yardımcı olur musunuz gebelik yok bence ne yapmam lazım kötü bişey çıkar diye korkuyorum

Evet canım dün senin önerinle akşamda yapmıştım bu akşamda yapayım yarım saat önce reglde pıhtı geçerken çok ağrır ya öyle bir ağrı girdi sağ kasığıma hala devam ediyor çatlama veya döllenme desen bilemedim böyle mi olur?
Yumurtlamada aynı ağrıları taşıyanlar var canım sen testin silik olasıya kadar değerlendir takip yap havuç ye yumurtalığa iyi geliyor

Günaydın kızlar çok zor durumdayım cidden artık psikolojim bozuldu en son kasımda regl oldum 14 aralıkta yumurtam 18,5 mm çıktı ultrasonda çarlamış dedi yani geç yumurtladım ama hala regl olmadım idrar testleri negatif hep az önce doktora geldim ultrasınla baktı rahim çok kanlanmış emin misin gebe olmadığına yani testte çıkmasığına dedi hcg verdim bekliyorum sonucu tekrar doktorun yanına girecem kızlar rahim kanlanması ne demek lütfen bana bi yardımcı olur musunuz gebelik yok bence ne yapmam lazım kötü bişey çıkar diye korkuyorum
Canım zararlı bir durum değil rahim kanlanması enfeksiyon dan bile olabiliyor korkucak bir şey yok umarım bebiş vardır hiç telaş yapma

Korkma iyi düşün belki de bebişin vardır. En kötüsü diye bir şey yok herşeye çare var herşeye

Benmde çook işitiyorum şükür bakanım yardım edenim de çok ama Benm t hep sol tarafımda tek batma oluyor
Benim ablam annem falan hep yanımda ondan yana sıkıntım yok da. Sanki istemekle olacak benimki hayal işte. Eşimin tarafta ikiz geni var bende hiç yok. Dua ediyorum ama hiç umudum yok ikiz için. Sanki bir taneyi yaptım da ikizi kaldı 😂😂😂

Kızlar çok şükür :KK51:

IMG_5297.jpeg

Artık hepiniz duamda olacaksınız güzel haberlerinizi bekliyorum :KK200:

Sorun olarak değil de hani uzun süre bu yöntemi kullanıp hiç kazara nasıl hamile kalmadın diyenler olunca ben de bi düşündüm acaba korunmayı bırakınca da gebelik için bayağı ugrascam mi ki diye. Bir de rahim arkaya dönükmus bu da düşündüruyor bi tık bakalım nasip. Ben de 3 yıl bu şekilde korundum yeni bıraktık bakalım herhangi bir olumsuz etkisi olacak miymis göreceğiz canım bilmiyorum ☺️
Anladım cnm benim bir oğlum var şimdiye kadar doktor banada rahim arkaya dönük filan dememişt hiç korunmayı bıraktıgımda kontrole gittim banada rahim arkaya dönük ama gebelik problem degil hiçbirr sıkıntısı olmaz dedi sadece ilişki pozisyon olarak tersten yapmak gerekiyormuş

Back
X